Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 192 άτομα (9 μέλη και 183 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.406
Πόντοι
3.636
Πριν λίγες μέρες πρωί πήγα με την Ελένη δίδυμου 20..!! Ήθελε να γαμησω χωρίς καποτα της είπα όχι και άρχισε έναν μονόλογο πως σας πέφτει με καποτα ενώ χωρίς ο πουτσος είναι κάγκελο γιατί να χάνεις τέτοια ευκαιρία ;;; Ενώ γαμουσα να μονόλογη και να λέει κοιτά κοιτά θα πεση ..ενώ γαμουσα σε κανονική στάση …μολης έχυσα έριξε ένα τρελό γέλιο λέγοντας μου είδες ; Άλλο λίγο και δμθα έπεφτε και δεν θα έχυνες ..ενώ χωρίς καποτα θα γαμουσες και με τον πουτσο τέλειος σηκωμένο ….: το σώμα της μύριζε έντονα ιδρώτα …και γενικά μια ποδαριλα έντονη αναδυόταν από παντού επάνω της …. Μου έκανε εντύπωση πως δεν πονάνε στο στήθος καθόλου ..( της το πίεσα τόσο δυνατά μειλαμε πολύ δυνατά στάνταρ την επόμενη μέρα θα ήταν μπλε Μάρε. Όλο το δεξί βυζομπαλο της !!! Ο Τσάτσος έβηχε σαν πουστης ( όχι ότι δεν είναι χαχα) όσο εγώ γαμουσα …Πέρα από τις μαλακιες που έλεγε ο πουτσος μου με καποτα μια χαρα την γαμησε απλά έχει μια τακτική να σφίγγετε για να μην μπεις εύκολα αν δεν δέχτηκα χωρίς καποτα ( και δεν πάρει το έξτρα 10ρικο της ) παρόλα αυτά μπήκα ιρωικα και την καταγαμησα !!!
 

THE VISITOR

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Μηνύματα
64
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
0

Φιλιπίδου 11 αριστερό.. είναι τράβελος!
δεν την έψαξα αλλά δε μου φάνηκε τραβέλι....ήταν πάνω στη φυλής όχι σε στενό, ισόγειο από αυτά που ανεβαίνεις σκαλιά
 

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Μηνύματα
38
Κριτικές
5
Like
460
Πόντοι
300
Μετά απο βόλτα πρώτα στο queens of the north επίσκεψη και τσάρκα στη Φυλής με κατάληξη στη Σαμπίνα στο Βεργας. Ανεβένει και λεπτομερής κριτική για όλη την σημερινή εμπειρια.
Σχετικά με την βραδινή ενημέρωση αναφέρω τα εξής:

Συνεχίζει η βραδιά με μπουρδελότσαρκα κατά τις 2 πάλι σε φυλής /φωκαίας /φιλλιπίδου.

Ξεκινάω από φωκαιας 27 γτ εκεί πάρκαρα , ανεβαίνω πάνω και βλεπω πάλι Νικόλ διπλοβάρδια , οπως μπήκα βγήκα.
Φωκαιας μέχρι 13 κλειστά όλα
Στο Φωκάιας 13 είχε άπειρο κόσμο που περίμενε και λέω και εγώ κάτι καλό θα παίζει ας περιμένω, Βγαίνει η τσατσά και ανακοινώνει Μαρία με γυαλάκια πάλι ( γαμώ την τύχη μου) Ρίχνω τον πολύ κόσμο στο θετικό σχόλιο που έκανε ο συναγωνιστής το απόγευμα παραπάνω , για να δείτε τι δύναμη έχει στην τσέπη τους ότι γράφουμε σε αυτό το φόρουμ.
Φωκαίας 11 πάλι η Μισέλ με σχεδόν τα πάντα εκτός πρωκτικου ( το μεσημέρι δεν είχα δώσει βάση)

Πάω στα μαγαζάκια που είναι φωκαίας και φυλής και η τσατσά αρχίζει να μου κάνει μανούρα, ότι μπηκα πριν και τι θέλω αφου την είδα την κοπέλα και να προσπαθώ να της εξηγήσω πως μόλις μπήκα. Ηταν φουλ αγενέστατη και επιθετική και να πα να γαμηθεί κιολας. Βγήμε μια Τσέχα μελαχρινή αρκετά ομορφή αλλά με είχε εκνευρίσει η ξεμωραμένη τσατσά και δεν ήθελα να της ακουμπήσω λεφτά και έφυγα. Φευγοντας σχολίασε η κάρια οτι πήγα για το aircondition. Την ευχή μου να χει να συνεχίσει το λειτούργημα που κάνει έτσι.

Φωκαιας 7 ανακοινώθηκε Αννίτα την οποία δεν είδα έφυγα στα μπαμ γτ νόμιζα πως ήταν η Αννίτα που δούλευε στο φωκαιας 25 και 27 πριν κανα χρονο και ( μια μικροσκοπική 30 κιλά)

Φυλής γινότανε της πουτάνας απο κόσμο με highlights τα εξής

67 Ελένη με τορπίλες βυζάρες ξανθια σε απλο και η άλλη η μελαχρινή που ειναι μαζί της. Της έχω πάρει παλαιότερα σε παρτούζα με καλές εντυπώσεις από πρόγραμμα ( κυρίως γτ με καυλώνει αυτό το τσοντε το εκφυλισμένο πλαστικοποιημένο που έχει)

Σε ένα από την πλευρά του 67 δεν θυμάμαι νουμερο είχε τη μουσική ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΟΝ. δεν άκουσα πρόγραμμα το όνομα της κοπέλας ήταν Σιμόνα και ήταν όμορφη μελαχρινή. Δεν ήθελα να γαμήσω και να κουφαθώ.

Στους απέναντι οίκους κάνανε το αντίθετο, 0 μουσική άρα ακουγες την κοπέλα να γαμιεται μέσα απο την πόρτα και 0 αιρ κοντισιον . Έφυγα χωρίς να δω.

Σε έναν στη φυλής μπηκα με εναν φοβερό μύστη και περιμέναμε και βγήκε μια μελαχρινή μπορεί και ρομά με όνομα αλεξάνδρα. Είχε τατουαζ στο στήθος κοιλια και άρχισα να το σκέφτομαι λίγο. Έλα ντε που ο υπερμύστης που μπήκε μαζί μου επεξεργάστηκε την πληροφορία σε 1 μιση δευτερόλπτο και πέταξε το 20αρικο στην τσατσά με τη μία μπουκάροντας στο δωμάτιο. Τον καμάρωσα και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να την ξεμούνιασε και να πέρασε υπέροχα με το πουτανάκι.

Επόμενο highlight Φιλλιπίδου. Στο πάνω δούλευε μια μαυρομάλλα ρουμάνα δεν κράτησα όνομα ωραία ήταν αλλά μια από τις πολλές.
Στο κάτω όμως έγινε η επική φάση με την τραβελοτσατσα. Μπήκα μαζί με εναν ψηλο τύπο ο οποίος άνετα θα μπορούσε να δουλέψει πόρτα. Εγώ κάθομαι στον καναπέ και η τραβελοτσατσά αρχίζει την επίθεση στον ψηλό που καθόταν όρθιος. Χουφτώματα μέσα απο το παντελόνι να τον βάζει να χαιδεύει βυζάρες και άλλα τέτοια. έλεγε τα κλασικά τα δικά της έλατε να μας γαμήσετε και ξάφνου τον πιάνει τον ψηλό τον γυρνάει να βλέπω εγώ πλάτη και τον τσιμπουκώνει ακάποτα. Εντωμέταξυ βγαίνει και η κοπέλα μια χαριτωμένη ξανθουλα με καποια κιλάκια παραπάνω ( εμπαινα στο τσάμπα) με όνομα Εμιλυ. Ο ψηλος της γαμάει το στόμα κάνα 2λεπτο γυρνάει μου κάνει χειρονομία σαν τον χαρδαλιά στο meme οτι ειναι οτι ναναι εδω πέρα και φευγει. Ξενερώνει η τσατσά και επόμενος στόχος εγώ που χαζέυω απο τον καναπε. Σηκώνομαι και ξεκιναει τα πάμε με την εμιλυ μέσα και την καυλανταω εγώ ποιος την γαμάει την έμιλυ να γαμήσουμε έσενα καλυτερα. Δεν το συζητάει παραπάνω και ξεκιναει και σε μένα το τσιμπούκι. Της το δωσα εκεί στο σαλονάκι για κάνα 2λεπτο μέχρι που μπήκε ο επόμενος συναγωνιστής. Οπότε με το τσάμπα τραβελοτσιμπουκάκι είπα να την κάνω και εγώ.

Επόμενος στόχος Διδύμου / Έλλης όλα κλειστά.

Λέω η βραδυά να μην πάει στο βρόντο ( αν και είχα ήδη χύσει μία φορά στο στριπτιτζάδικό, και πήγα προς Βέργας όπου δοκίμασα για 1η φορά Σαμπίνα. Λεπτομέρειες στην κριτική μόλις εγκριθεί ( μπορεί και όχι γιατι ειναι 10000 λέξεις μέ όλη την ιστορία της βραδιας)



Η κατάσταση στη φυλης το βράδυ με άφησε με ανάμοικτα αισθήματα , πολύ κάλτίλα , πολυς κόσμος να μπαινοβγαίνει στα ιδρύματα και σιγουρα πολύ τρέλλα σε κάθε μαγαζί.
Καλά γαμήσια σε όλους και σόρυ για το wall of paste.
 

