Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.572
- Πόντοι
- 4.510
Υπάρχει καμία χοντρούλα καυλιάρα;
Αφιερωμένο!Διπλη απογευματινη καταθεση σε δυο μινιον κορασίδες.
Πρωτα τιμήθηκε η Ναταλιτσα στο Ιάσωνος 27 υπόγειο και μετα η Ντανιέλα στο Ιάσονος 39 οπου ηταν και μόνη της χωρίς τη Μπέλλα.
Τα Κολωνου 27αρια ηταν όλα κλειστά.(ισόγειο -υπογειο-οροφος)
Στο Κολωνου 32 γωνία μουνάρα η Ρίτα.
Ιασωνος 43 επισης κλειστό.
Πολυ μειωμένη κίνηση και αρκετοί κλειστοί οίκοι.
Εχω γράψει από όταν ήρθε κριτική για αυτήνΦωκαίας 13 κάτω Αλισα
Μην δοκιμάσετε καν
Βγαίνει με χαμόγελο
Μέσα στο δωμάτιο ειναι μέτρια προς πολυ κακη
Αποφύγετε να χάσατε ενα 20€
Απογευματινή βάρδια, την πέτυχα λίγο πριν τις 12. Την 28η αυτό.Αλινα από ΜΑ28 ξέρει κάποιος τι ώρα δουλεύει;
ρε μαλάκες πήγα το πρωί Αντριάνα στη Χωματιανού, πληρώνω μπαίνω στο δωμάτιο δεξιά αυτό με τη ντουζιέρα και μου ερχόταν μια περίεργη μυρωδιά γενικά σαν κλανιά... λέω θα ταν ο προηγούμενος... τελειώνει η συνεδρία και ανακαλύπτω μέσα στον κάδο μια κουράδα σαν μελιτζάνα μάγκες έλεος ντροπή λιγάκι!
τι να ρωτήσω;; τρέχοντας έφυγα!Ρώτησες να μάθεις κάτι για τον προηγούμενο στο δωμὰτιο;
Ακόμα μια τσατσά που δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Η τσατσά έχει υποχρέωση να ελέγχει το κρεββάτι, τον νιπτήρα και το καλάθι των αχρήστων πριν μπει στο δωμάτιο ο επόμενος πελάτης.τι να ρωτήσω;; τρέχοντας έφυγα!
Και το κωλόχαρτο πρέπειΑκόμα μια τσατσά που δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Η τσατσά έχει υποχρέωση να ελέγχει το κρεββάτι, τον νιπτήρα και το καλάθι των αχρήστων πριν μπει στο δωμάτιο ο επόμενος πελάτης.
Έφυγε? Και αν ναι ξέρεις ποια την αντικαθιστά?Χριστίνα φυλής 65 και 84 , μουνάρα τρελή - κομοδίνο με εμφάνιση τοπ στριπτιτζούς τη βρίσκουμε σε στούντιο στο Σχηματάρι πλέον
Το πρωί ήταν Βαλεντίνα με απλό πρόγραμμα....δεν ξέρω αν συνεχίζει ακόμηΦωκ13 υπόγειο τώρα ;
Ρώτησες να μάθεις κάτι για τον προηγούμενο στο δωμὰτιο;
Απαραδεκτο το ρεμάλι. Απο την καμερα του οικου θα καταλάβουν ποιός είναι.ρε μαλάκες πήγα το πρωί Αντριάνα στη Χωματιανού, πληρώνω μπαίνω στο δωμάτιο δεξιά αυτό με τη ντουζιέρα και μου ερχόταν μια περίεργη μυρωδιά γενικά σαν κλανιά... λέω θα ταν ο προηγούμενος... τελειώνει η συνεδρία και ανακαλύπτω μέσα στον κάδο μια κουράδα σαν μελιτζάνα μάγκες έλεος ντροπή λιγάκι!