Καλημέρα, έκανα μια μεγάλη τσάρκα στο Σάββατο απόγευμα από Στ.Λαρίσης προς τα πάνω, πέρασα από Βέργας, Σαμπίνα ούτε να την δείς, γεμάτα δωμάτια και 2 αναμονές, πήγα και απέναντι, ήταν η κυρία Μπάρμπορα και αυτή με αναμονές, καθώς βαριέμαι απίστευτα να περιμένω λες και είμαι στο ΙΚΑ ανέβηκα προς τα πάνω ποδαράτο μπαίνοντας σε όλα στον διάβα μου.
Περγάμου 1 είναι μονίμως κλειστό πλέον; συνεχίζοντας από τα μεγάλα νούμερα φυλής προς τα κάτω μπήκα σε όλα, κράτησα κάποιες σημειώσεις για το μέλλον και πέρασα με 2.
Φωκαίας 27 υπόγειο με την όμορφη αδύνατη Λατίνα που την βαφτίσανε "Ιζαμπέλα" , κοντά στο 1.70, αδύνατη/νορμάλ, μελαχρινή, με ωραίο στητό άσσο βυζάκι καλό κωλαράκι, με εξαίρεση την χάλια αερόπιπα ήταν μία ΟΚ συνεδρία και ένα όμορφο κορίτσι που ενώ δεν γκρινιάζει δεν έχει και τρελή συμμετοχή, όχι φόλα αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω.
Επέστρεψα 2 ώρες μετά αφού έβγαλα μία σύντομη κοινωνική υποχρέωση, στην αρχή της 3ης βάρδιας στο Φ71 ; δεν είμαι σίγουρος, αυτό με την πράσινη σιδερένια σκάλα που στρίβει δεξιά στον όροφο, Άντζελα νομίζω "Ουγγαρέζα" νορμάλ σώμα τούμπανο βυζάκι, με ικανοποίησε μια χαρά και θα δοκιμαστεί ξανά για κριτική για να μην γράψω κάτι που δεν ισχύει.