Ahortagos141
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2018
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
κάποιος αδερφός να δώσει μια ανανέωση τι παίζει φυλης την στιγμή που μιλάμε;
Καλο απογευμα Φιλε Hell...μας καυλωσες με το Λαουρακι......θα περασω μια βολτα να ριξω μια ματια.....Φωκαίας 25 όροφο απογευματινή βάρδια, τιμήθηκε η Λάουρα.
Κάποιοι θα την έχετε ήδη δει μιας και την έχετε αναφέρει.
24 χρονών, ξανθοκάστανα μαλλιά μέχρι ώμους και ωραίο μοντελέ κορμί με φοβερό κωλαράκι.
Την πήρα μόνο στα τέσσερα σε 4-5 εναλλαγές.
Μάλιστα στην τελευταία που κράτησε και ώρα πήρε πρωτοβουλία και έκλεισε τελείως τα πόδια της, ξαπλωμένη μπρούμυτα.
Καλή διάθεση, και χαμογελαστή. Πήρε τον χρόνο της να ντυθεί ενώ που και που μου μόστραρε την κωλάρα της για χούφτωμα.
Έφυγα με την πούτσα κάγκελο από τον οίκο.
Στο Φυλής69 πάνω η ΆνναΤάι και η καινούργια Μαρία. Στο τσάκ ήμουν να την πάρω αλλά θα την αφήσω για αύριο.
Καλο απογευμα φιλε Don.....αν και η ηλικιας της εν λογο δεσποινιδος δεν με ενδιαφερει λογο οτι κυνηγαω μεγαλυτερες ηλικιες...ανω των 50 αν ημουνα στην θεση των πιτσιρικαδων δεν θα την πηδουσα....μονο πιπα να γινουν τα χειλη της σαν της παπιας.....Ολόσωστος.
Δεν φτουράει η Σαμπίνα. Μπαίνεις δωμάτιο, λέει κάνα δυο μαλακίες με ΕΜΜΕΣΟ ΥΦΟΣ: "εγώ είμαι κι άλλη καμία" και ξεκινά μια συνοπτική επίσκεψη. Επιβιώνει λόγω σώματος επειδή η συντριπτική πλειοψηφία είναι σαν λουκουμάδες με πόδια. Έχει όμως φοβερή πέραση σε 18-25 ετών που χύνουν από την εξώπορτα.
Λογικα θα βγηκε στην συνταξη...Ξέρουμε τίποτα για αλιονα από διδύμου 18 που έχει χαθεί;
Τόση ευχαρίστηση που έχει δώσει στα κορίτσια του αγοραίου έρωτα γλυφομουνιαζοντας κ γλυφοκολιαζοντας τα δεν τα έχει δώσει κανεις..... κομαντο ή καμικάζι τυπος . Μάλλον τον ερωτεύτηκε κάποια κ τον τύλιξεDmtRsxXx είναι καλά; Που έχει εξαφανιστεί; Παντρεύτηκε;
Ξέρουμε μια Έλενα παχουλο-γυμνασμένη ξανθιά μέτριο ύψος από Άγκυρας 12Α που παίζει μπάλα;
Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ. Αισθητή η απουσία του.DmtRsxXx είναι καλά; Που έχει εξαφανιστεί; Παντρεύτηκε;
Αισθητή η απουσία του, ας είναι καλά κ ας ειναι όπου είναι.DmtRsxXx είναι καλά; Που έχει εξαφανιστεί; Παντρεύτηκε;
Μόνο όμορφη είναι !!!Πήγα το πρωί να δοκιμάσω την χριστινα τη Ρουμάνα με τα τατουάζ !
Τρομερό μουνι ,ίχνος τρίχας..αλλά..βυζαρες δεν με άφησε να γλύψω με το ζόρι ακουμπάγα τσιμπουκι χάλια !
Στα 4 κομπλέ και τέλος τίποτα άλλο!
Πρωί.Αν είναι αυτή που φαντάζομαι που δούλευε παλιά κεντρικά φυλης κ επέστρεψε ξανά είναι μεγάλο ΟΠΛΟ η τύπισσα. μήπως ξέρεις βάρδια που παίζει μπαλίτσα?
Διπλοβάρδια δύσκολα, μέχρι 17:00 στα 65 ή 84 ισόγειο.Μέχρι 17:00 δηλαδή καμοια μέρα απόγευμα η καμοια διπλό βάρδια ας πούμε?
Εγώ έπιανα πατο σε όλες τις στάσεις. Κανένα κλέψιμο και την έχω σχετικά μεγάλη. (Συμφωνα με την αντίδραση των γυναικών).Φυλής 69Α απόψε κατά τις 21:00 το βράδυ πέρασα με Μαρία από 'Τσεχία' ή whatever.
Την ξεμουνιάσατε βρε μαλάκες την κοπέλα...
Χαμογελαστή και δεκτική σε γενικές γραμμές αλλά είχαμε πρόβλημα με τις στάσεις γιατί έκλεβε σχεδόν παντού.
Το μουνί της ζεμάταγε εντωμεταξύ σε ενοχλητικό βαθμό αλλά αυτό ήταν το λιγότερο...
Στο πισωκολλητό, είχε κορδωθεί σχεδόν ολόκληρη πάνω για να μην τον τρώει όλον.
Δεν την ζόρισα, γιατί κατάλαβα τι ξεμούνιασμα έχει φάει και δεν το κάνει επίτηδες.
Στο τέλος έκανε 'ψαλίδι' με τα δάχτυλα της και έκανε πως μου κόβει την μισή ψωλή.
Θα ξαναδοκιμαστεί στην πρωινή βάρδια, γιατί είμαι σίγουρος πως το πρωί είναι όπως τα έγραψε ο @Διανοούμενος ,
σε σχετική κριτική του.-
ΚαλημεραΦυλής 109β η Όλγα κοντούλα μιλφάκι μολδαβίας κοντό ξανθό μαλλί μπλέ ματάκια καλούτσικο λεπτό σωματάκι
με ελεύθερο στοματικό και 69, καβλώνει εύκολα αν της γλύψεις το τριανταφυλλάκι.
Επίσης μέσα στον Μάιο έχω ακούσει οτι θα επιστρέψει Ελλάδα το Μαριαννάκι το σκίνι καβλιάρικο μιλφάκι
με ξανθά μαλλάκια και μπλέ ματάκια από Διδύμου 22 (αλλά ακόμα δεν έχω σχετικά νέα),
και με σούπερ προγραμματάρα (εκός από κωλαράκι που δεν κάνει).
Υ.Γ. Εγώ με Τζούλια πετίτ μοντελέ από Φ65β έχω περάσει καλά αλλά η τσα^2 το Σ/Κ είπε οτι έχει πάει Ρουμανία.