Καλησπέρα! Πρόκειται για την Αλίνα που δούλευε μέχρι μερικούς μήνες πριν στο διπλανό; Συνήθως 12-6 μ.μ.συνέχεια πάντα live
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Αλινα καστανή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, τιμήθηκε θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 26.200
- Πόντοι
- 21.636
Ναι κάπου έχει γραφτεί...Κάπου είχε γραφτεί πως θα γυρίσει μέσα Νοεμβρίου.
Πολύ δυνατό μωρο
Από τον Τιτάνα @n.smirni76 !!!
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 26.200
- Πόντοι
- 21.636
Νομίζω ότι ήταν κοκκινομάλλα αυτή που λες και δεν έκανε τελειωτικό!Καλησπέρα! Πρόκειται για την Αλίνα που δούλευε μέχρι μερικούς μήνες πριν στο διπλανό; Συνήθως 12-6 μ.μ.
Δυστυχώς έχεις χαθεί και απο εκεί όπως βλέπω το πρόγραμμα. Μήπως έχεις ιδέα σε ποιο μαγαζι είναι?! Για την Νικόλ που δουλευε Λιοσιον και μετά στα Κροκέων με άλλο όνομα λέω!Την είδες τη προηγούμενη εβδομάδα στο Φυλής 66δ ή και πιο πριν???εδώ κσι δέκα μέρες πάντως δουλεύει σε αλυσίδα στούντιο, έχουν φωτογραφίες, αφού τη γνωρίζεις θα την αναγνωρίσεις
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 191
- Like
- 23.848
- Πόντοι
- 32.478
ΝαιΚαλησπέρα! Πρόκειται για την Αλίνα που δούλευε μέχρι μερικούς μήνες πριν στο διπλανό; Συνήθως 12-6 μ.μ.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.423
- Πόντοι
- 4.510
Χοντρούλα καυλιάρα π θα βρούμε;;
Καλησπέρα στην ομάδα του Βου, να ευχαριστήσω τον αγαπητό Σμυρνη για την ενημέρωση.
Βεργας 6α Βικτόρια ξανθιά χοντρή με 4αρια βυζια, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Έχει περάσει κανείς μαζί της? Ευχαριστώ.
Βεργας 6α Βικτόρια ξανθιά χοντρή με 4αρια βυζια, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Έχει περάσει κανείς μαζί της? Ευχαριστώ.
mpourdelokratoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.142
- Πόντοι
- 201
ρε παιδια η μαρινα η τσιμπουκοχειλου(ρωσιδα)γνωριζετε αν ειναι σημερα φωκαιας?
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.686
- Πόντοι
- 441
Ξεκινάω για εμετουργειο μετά από αρκετούς μήνες να δούμε τι θα δουμε, επειδή τα ίδια στην φολης,έχετε κάτι να προτείνεται?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 263.282
- Πόντοι
- 46.232
στείλε πμ στον @Pa Luki Luk και αν θέλει θα σε ενημερώσειΔυστυχώς έχεις χαθεί και απο εκεί όπως βλέπω το πρόγραμμα. Μήπως έχεις ιδέα σε ποιο μαγαζι είναι?! Για την Νικόλ που δουλευε Λιοσιον και μετά στα Κροκέων με άλλο όνομα λέω!
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.295
- Πόντοι
- 481
Επιστροφη απο τσαρκα.
Μαυρο σε Ιζαμπελα Brazil Full.
Golden buzzer σε Αλεξανδρα απο Χωματιανου 11Β.
Ερχονται κριτικες.
Ερχονται κριτικες.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 26.200
- Πόντοι
- 21.636
Άστα έφυγε και από εκεί...στείλε πμ στον @Pa Luki Luk και αν θέλει θα σε ενημερώσει
Κομοτηνή ή Μεταξουργείο την βλέπω πάλι..
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.686
- Πόντοι
- 441
Πήγα εμετουργειο,τσάμπα κόπος,όλη η σαπιλα εκεί,πήγα να δω Βανέσσα,την είχαν για μισάωρο,πάω μετά από μισή ώρα,κλειστή πόρτα,έχω πάει πάνω από 5 φορές κ δεν την έχω πετύχει,ελεος
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.295
- Πόντοι
- 481
Πιασε την τσατσα και πες της 200€ 1ωρα hotel. Στην 1 ωρα παρε το αιμα σου πισω και δωστης το κωλομουνο στο χερι.Πήγα εμετουργειο,τσάμπα κόπος,όλη η σαπιλα εκεί,πήγα να δω Βανέσσα,την είχαν για μισάωρο,πάω μετά από μισή ώρα,κλειστή πόρτα,έχω πάει πάνω από 5 φορές κ δεν την έχω πετύχει,ελεος
alfabitagama
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 634
- Πόντοι
- 300
Με 200 ευρώ, κάποιος έχει πολύ καλύτερες επιλογές... Plus δημιουργείται κακό προηγούμενοΠιασε την τσατσα και πες της 200€ 1ωρα hotel. Στην 1 ωρα παρε το αιμα σου πισω και δωστης το κωλομουνο στο χερι.
Για λέγε για Ιζαμπέλα , ήθελα να την πάρωΕπιστροφη απο τσαρκα.
Ερχονται κριτικες.
Συγγνώμη αν ξεφεύγω λίγο από το νήμα αλλά μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο στην Αθήνα;Δεν έχει σημασία αν η κοπέλα είναι λευκή ή μαύρη.Απλα να κάνει μασάζ κεφαλι-προσωπο.Γνωριζει κάποιος;Επίσης έχω δει κάτι βίντεο που κάνουν μασάζ στο σώμα με τα πόδια.Υπαρχει κάτι τέτοιο;Δεν εμπλέκεται το σεξ εδώ μην μπερδευτειτε.Ειναι καθαρά χαλαρωτικό μασάζ.Καποιοι ίσως προτείνουν την Τεα αλλά δεν νομίζω ότι είναι εξειδικευμένη σε αυτά.Υπαρχουν άλλες γυναίκες που να επιδίδονται σε τέτοιου είδους υπηρεσίες;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
άνοιξε χτες και πάλι το Φ105 με λατίνες τι άλλο,Σάρα και Μέγκαν είπε,ήταν δωμάτιο ,δεν κάθησα να τσεκάρω αν είναι οι ίδιες οι καλοκαιρινές.
επίσης για τους λάτιν λάβερζ
παίζει και μια ακόμα νεαρά μελαμψή στα Περγάμου1 και Φωκ27υπ.,η Μπέλα,σχετικά ευπαρουσίαστη, μάλλον στην πρωινή βάρδια.
Πιθανόν κι αυτή να ήταν στο Φ86β το προηγούμενο διάστημα,δεν ξέρω.
επίσης για τους λάτιν λάβερζ
παίζει και μια ακόμα νεαρά μελαμψή στα Περγάμου1 και Φωκ27υπ.,η Μπέλα,σχετικά ευπαρουσίαστη, μάλλον στην πρωινή βάρδια.
Πιθανόν κι αυτή να ήταν στο Φ86β το προηγούμενο διάστημα,δεν ξέρω.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 26.200
- Πόντοι
- 21.636
Καλά Νέα!!!άνοιξε χτες και πάλι το Φ105 με λατίνες τι άλλο,Σάρα και Μέγκαν είπε,ήταν δωμάτιο ,δεν κάθησα να τσεκάρω αν είναι οι ίδιες οι καλοκαιρινές.
Έλειπε καιρό η Μέγκαν.
Κάτι Παρτουζάρες που θα κάνω πάλι με τις φόλες!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις