Μου εχει πει ενας φιλος για μια μαρινα milf ρωσιδα η οποια ηταν καπου στην λιοσιων και την ειδε εκει τελευταια φορα πριν ενα μηνα..μηπως ξερει κανεις που ειναι ?
υπαρχει και αλλη μαρινα ιπποτη.δουλευει μετα τις 11 βραδυ τροφωνιου 13 κατω.ψηλη,γαλανο ματι,ξανθια μιλφ.ειναι η μαρινα που εχει περασει απο χωματιανου,ρεμουνδου,φυλης κλπ.
υπαρχει και αλλη μαρινα ιπποτη.δουλευει μετα τις 11 βραδυ τροφωνιου 13 κατω.ψηλη,γαλανο ματι,ξανθια μιλφ.ειναι η μαρινα που εχει περασει απο χωματιανου,ρεμουνδου,φυλης κλπ.
φιλε μου παντως με αυτη τη μιλφ εχω ιστορια.θυμαμαι ηταν πρωτοχρονια του 2005 οι αλλοι κοιμοντουσαν,το 90% των μπουρδελων κλειστο και εγω 10 το πρωι πρωτοχρονιατικα πηδουσα τη μαρινα στη ρεμουνδου πανω ηταν τοτε
φιλε μου παντως με αυτη τη μιλφ εχω ιστορια.θυμαμαι ηταν πρωτοχρονια του 2005 οι αλλοι κοιμοντουσαν,το 90% των μπουρδελων κλειστο και εγω 10 το πρωι πρωτοχρονιατικα πηδουσα τη μαρινα στη ρεμουνδου πανω ηταν τοτε
Εκεί που ήταν η Όλγα;
Αχ Όλγα τι ωραία περνούσαμε τότε. Έπεφτε τρελή βυζολαγνεία.
Ώσπου σ'έβαλε ο πούστης ο διάολος να τα ξεφουσκώσεις. Ποτέ δε θα σε συγχωρήσω. ΠΟΤΕ...
Εκεί που ήταν η Όλγα;
Αχ Όλγα τι ωραία περνούσαμε τότε. Έπεφτε τρελή βυζολαγνεία.
Ώσπου σ'έβαλε ο πούστης ο διάολος να τα ξεφουσκώσεις. Ποτέ δε θα σε συγχωρήσω. ΠΟΤΕ...
Μου ειπαν οτι εχει περασει και απο φυλης...φωκαιας συγκεκριμενα.... και οτι στην λιοσιων δουλευε παντα μετα τις 11
λες να ειναι αυτη??
Εχει φυγει απο εκει που ηταν μεχρι πριν ενα μηνα που την ειχε δει ο φιλος μου..
ποτε την ειδες εσυ εκει τελευταια φορα?