Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.216
- Πόντοι
- 1.191
Καλησπέρα τύποι πλένω τον πουτσον Μ και κατηφορίζω προς τους δρόμους της ηδονής αμα δεν είναι η Βικτώρια θα είμαι ράκος μέχρι να αδειάσω σε κάποιο άλλο στόμα
Η Βικτώρια περιμένει. Μόλις πέρασαΚαλησπέρα τύποι πλένω τον πουτσον Μ και κατηφορίζω προς τους δρόμους της ηδονής αμα δεν είναι η Βικτώρια θα είμαι ράκος μέχρι να αδειάσω σε κάποιο άλλο στόμα
Αυτά είναι χαρμόσυνα νέαΗ Βικτώρια περιμένει. Μόλις πέρασα
Και έχει και καβλες απ' ότι κατάλαβαΑυτά είναι χαρμόσυνα νέα
Τν έπαιξα 3 φορές χθες από τ στεναχώρια μου άρχοντα αλλά σήμερα πληρώθηκα να σαι καλά μεγάλη ΟυκρανίαΚαι έχει και καβλες απ' ότι κατάλαβα
Ε, και εσύ δεν κράτησες κάτι για την κοπέλα ? Με 2 σταγώνες θα την βγάλει ?Τν έπαιξα 3 φορές χθες από τ στεναχώρια μου άρχοντα αλλά σήμερα πληρώθηκα να σαι καλά μεγάλη Ουκρανία
Το καλό είναι ότι κάνει παρτούζα με την Τάνια αλλά δυστυχώς σήμερα έλλειπε. Από βδομάδα τα λέμεΠέρα από τ πλάκα μάγκες μου η γλώσσα της είναι σπάτουλα.. Ευχαριστώ την αξιόλογη ενημέρωση του bou και ιδιαίτερα το φιλτατο milfomaniac
Μπορείς να περιγράψεις εμφανισιακά την Βικτώρια;Ρε μάγκες μετά το μεσημεριανό γαμήσι με την Βικτώρια τώρα συνηλθα. Η γυναίκα τα δίνει όλα στο πήδημα. Είναι φωτιά και λαύρα. Το δε τσιμπουκι της ειναι για σεμινάριο. Η τσατσά χτύπησε πόρτα ενώ ακόμα με τσιμπούκωνε. Αν υποθέσουμε ότι ήταν στο 8λεπτο, κάθισα στο δωμάτιο 15 λεπτά σίγουρα γιατί έκανε στοματικό ακόμα 1 λεπτό σίγουρα και κάνα πεντάλεπτο γαμησι δυνατό, cow και στα τέσσερα, χωρίς να βιάζεται. Στο δε πισωκολητό την είχα πιάσει από τους ώμους και της τον έχωνα δυνατά ενώ αυτή γύρισε το κεφάλι προς τα μένα και της έδωσα να πιπιλαει το δάχτυλό μου. Πως να κρατηθώ μετά και να μην χύσω; Τον είχα μέσα στην μουνάρα της ενώ είχα χυσει και αυτή συνέχισε να κουνιέται μπρος πίσω. Την να πω πρέπει να είναι στην δεκάδα με τα κορίτσια που όλοι περνάνε καλά και φεύγουν ευτυχισμένοι. Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που περνάω καλά. Και τα κάνει και όλα μόνη της, εσύ κάθεσαι και απολαμβάνεις. Κάνει και παρτούζα με την Τάνια οπότε πολύ σύντομα θα τις επισκεφθώ. Καλά γαμήσια και καλό καλοκαίρι!!
Μαύρα μαλλιά ως τους ώμους συνήθως τα πιάνει κότσο. Προσωπο συνηθισμένο, ούτε κούκλα ούτε άσχημη.Ψηλή 1,7+ κορμί γεμάτο, νταρντανα θα την έλεγα χωρίς περιττά κιλά. Στηθος 2,5 φυσικό Κωλάρα ωραία που αντέχει σφυροκόπημα. Δείχνει να της αρέσει μάλιστα. Στα συν για μένα ότι είναι πάντα γελαστή, ποτέ ξινή.Μπορείς να περιγράψεις εμφανισιακά την Βικτώρια;
Δεν παμεΜπορείς να περιγράψεις εμφανισιακά την Βικτώρια;
κώλο δίνει αυτή δεν θυμάμαιΔεν παμε
Για την ομορφιά. Κάνει ωραίο πρόγραμμα. Αφεσου στην γλώσσα της.. και ζητά τισ ανωμαλίες σου άφοβα.
99% δίνει,τελευταία φορά που είχα πάει έδινε κανονικά, τώρα έχει καιροκώλο δίνει αυτή δεν θυμάμαι
Οχικώλο δίνει αυτή δεν θυμάμαι
Ρε παιδιά μη βάζετε φωτογραφίες από κοπέλες εδώ μέσα. Μπορει να βρεθείτε εκτεθειμένοι! Λίγη ωριμότητα παρακαλω.φωτιά το Σαμπινάκι μας σουπερ σταρ του καλοκαιριού![]()
Αν έδινε θα την είχα παντρευτεί … σε εμένα τουλάχιστον δεν δίνει, δεν ξέρω σε άλλους. Εγώ δεν πηγαίνω για το πήδημα , πηγαίνω μόνο για να γλείφει την κωλοτρυπιδα και τα αρχιδια μουκώλο δίνει αυτή δεν θυμάμαι