paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.718
- Πόντοι
- 441
καληπσερα,φωκαιας 13 κατω ξερει κανεις τι παιζει?ευχαριστω
Αυτη μοιαζει αρκετα στο σωμα τουλαχιστον με την Αλβανιδα την Τζενη Ιασωνος 2β οροφος, βραδυνη βαρδια μετα τις 00:00υπαρχει στα σπιτάκια καμία τέτοια μιλφαρα;;;γούστα είναι αυτά![]()
Φιλαράκι αυτή μου φέρνει στην Κριστη από Κωνσταντινουπολεως 166α, με λίγο μικρότερο βυζίυπαρχει στα σπιτάκια καμία τέτοια μιλφαρα;;;γούστα είναι αυτά![]()
Αν εννοείς 166α, σίγουρα κάνει μισάωρο με 50ευρω, μάλλον και ώρα με 100.Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος και μπορεί να μου πει η Μαρίνα από Κωνσταντινουπόλεως 166 ξέρει κανείς αν κάνει πρόγραμμα μια ώρας και σε τι τιμή ??
εντύπωση μου κάνει, έχει γραφτεί με το που εμφανίστηκε στο αδελφό του Φυλής 109β, Ιάσωνος 46, δεν είναι η πρώτη που κάνει κάποια κοπέλα το δρομολόγιο, πρόχειρα μπορώ να θυμιθω Σοφία, Κατερινα, Καρίνα, Νελι, αλλά οκ λογικά δε το είχες πάρει χαμπάρι γιατί δε τσαρκαρεις πρωίΓια πρωτη φορα σημερα τσαρκαρα στην πρωινη βαρδια στο Μεταξουργειο....Προς εκπληξη μου ειδα μια μετεγγραφη απο Φυλης , μια παλια γνωριμη στο Ιασωνος 46 οροφος την Κοκκινομαλα Λευκορωσιδα μιλφ την Εκατερινα η οποια δουλευε Φυλης 109β ισογειο βραδυνη βαρδια και απο τον Δεκεμβρη του 2022 την ειχα χασει και νομιζα οτι σταματησε....γυρω στο 1,70 υψος λιγακι ακωλη 2αρι βυζι γενικα μετρια εμφανηση αλλα πολυ καλη και φιλοτιμη στις υπηρεσιες της... παντα σε ρωταει αν θελεις πιπα με ή χωρις καποτα...
Η Σονια πολυ καλυτερη.Σόνια Φυλής 84
Η Λία είναι αυτή με τις αφέλειες, ή η καινούρια η πιτσιρικα;Χθες έγραψα.
Ελπίζω να είχες διαβάσει...
Με τις αφέλειες.Η Λία είναι αυτή με τις αφέλειες, ή η καινούρια η πιτσιρικα;
Ισχύει. Και η Εμιλυ φόλα ολικής. Μόνο η Αννα Κου κάνει δουλίτσα εκεί και ακόμα καλυτερα η Καρολίνα που είναι must.Με τις αφέλειες.
Είχα γράψει κάποια καλά λόγια πριν καιρό, όταν είχε πρωτοδοκιμαστεί έφυγα ικανοποιημένος. Σε πρόσφατη εκ νέου δοκιμή επιβεβαιώνω τα λεγόμενα των φίλων. Το άτομο είναι εντελώς μαλακισμένο. Μακριά κι αλάργα. Καιρό είχα να δω πουτάνα να βάζει επιμόνως δάχτυλα "φρενάροντας" το μπάσιμο, το οποίο δεν ήταν ΚΑΝ δυνατό. Της το αφαιρείς, το ξαναβάζει. Και σφίγγει τα δάχτυλα (διχάλα) στο πέος για να χάσεις την στύση. Κάκιστη συμπεριφορά γενικά. Μαύρο στον οίκο Φιλ11 κάτω και στις φόλες που μαζεύει. Μια η Έμιλυ, μια αυτή, νισάφι ρε τύποι μου.
Στέφανος Κασσελακης: το κωλογαμησι είναι αντρική υπόθεση...Επίσκεψη στο Φ67 όπου ηταν η Ηλέκτρα. Θα ειναι μονιμα εκεί είπε, τα εκοψε τα κασκαντεριλίκια με τις βίζιτες.
Το πρόγραμμα της απλο με ελεύθερο στοματικό. Κωλος γιόκ...
Βέβαια οταν μπηκε στο δωμάτιο δεν την ρώτησα καν...
- Ηλέκτρα στήσου θελω κώλο.
Στηθηκε σαλιωσα την τρύπα της και της εκανα εκανα βαθύ αντρικό γαμήσι μεχρι τέλους.![]()
γνωριζεις εαν η ντιανα κανει και απογευματινη? ή μονο πρωινη βαρδια?
Παίζει η Μαργκώ, ανοικτόχρωμη καστανόξανθη πιτσιρίκα με συνεχόμενα δωμάτιακαληπσερα,φωκαιας 13 κατω ξερει κανεις τι παιζει?ευχαριστω
Φίλε την έχεις πάρει στο κοσαρι; γιατί η πίπα της είναι σαν να την βάζεις στη μηχανή του κιμά....Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος και μπορεί να μου πει η Μαρίνα από Κωνσταντινουπόλεως 166 ξέρει κανείς αν κάνει πρόγραμμα μια ώρας και σε τι τιμή ??
Φίλε όχι την έψαχνα από τοτε που δουλεβε Μεταξουργείο τότε είχα περάσει πολύ καλά και τώρα που βρήκα που δουλεβει ήθελα να την κλείσω για 1 ώρα. Βέβαια δεν ξέρω αν έχει πέσει η ανέβει η απόδοση της γτ έχουν περάσει χρόνια από τοτεΦίλε την έχεις πάρει στο κοσαρι; γιατί η πίπα της είναι σαν να την βάζεις στη μηχανή του κιμά....
Η Χοντρούλα με τα τατού είναι η Γιάννα από Λιοσίων 73 που άλλαξε όνομα Και κούρεμα και πλέον λέγεται ΑλιόναΡε μαγκες έκανα ένα περασμα αστραπή εχθές στα Φιλιππίδου για να παρω την Αννα Κου τώρα που επέστρεψε. Πήγα από το κάτω, περι τις 22:00, και είδα τρία μουνακια. Μια γνωστη φάτσα ωραίο μουνί και πατος, μελαχρινή με αφέλειες μακριά μαλλιά γνωστή φάτσα. Μια χοντρουλα με ταττου πανω απο τα βυζομπαλα μικρής ηλικίας (μπορει να ήταν και η μόνη χοντρή που θα μπορουσα να γαμησω στη ζωή μου γιατι ήταν και πιτσιρικα ήταν και γλυκούλα) και μια αλλη πιτσιρικα ανοιχτο κάστανο μαλλί αξιαγάπητο κορμάκι φατσουλα ήταν δεν ήταν 20 χρονών.
Υπάρχει κάποια άποψη περι αυτών των κοριτσιών;
Πέρα από την πρωτη που ανέφερα με τις αφέλειες που είναι γνωστή φάτσα, αλλά και παλι δεν την έχω παρει και θα ήθελα μια άποψη, οι άλλες δυο τι λένε;
Εντωμεταξύ γινόταν τις πουτανας από κόσμο την ώρα που περασα. Και αρκετούς Αιγυπτίους τουρίστες. Οχι Σύριους. Οχι προσφυγες ή λαθρο γιατί ήταν παρεες καλοντυμένοι καθαροί και κουρεμενοι με χαμόγελο μόνιμο στις φάτσες τους.