Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 228 άτομα (21 μέλη και 207 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Υπαρχει καμια γνωμη για την Αλικη απο Διδυμου 6?
Αν σου αρέσει εμφανισιακά θα περάσεις καλά. Δεν βιάζεται καθόλου στο δωμάτιο. Δουλεύει μόνη της χωρίς υπηρεσία. Κλειδώνει την πόρτα και είστε τα δυο σας. Κάνει ωραία πίπα αλλά δεν τα παίρνει στο στόμα. Μου φαίνεται υπερβολικό όμως που κάποιοι λένε ότι είναι 72 χρονών.

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.769
Πόντοι
11.096
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε και δεν σας αμφισβητω.

Η Μιλενα πριν λίγες μέρες γαμηθηκε με εμένα δίχως αύριο και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ναι η υπηρεσία χτύπησε στο δεκάλεπτο αλλά έκατσε μέσα τέταρτο χωρίς γκρίνια.

Ναι Κοντή χοντρή και άσχημη!
Έχει και μοντέλα εκεί έξω, πηγαίνετε εκεί!!

Προσωπική Άποψη.
Ρε Παλουκι γαμω τ'αυτιάς γαμω!!
Ο κάθε ένας την βρίσκει όπως θελει!
Αν θεωρείς τον εαυτό σου παραξενο με τις επιλογες σου διαφωνώ καθετως!
Υπάρχουν άλλοι που τη βρίσκουν με την Κωνσταντίνα Βέργας ή γλυφουν γριές ή ακόμα χειρότερα όταν μπαίνουν μέσα σε οίκους δεν ξερουν τι να διαλέξουν, ενεργητικό ή παθητικό ρόλο!
Κανεις δεν μπορεί να πει πως θα την βρει ο κάθε ένας από εμάς!
Όπως και να έχει όμως συμφωνουμε ότι η Μιλένα είναι μετρια σε εμφάνιση αλλά άρτια σε υπηρεσίες.
Άλλοι θέλουν μοντέλα με μετρια σεξουαλική υπηρεσία και άλλοι θέλουν μετρια εμφάνιση κορασιδας με φοβερες υπηρεσίες!
Δεν κατηγορουμε κανέναν. Κουβέντα κάνουμε.

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.769
Πόντοι
11.096
Επισκεψη φυλης 66δ χτες το βραδυ..ελλη μ ειπε η υπηρεσια ελενα μ ειπε αυτη μεσα στο δωματιο..ειναι ξανθια τουμπανο σωμα κ πλαστικουε βυζους..μολις μπαινει παω να την ακουμπησω να καβλωσω κ μ λεει ξαπλωσε αγαπη μ..δεν μ αφησε..ωχ λεω ωραια αρχισαμε..παει να μ βαλει καποτα σε πεσμενο πουλι κ της λεω τι κανεις? κανε πρωτα κανενα χαδακι..κ μου λεει δεν εχουμε πολυ χρονο..το παραβλεπω κι αυτο κ της λεω γυρνα 69 τοτε..γυρναει της ριχνω μια σφαλιαριτσα οσο οσο στον κωλο κ μ λεει μην το ξανακανεις..παω να την γλυψω κ μ λεει οχι κι εκει!!σηκω κ παρε τον πουλο της λεω τοτε οχι κ οχι..η χειροτερη πουτανα π εχω παει ποτε μ κ εχω διωξει..ουτε τα λεφτα μ δεν ζητησα πισω..μακριαα με την καριολα
Γενικά ο συγκεκριμένος οίκος έχει παραδοση στις φολες. Είτε σε μέτριες εμφάνισης κοπέλες είτε σε ομορφες αλλά μέτριες υπηρεσίες. Αντιθέτως ο δίπλα οίκος με την κοκκινη θυρα έχει πολυ θετικότερο προσημο και πιο καλά δωμάτια.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Ήθελα να την πάρω τις προάλλες αλλά βρωμούσε τόοοοσο πολύ ο χώρος που δεν άντεξα, για πές αν ήταν οκ τουλάχιστον.
Ειναι σκυλι του πολεμου η συγκεκριμενη...καυλωτικη σκυλοπουτανοφατσα με ωραια τσιμπουκοχειλα....βυζαρες/κωλαρα τουμπανο...μπουταρες ελαφρως μαυρισμενες (σωμα γενικα ελαφρως μαυρισμενο)...θα περασεις τζαμι με 10 ευρουλακια....τωρα αν ο χωρος μυριζει και λιγο...ε οκ για το μεταξουργειο μιλαμε...

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Υπαρχει καμια γνωμη για την Αλικη απο Διδυμου 6?
Αν εισαι φανατικος γκιλφακιας θα περασεις ωραια ...Ουκρανεζα καστανοξανθη ψηλη περιπου 1,75 ωραιο σωμα για την ηλικια της (70++)...ωραια πιπα καλος χαρακτηρας....

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Αν εισαι φανατικος γκιλφακιας θα περασεις ωραια ...

Οι γιαγιάδες στην Ελλάδα έχουν μεγάλη ζήτηση, ακόμα μεγαλύτερη κι από την Μόνικα Μπελούτσι στα νιάτα της!

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.109
Πόντοι
1.056

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.165
Πόντοι
6.856
Ρε μύστη, δεν φοβάσαι μη σε ψήσει ζωντανός κανένας πατέρας της? :woldman: Πάντως άμα κάτσει, έπιασες το λαχείο! :rockon:
Άλλο να είσαι ένας άγνωστος, ανώμαλος μεσήλικας, ο οποίος την στήνει έξω από σχολεία και παρενοχλεί ανήλικα και άλλο να είσαι ένας νέος άνδρας, όπως εγώ, και να φλερτάρεις μία έφηβη πιτσιρίκα που σε γνωρίζει και γουστάρει, στην γειτονιά σου. Όσον αφορά τον πατέρα της, δεν τον φοβάμαι γιατί είναι ένας ταλαίπωρος και ακίνδυνος μπαρμπούλης.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.567
Πόντοι
4.646
Άλλο να είσαι ένας άγνωστος, ανώμαλος μεσήλικας, ο οποίος την στήνει έξω από σχολεία και παρενοχλεί ανήλικα και άλλο να είσαι ένας νέος άνδρας, όπως εγώ, και να φλερτάρεις μία έφηβη πιτσιρίκα που σε γνωρίζει και γουστάρει, στην γειτονιά σου. Όσον αφορά τον πατέρα της, δεν τον φοβάμαι γιατί είναι ένας ταλαίπωρος και ακίνδυνος μπαρμπούλης.
Στα αρχιδια σου, λοιπόν, μύστη! Παίξε μπαλιτσα κι ενημέρωσε αν παιχτεί τελικά η φάση με την καβλιαρα Σλατινα.... :rockon:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
973
Πόντοι
81
Τι καργιολα αυτή η τσατσά απ χωματιανου 11β πήγα με τον φίλο μου για να δει την Αλεξάνδρα σήμερα το απόγευμα κ η τσατσά αρπαχτηκε απ την αρχή επειδή δεν ξέραμε την κοπέλα μας έλεγε δουλευει χρόνια εδώ κ άλλες πιπες της απάντησα πολύ ήρεμα ότι έλειπα εγώ κ ο φίλος μου στο εξωτερικό χρόνια κ δεν την ξέρουμε κ νόμιζε ότι την κοροιδευαμε τελικά τα βρήκαμε για λίγο μέχρι ο φίλος μου έβγαλε το κινητό ( η κοπέλα ήταν ακόμη στο δωμάτιο) το κρατούσε χαμηλά δεν τράβαγε τίποτα απλώς απαντούσε σε ένα μήνυμα κ την έπιασε υστερία την
κωλόγρια βάλτο μέσα απαγορεύεται φύγετε η κοπέλα δεν θα σας δεχτεί κ άλλες μλκιες..Θα φεύγαμε κ μόνοι μας με το ζόρι κράτησα τον φίλο να μην τσακωθεί μαύρο κ άκυρο σε αυτόν τον οίκο απ εδώ και πέρα δν εχω ξαναδεί τέτοια αντιμετώπιση ούτε πιτσιρικάδες είμαστε να φωνάζαμε ούτε κάναμε κάτι τραγικό ..