NewGuy69

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2023
Μηνύματα
30
Κριτικές
2
Like
124
Πόντοι
0
τώρα live επιγραμματικα

Φυλής 54α Ιζαμπελα και Αλεξάνδρα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Ορορα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 56 Μόνικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αντζι, με πρωκτικο.

Φυλής 66α κλειστό.

Φυλής 66δ Νίκη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη, με πρωκτικο.

Φυλής 72 αριστερά Κελλυ, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά κλειστο.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 κατω κλειστό.

Φυλής 59 όροφος Ιζαμπέλα και Ηβα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61 Μισέλ, απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11β Λία και Βέρα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11α Καρολίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α κλειστό.

Φυλής 65β Μπιουτη και Χριστίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84α Ρανια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 86α Σοφία, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86β κλειστό.

Φυλής 67 Ελένη, απλό πρόγραμμα και Ηλέκτρα, φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 69α Άννα Ταΐ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 69β Βίκυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 κλειστό.

Φυλής 71α Νικόλ, απλό πρόγραμμα.
Είσαι θεός.
 

Pa Luki Luk

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Μηνύματα
900
Κριτικές
52
Like
16.370
Πόντοι
9.426
Μαρία με τα γυαλάκια είναι ανωμαλιάρα και εκτός κώλου τα κάνει όλα, αν ταιριάξει η χημεία σας θα ξεσκιστεί.
Τι ακριβώς είναι το "όλα" γιατί απλό πρόγραμμα ανακοινώνει η ίδια...
 

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Μηνύματα
266
Like
152
Πόντοι
1
γνωριζει καποιος εαν υπαρχει πιθανοτητα να πετυχω την τανια στη διδυμου γυρω στις 8 το βραδυ?
 

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Μηνύματα
862
Κριτικές
11
Like
2.002
Πόντοι
496

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.054
Κριτικές
1.245
Like
191.782
Πόντοι
45.465
τώρα live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Χριστίνα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος και στο δεξί μπράτσο, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο Μαριάννα μελαχρινή λατινα, κοντή με πολύ μακρύ μαλλί, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Με Αλεξάνδρου 22 όροφος Άντζελα, μελαχρινή χοντρουλα με 3αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Λορίνα μελαχρινή ψηλή λατινα με ψιλοκανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, διάφορα μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Λίλυ μελαχρινη χοντρή από τη Βενεζουέλα, με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25αρια κλειστά.

Μεγαλου 28α αριστερά Βερονικα μιλφογκιλφ με καροτι μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι και Βικτόρια νιάου, γκιλφ με ξανθό πλατινε μαλλί , παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Λίνα ξανθό γκρανι, παχουλο με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο Χριστίνα ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με 3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 όροφος κλειστό.

Περδικκα 3αρια κλειστά.
 

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Μηνύματα
498
Like
1.050
Πόντοι
201
Και από υπηρεσίες ;
Δεν έχω μπει ποτέ.Για τον λογο πως δεν κανει 69..είναι αμαρτία....για να μην πω..βασανιστήριο με τέτοια Πατουρα να μην μπορείς να χώσεις την μούρη σου μέσα.Οποτε..αδιάφορο να μπω..παρολαυτα.. έχουν γραψει πολλά παιδιά εδώ για το πως είναι μέσα στο δωμάτιο.Θετικες κριτικές.
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.054
Κριτικές
1.245
Like
191.782
Πόντοι
45.465
συνέχεια live

Κολωνού 53 κλειστό.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι και Ειρήνη ξανθιά μιλφ με ξανθοπλατινε μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με 3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από δεξί στήθος, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 48 κλειστό.

Κολωνού 47 ισόγειο Άννα μελαχρινή μιλφ χοντρή με 2.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 όροφος Τζούλια μελαχρινή μιλφογκιλφ χοντρή με 4-4.5αρια πεσμένα βυζια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά Λάουρα ξανθιά μιλφογκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνου 45 διάδρομος ευθεία κλειστό.

Κολωνού 32α Λάουρα καστανοξανθη ψιλολιγνη με 1.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ Άννα μελαχρινή λεπτή με 2αρι συν βυζι και Σοφία μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β Ήρα με κάστανο σκούρο μαλλί, ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και κωλομερι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Άννα ξανθιά ψηλή μιλφ με κοντό μαλλί, νταρντανα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Κολωνού 30β δεύτερος όροφος κλειστό.

Κολωνού 30α κλειστό.

Κολωνού 27α Μπέλα η Ρουμάνα, μελαχρινή με γυαλάκια, το μαλλί πιασμένο σε μακριά αλογοουρά, κανονικό πολύ ωραίο σώμα, 2αρι υπέροχο στητο βυζι και Τζίνα λατινα με γυαλάκια, νταρντανα με 3αρι συν βυζι, τατουάζ ψηλά στο αριστερό κωλομερι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα,η Τζίνα πέρασε με νεαρό (Αλβανό) σε πρόγραμμα μιας ώρας

Κολωνού 27γ Ντανιελα μελαχρινή λατινα, νταρντανοπαχουλη με 2αρι συν βυζι, μεγάλο πεταχτώ κωλο, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27β Κρίστι μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2αρι συν βυζι, Ιρμα ξανθιά χοντρουλα με 2αρι βυζι και μια ακόμα μελαχρινή νταρντανα με 3αρι σιλικονατο βυζι, τατουάζ στα πλευρά, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 23αρια & 15αρια κλειστά.

Κολωνού 11β Μαργαρίτα μελαχρινή μαυριδερή χοντρή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο & όροφος κλειστά.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Dstrict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Μηνύματα
504
Κριτικές
5
Like
4.233
Πόντοι
726
Ξαναλέω, Φώκαιας 7 Αννίτα (μετά τις 00.00) πολύ δυνατή πίπα
Αυτή είναι η σκίννυ Αννιτα απο φωκαιας27 και 24 και κολωνού 15 παλιότερα που εχει βαλει εξτενσιον πριν κανα μήνα δυό;
 

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Μηνύματα
266
Like
152
Πόντοι
1
καμια βυζαρου απογευματινη βαρδια σε φυλης-διδυμου ??
 

Dstrict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Μηνύματα
504
Κριτικές
5
Like
4.233
Πόντοι
726
Τι ακριβώς είναι το "όλα" γιατί απλό πρόγραμμα ανακοινώνει η ίδια...
Μαλλον εννοεί ότι κρατάει μεν το απλό αλλά τού δίνει και καταλαβαίνει, με ψυχή πώς το λένε καπως έτσι
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.054
Κριτικές
1.245
Like
191.782
Πόντοι
45.465
συνέχεια πάντα live
Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά χοντρή μιλφ με 2. 5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Ντασα γκιλφ με άσπρα μαλλιά σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα, καστανή μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β κλειστά.

Ιάσωνος 1γ Λίλιαν μελαχρινή μιλφ, με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και στο δεξί μπράτσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 10αρια & 16αρια κλειστά.

Ιάσωνος 20α & 20β κλειστά.

Ιάσωνος 20γ Βαλέρια μελαχρινή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19α Ντιαννα ξανθοκαστανη χοντρή μιλφ με 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 19β κλειστό.

Λεωνιδου 28 όροφος κλειστό.

Λεωνιδου 28 ισόγειο Ελένη ξανθιά χοντρή μιλφογκιλφ με 3αρια πεσμένα βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ιάσωνος 27α κλειστό.

Ιάσωνος 30α Ζωιτσα ξανθιά κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, πιρσινγκ στον αφαλό και στη μύτη και Άντζελα ξανθό κοντοπουτανο, με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30β ανοιχτά τα φώτα αλλά κλειδωμένη η πόρτα.

Ιάσωνος 31α ευθεία υπόγειο Άντζελα ξανθιά μιλφογκιλφ, νταρντανοχοντρη με 2. 5αρια συν βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 31β & 32αρια κλειστά.

Ιάσωνος 36 Αλινα ξανθιά παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37 Καρολίνα ξανθοκαστανη κοπέλα, σώμα με πιασίματα, 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37α Ανναμπέλα μελαχρινή λατινα νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, τατουάζ στη κλειδα, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (1) Κατερίνα καστανοξανθη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο σε δύο κοτσίδες, κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ στα δύο χέρια καθώς και άλλα μικρότερα στο σώμα , απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (2) Γιάννα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 39(3), 39(4) & 39(5) κλειστά.

Ιάσονος 39 (6) Μαρία , μαυρουλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, ωραίο κωλαράκι , απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 & 44 νέο κλειστά.

Ιάσωνος 44β δεξιά ισόγειο Νικόλ/Νίκη καστανοξανθη ψηλή με ψι σώμα 2.5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και δύο μικρότερα, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφος Σοφία , ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 44β νέο αριστερά όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 46 Αναστασία ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο 2.5αρι βυζι και Καρίνα μελαχρινή μιλφ με μακρύ μαλλί, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 46β Μαράκι, μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα(έχει πάρει λίγα κιλακια 2αρι συν βυζι και Βίκυ καστανοξανθη παχουλη με 4αρια βυζια, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 46α κλειστό.

Ιάσωνος 43 Μιρελα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο δύο κοτσίδες, λεπτή 1.5αρι στητο βυζι με ωραίο ρογα πιρσινγκ στη μύτη, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, γιαγιά Ελένη ξανθιά με κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Ιωάννα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 3.5αρι βυζι, με πρωκτικο.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom