George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 1.056
Οι αγαπημενες μου!!Η Εβε και η Τζωρτζιαρα!

Οι αγαπημενες μου!!Η Εβε και η Τζωρτζιαρα!
Αυτή την Αννίτα,την είδα πριν μια βδομάδα στην ΕρμούΟχι αδερφε @n.smirni76 και @George Alpha για την Αννίτα λέμε του Μεταξουργείου. Λεωνιδίου 28 σκάλες αριστερά.
Ω ρε μαλακα, σοβαρά;; Άρα εδώ είμαστε!! Τα μάτια μας 14 για καμια ενημέρωση...!! Μπράβο ρε συ, η είδηση της ημέρας!! Η άλλη είδηση είναι ότι έγραψες μια προταση χωρίς ορθογραφικο λάθος! (Σε παω με 1000!).Αυτή την Αννίτα,την είδα πριν μια βδομάδα στην Ερμού
Φυλής 84Α...μπιουτικαλησπερα συναγωνιστες, ξερει κανεις αν δουλευει καμια μαυρουλα κοντα φυλης η λιοσιων?
Στην πραγματικότητα η Μαγια ειναι η καινούργια,πρώτη μέρα σήμερα,κοντή,αδύνατο σώμα πάνω από 45 την κάνω δεν μιλάει Ελληνικά,μόνο Ρωσικα,ελευθερο στοματικο τελειωτικο ανακοινωνει η 2τσα,βυζι μικρο πεσμένο,μέτρια πράγματα μέσα πονούσε αρκετά μέτρια πιπα,γλωσσοφιλα δινει,δαχτυλο δεν αφήνει.Η Ελένη στο Έλλης 3 είναι καινούργια για τον οίκο εκεί,ήταν όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ στο Ιάσωνος 1γ πριν λίγο καιρό.Πριν από λίγο Διδύμου 22
Μαγιά ξανθιά κανονικό σώμα και Έλλης 3 Ελένη καινούργια γκιλφ ξανθιά κανονικό σώμα.
Πριν από λίγο Διδύμου 22
Μαγιά ξανθιά κανονικό σώμα και Έλλης 3 Ελένη καινούργια γκιλφ ξανθιά κανονικό σώμα.
Συγκίνηση τεράστια η Αννίτα ! Τόσο δεκτική στα φιλιά και τα γλυψίματαΟχι αδερφε @n.smirni76 και @George Alpha για την Αννίτα λέμε του Μεταξουργείου. Λεωνιδίου 28 σκάλες αριστερά.
ισχύει, και χωρίς διακρίσεις σε όλουςΣυγκίνηση τεράστια η Αννίτα ! Τόσο δεκτική στα φιλιά και τα γλυψίματα
Εσείς μακάκοι ιδιοκτήτες προσέχετε και να συνετίζεται της μανταμίτσες που έχετε στα μπουρδέλα σας, πολλές διώχνουν κόσμο με τον τρόπο τους και εσείς αν δεν το ξέρετε εικοσάρικα.
Επειδή δεν πολύ κατάλαβα… Η Αννίτα δουλεύει κανονικά ή είναι εξαφανισμένη ;Συγκίνηση τεράστια η Αννίτα ! Τόσο δεκτική στα φιλιά και τα γλυψίματα
Απευθύνεται σε διαχειριστές ,οχι σε μπουρδελιαριδες το μήνυμα. Εσύ με την τσατσά είσαι πάντα εντάξει?Δώσε μερικά παραδείγματα με διευθύνσεις χωρίς ονόματα για να καταλάβουμε τι εννοείς.
Μπάρμπαρα βεργας, καθηγήτρια στο γαμησι αυτή κ η Ειρήνη η Χειρδαρη.αδέλφια πορνορεπορτερ μου . μετα από 2.5 χρονια απραξίας στο παντελόνι εχω ξεχάσει και αυτά που ξερω. πείτε μου κανα 2-3 μιλφ που να τιμάνε την δουλειά να παω να ξαναμάθω τι υψος εχει ο μητσαρας όταν γίνετε πύραυλος, <ξανα-ξεπαρθενευτω>
Θα είναι αύριο ξέρεις;Μπάρμπαρα βεργας, καθηγήτρια στο γαμησι αυτή κ η Ειρήνη η Χειρδαρη.
Μόνο που η Μπαρμπαρα είναι στο πρακτικό κομμάτι έχει κ μπέσα χαρακτήρα.
Πες την για την αποχή σου κ αν υπάρχει η δυνατότητα να σε προσέξει λίγο.
Λογικά ναι, επέστρεψε...Θα είναι αύριο ξέρεις;