Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Αδερφέ μήπως πέρασες κι από Φυλής?Στέλνω εγώ
Διδυμου 27 κλειστό
Δ 22 Μαριάννα. Μάλλον τελευταία μέρα
Δ 20 η γνωστή τσιγγανομελαχροινη με φουλ
Δ 8 είχε φως αλλά δεν μπήκα.
Αδερφέ μήπως πέρασες κι από Φυλής?Στέλνω εγώ
Διδυμου 27 κλειστό
για μενα απο τα στανταρακια μ,δεν ειναι σιγουρο ομως οτι 8α περασεις καλα,ειναι αναλογως τα κεφια της,σε 8εμα εμφανισης εμενα μ αρεσειΜάγκες η Έμμυ που είναι τώρα στο Λιοσίων 73β είναι 1,60 κ όπως στις φωτογραφίες; Γτ φαίνεται καυλιάρα
Η Μαριάνα κάτι λέειΣτέλνω εγώ
Διδυμου 27 κλειστό
Η νταρντανα?αυτή την ώρα όχι... μόνο πρωί-μεσημέρι Καρολίνα Φιλιπίδου όροφος
όχι... είναι σημάδι οτι έχεις καιρό να το βάλεις πλυντήριοΑδέρφια μου η γυναίκα έχει πάει για μπανάκι και εγώ βρήκα ένα 20ρικο ξεχασμένο σε μια τσέπη παντελονιού δεν είναι σημάδι αυτό να κατέβω πηδηχτιρια???
Οι φωτογραφίες σίγουρα είναι παλιές.Μάγκες η Έμμυ που είναι τώρα στο Λιοσίων 73β είναι 1,60 κ όπως στις φωτογραφίες; Γτ φαίνεται καυλιάρα
Δεν ξεφεύγει και πολύ απ' την πραγματικότητα.Μάγκες την έχω γαμησει 3 φορές την Μύρα πάνε βδομάδες αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν είναι όπως της φωτογραφίες στο site; Τα χει βάψει η παίζει πολύ edit;
Χαχα τι λες τώραΔεν ξεφεύγει και πολύ απ' την πραγματικότητα.
Έχει παιχτεί edit αφού την είδα πρόσφατα και θυμάμαι καλά πως διέκρινα μια ελαφριά κυτταρίτιδα στον κωλο της
Μάλλον αρχίζει να χαλάει απτό πολύ το φικι φικιΧαχα τι λες τώρα
Νομίζω τελευταία φορά πήγα πριν της 8 του μηνός μαζί της κ στον λόγο μου δεν έιχε ίχνος κυτταρίτιδας, το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί έλεγα από μέσα μου δεν παίζει να είναι τόσο μουναρα στα 4
Εγώ πέρασα από όλα τα μαγαζιά της φυλης εκτος από το 59. Να σε ενημερώσω;;;Αδερφέ μήπως πέρασες κι από Φυλής?
Στο μεταξύ σήμερα εκεί ήταν δουλευε χαχαχαΕγώ πέρασα από όλα τα μαγαζιά της φυλης εκτος από το 59. Να σε ενημερώσω;;;
Ε στα 4 προφανώς και δεν θα φανεί αλλά όταν σαλοναρει ενώ κρέμεται το δέρμα, παρατήρησε την καλύτεραΧαχα τι λες τώρα
Νομίζω τελευταία φορά πήγα πριν της 8 του μηνός μαζί της κ στον λόγο μου δεν έιχε ίχνος κυτταρίτιδας, το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί έλεγα από μέσα μου δεν παίζει να είναι τόσο μουναρα στα 4
Ειναι ακριβως το ξανθο της φωτο.Ειναι στα υπ'οψην το πορνιδιο.Μάγκες την έχω γαμησει 3 φορές την Μύρα πάνε βδομάδες αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν είναι όπως της φωτογραφίες στο site; Τα χει βάψει η παίζει πολύ edit;
Χαχαχα η Νελλη η μιση μεριδα που με το παραμικρο ποναει να κανει αυταρχικο χαχαχα....εδω εγω οταν την γαμαω μια στο τοσο προσεχω μην τυχων και δωσω παραπανω στροφες και κοπει στη μεση...καλα θα ειναι πολυ αστειο θεαμα να παει κανας διμετρος χοντρος να του κανει αυτη αυταρχικο χαχαχα...τώρα live
Φυλής 109β Ελένη ξανθιά νταρντανοπαχουλη μιλφ με 2.5αρι βυζι και Νελι μελαχρινή κοντή κατσαρομαλλα, λεπτή με 1.5-2αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα για τη Νελι ανακοινώνεται και αυταρχικό.