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
ο φίλος μου έβγαλε το κινητό ( η κοπέλα ήταν ακόμη στο δωμάτιο) το κρατούσε χαμηλά δεν τράβαγε τίποτα απλώς απαντούσε σε ένα μήνυμα κ την έπιασε υστερία την
κωλόγρια βάλτο μέσα απαγορεύεται φύγετε η κοπέλα δεν θα σας δεχτεί κ άλλες μλκιες
Η Αλεξάνδρα έχει ένα κόλλημα με το κινητό και σε βάζει στο δωμάτιο να το βγάλεις από την τσέπη σου και να το ακουμπήσεις με την κάμερα στον καναπέ μην τυχόν και τραβάς κανένα βίντεο. Επίσης στο σαλόνι που με έπιασε να το χαζεύω με ρώτησε τι κάνω με αυτό και έλεγξε την οθόνη του. Ας είχε χάρη που ήθελα να γαμήσω και έκανα το μαλάκα.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
973
Πόντοι
81
Η Αλεξάνδρα έχει ένα κόλλημα με το κινητό και σε βάζει στο δωμάτιο να το βγάλεις από την τσέπη σου και να το ακουμπήσεις με την κάμερα στον καναπέ μην τυχόν και τραβάς κανένα βίντεο. Επίσης στο σαλόνι που με έπιασε να το χαζεύω με ρώτησε τι κάνω με αυτό και έλεγξε την οθόνη του. Ας είχε χάρη που ήθελα να γαμήσω και έκανα το μαλάκα.
Η Αλεξάνδρα ήταν στο δωμάτιο εκείνη την ώρα..κ ο φίλος μου ήταν διακριτικός είχε χαμηλά το κινητό μόνο το πάτωμα μπορούσε να τραβήξει αλλά η τσατσά πολύ αγενής κρίμα γιατί λογικά θα πέρναγε ο φίλος μου...

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Η Αλεξάνδρα ήταν στο δωμάτιο εκείνη την ώρα..κ ο φίλος μου ήταν διακριτικός είχε χαμηλά το κινητό μόνο το πάτωμα μπορούσε να τραβήξει αλλά η τσατσά πολύ αγενής κρίμα γιατί λογικά θα πέρναγε ο φίλος μου...
Εντάξει, δεν ξέρεις ποια μπορεί να ήταν η αντίδραση της Αλεξάνδρας, γιατί κι αυτή κάνει σαν παλαβή με αυτό το θέμα. Γενικά κάτι πίνουν και δε μας δίνουν σε αυτό τον οίκο.

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
30
Like
2.417
Πόντοι
2.591
Ξέρουμε τι ώρα ανοίγουν στην Ιάσωνος το πρωί;

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.451
Πόντοι
721
Νυχτερινη Βαρδυα τωρα ιννα ξανθια κοντουλα με ελευθερο στοματικο απο Φωκαιας 19 και Φωκαιας 13 το κατο η Ευα Ρωσιδα μεγαλα φυσικα βυζια πλαδαρο σωμα νταρτανα με ελευθερο στοματικο

Νεσκαφέ, πάλι εδώ εσύ?.. πόσα προφίλ θα φτιάξεις...

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.929
Πόντοι
28.636
Όπως και να έχει όμως συμφωνουμε ότι η Μιλένα είναι μετρια σε εμφάνιση αλλά άρτια σε υπηρεσίες.
Το μήνυμα μου αφορούσε τις υπηρεσίες!
Τα παιδιά έθεσαν θέμα πτώσης υπηρεσίων και χτύπηματος πόρτας.
Σε αυτό απάντησα αγαπητέ!

Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
51
Like
3.259
Πόντοι
4.420
Καλημέρα, ξέρει κανείς που βρίσκεται η Όλγα αυτή που δούλευε στο σπίτι τις Βίκυς και εμφανίζεται στην σελίδα magic girls

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom