Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 218 άτομα (20 μέλη και 198 επισκέπτες)

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.272
Πόντοι
206
Περασμα γυρω στις 9παρα απο Λιοσιων 73ρια,λες και ειχε σκασει λοχος πεζικου....την κοπανησα αμεσως για φωκαιας 13 υπογειο οπου πετυχα την εμμυ.Την εχω παρει απειρες φορες.Παρολο τη τζατζικιλα που χε φαει,με καβλωνει απιστευτα με τις αναλογιες κοντοπουτανου οπως γραφει και ο συναγωνιστης.
Πρωτη φορα στον οικο,πολυ χαλι παιδια.Ενιωθες την υγρασια του χωρου το κρεβατι εφερνε σε μουχλιλα φαση.Το πατωμα πολυ βρωμικο 3-4 βηματα εκανα και μαυρισαν τα ποδια μου.Δεν προκειται να ξαναπαω,ας τους πει καποιος να παρουν ενα αφυγραντηρα και να ριχνουν κανα σφουγγαρισμα π κ που.

Τελευταία τροποποίηση:

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
27
Like
2.655
Πόντοι
8.345
Περασμα γυρω στις 9παρα απο Λιοσιων 73ρια,λες και ειχε σκασει λοχος πεζικου....την κοπανησα αμεσως για φωκαιας 13 υπογειο οπου πετυχα την εμμυ.Την εχω παρει απειρες φορες.Παρολο τη τζατζικιλα που χε φαει,με καβλωνει απιστευτα με τις αναλογιες κοντοπουτανου οπως γραφει και ο συναγωνιστης.
Πρωτη φορα στον οικο,πολυ χαλι παιδια.Ενιωθες την υγρασια του χωρου το κρεβατι εφερνε σε μουχλιλα φαση.Το πατωμα πολυ βρωμικο 3-4 βηματα εκανα και μαυρισαν τα ποδια μου.Δεν προκειται να ξαναπαω,ας τους πει καποιος να παρουν ενα αφυγραντηρα και να ριχνουν κανα σφουγγαρισμα π κ που.
Βασικά ο αφυγραντήρας δεν θα είναι ένας αλλα τουλάχιστον 3, ένας για κάθε δωμάτιο, οπότε πάμε στα 300+-, δεν βγαίνει το μαξαζί μύστη μου πολλά τα έξοδα. Όσο για το σφουγγάρισμα είσαι υπερβολικός, τί να πρωτοκάνει και αυτη η έρημη τσα2?

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.122
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα στην δυνατή ομάδα του Bou, "ξηρασία" σήμερα το πρωί, όλα τα standards έλειπαν, οπότε θυμήθηκα την Κατερίνα από την Πολωνία στο Φυλής 72. Απέξω βέβαια γινόντουσαν έργα οπότε καταλαβαίνετε, πέρα από εκεί η κλασσική BBW κατερίνα όπου βάραγε μύγες. Μπαίνω στο δωμάτιο, μαύρα χάλια πεταμένα προφ στο πάτωμα, το κρεβάτι σε άθλια κατάσταση. Πέρα από εκεί, ήρθε η κατερίνα ξεκίνησε μια μέτρια προς καλή πίπα και μετά γαμήσι από κώλο για κανένα 10 λεπτο (το καταχάρηκα) χωρίς μά μου και χωρίς ενοχλήσεις από την τσατσά, ωραίο τελείωμα μέσα στην κωλάρα της.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.272
Πόντοι
206
Βασικά ο αφυγραντήρας δεν θα είναι ένας αλλα τουλάχιστον 3, ένας για κάθε δωμάτιο, οπότε πάμε στα 300+-, δεν βγαίνει το μαξαζί μύστη μου πολλά τα έξοδα. Όσο για το σφουγγάρισμα είσαι υπερβολικός, τί να πρωτοκάνει και αυτη η έρημη τσα2?
Κοιτα δεν κοιταμε το απολυτο,τα δωματια δεν ειναι παντα φουλ οποτε και ενας κεντρικος κανει τη δουλεια του απο το τπτ.Τωρα υπογειο που δεν αεριζεται καθολου καταλαβαινεις οτι ειναι εξτρα βομβα υγιεινης.Τελος ενα στοιχειωδη σφουγγαρισμα γυρω απο το κρεβατι δεν κοστιζει πανω απο 10"

lovelife

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Ρε παιδιά κάπου διάβασα ότι έκλεισαν τα Λιοσίων 73 Α και Β και ότι μετά από έλεγχο που έγινε, οι κοπέλες βγήκαν θετικές σε σμν και κοβιντ... ειδικά η μιρα.. ξέρεις κάνεις αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.054
Πόντοι
2.696
Μία "Άννα" που ήταν εχθές το απόγευμα στο Φ67,τι λέει στο δωμάτιο;Μου άρεσε πολύ η γκόμενα αλλά δεν μπήκα επειδή ο οίκος είναι γνωστός για τις "φόλες" που φέρνει...Είχε και άλλη μία αλλά ήταν στο δωμάτιο για μισάωρο...Τα ίδια και η Ράνια του κ.Βασίλη απέναντι...Καλά,πληρώνει κάποιος 30 λεπτά πουτάνα στη Φυλής;Αν είναι δυνατόν...

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
47
Like
7.023
Πόντοι
3.436
Μία "Άννα" που ήταν εχθές το απόγευμα στο Φ67,τι λέει στο δωμάτιο;Μου άρεσε πολύ η γκόμενα αλλά δεν μπήκα επειδή ο οίκος είναι γνωστός για τις "φόλες" που φέρνει...Είχε και άλλη μία αλλά ήταν στο δωμάτιο για μισάωρο...Τα ίδια και η Ράνια του κ.Βασίλη απέναντι...Καλά,πληρώνει κάποιος 30 λεπτά πουτάνα στη Φυλής;Αν είναι δυνατόν...
Και γιατί όχι για30 λεπτά?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.431
Πόντοι
10.906
Με την έναρξη του ψιλόβροχου στο κέντρο, έφοδος στο Φωκαίας 19 για Στέλλα/Ειρήνη αλλά βρήκα τη "Ριτάρα-τρελιάρα-καυλιάρα-κωλάρα-...άρα", δεν πέρασα κι άσχημα, αυτή τη φορά αφέθηκε και καύλωσε μέχρι τέλους! Αν και δεν κρατάω χρονόμετρο όπως συνηθίζουν κάποιοι, :eyebrows: έχω την εντύπωση ότι η τσατσά χτύπησε πριν το δεκάλεπτο χωρίς να υπάρχει αναμονή για άλλον πελάτη, αλλά τεσπά...

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
5
Like
335
Πόντοι
281
Ρε παιδιά κάπου διάβασα ότι έκλεισαν τα Λιοσίων 73 Α και Β και ότι μετά από έλεγχο που έγινε, οι κοπέλες βγήκαν θετικές σε σμν και κοβιντ... ειδικά η μιρα.. ξέρεις κάνεις αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο;
Που το διαβασες;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.431
Πόντοι
10.906
Περνώντας τώρα απέξω οι ταμπέλες αναβοσβήνουν, μάλλον fakes news διάβασες...

lovelife

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Παίδες μπορεί να είναι και φεικ δε ξέρω.. θέλετε να βάλω λινκ ή θα φάω κάνα μπαν από τη σελίδα;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
261
Like
13.585
Πόντοι
20.705

lovelife

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Τι να πω ρε παιδιά..αν είναι όντως φεικ μακάρι να μη του ξανά σηκωθεί αυτουνου που έγραψε το blog

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
47
Like
7.023
Πόντοι
3.436

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Τι να πω ρε παιδιά..αν είναι όντως φεικ μακάρι να μη του ξανά σηκωθεί αυτουνου που έγραψε το blog
Μορείς να το βάλεις και σε "spoiler"

Πήρα προχθές την Λατίνα "Στέλλα" στο Ι37Β, νεαρή κοντή γεματούλα αλλά σφιχτή, με φαρδύ κώλο αλλά όχι πεταχτό, 2,5+ πλαστικό βυζί καλό, αρκετά φιλική και συνεργάσιμη για Λατίνα του 10ρικου, απλό +ισπανικό, χώρος κλασικά άθλιος, δεν έχει βελτιώσει τίποτα τον τελευταίο χρόνο.

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
5
Like
335
Πόντοι
281
Αυτή η ιζαμπελα από 86β που ανέβηκε κριτική με το πρωκτικο είναι απόγευμα; επισης σε μεγάλο μέγεθος λέει όχι;

RAMBOJIM_THE_REAL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2021
Like
91
Πόντοι
0
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ
το τελευταιο μηνα τo περασα μεταξουργειο ωρες βραδινες απο τις 11 εως τις 2 εκανα τις τσαρκες μου , εχουμε και λεμε ονοματα δε θυμαμαι

κολων42 στο βαθος η τσα χ2 ειπε βραζιλανα τιμηθηκε
μ.αλεξ 28--Περδίκκα 1 το γωνιακο πανω σκαλες τιμηθηκε μια (25αρα φαινοταν)
Ιάσονος 39 τερμα βαθος δεξια BBW. τιμηθηκε
Κολωνού 47 σκαλες μπαρμπας ο τσατσος παρουσιαζει ξανθια μιλφ τιμηθηκε
bonus ντερμπυ στο μπασκετ οσφπ - παο καθομαι στο προποτζιδικο πριν την ιασονος μετα την ηττα και ξενερα λεω να παω να ξλαφρωσω μπαινω στο πρωτο στο δρομο μου το Ιάσονος 46 νμζ.. (μπαινωντας αριστερα εχει μια μαλκια))... ξανθια παρουσιαστηκε μπηκα δωματιο αλλα δε με αρεσε το κλιμα η τυπισα πολυ ψυχρη καλυτερα να τα ετρωγα τα λεφτα play opap στα φρουτα βγαινωντας απο το οικο έκλεινε το Ιάσονος 44 τερμα δεξια μια πιτσιρικα χαρουμενη με λεει ελα αλλη φορα ... πρωτος στοχος αν ξαναπαω μεταξ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom