paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.718
- Πόντοι
- 441
καλησπερα,ξερει κανεις ποια ειναι τωρα φωκαιας13 υπογειο?
Λογικα Ευα ψηλη μελαχρινή νταρντανακαλησπερα,ξερει κανεις ποια ειναι τωρα φωκαιας13 υπογειο?
η Έμμυ πότε είναι εκεί;Λογικα Ευα ψηλη μελαχρινή νταρντανα
Δεν ειμαι 100% αλλα παντα αυτή πετυχαίνω πριν τα μεσάνυχτα
δεν ξέρω ακριβώς, του δεκάρικου πάντως. Το γράψανε οι γείτονες.Σε ποιο σπίτι έγινε το επεισόδιο ?? Έχω δει σκηνικό τύπου στην Μεγάλου Αλεξάνδρου που δεν ξέρω τι έκανε και του σπάσανε δόντια και μύτες και έτρεχε μεσα στα αίματα να σωθεί
Τελευταία φορα την πέτυχα μεταμεσονύχτιαη Έμμυ πότε είναι εκεί;
Καβλωσα ήδηΆσε που οι περισσότερες πρόκειται για ΒΛΑΧΟΜΠΑΖΑ!
Συνήθως εκεί η ψηλή μελαχροινή νταρντανα ελληνίδα ονόματι Ιζαμπέλα είναι στην πρώτη βάρδιαη Έμμυ πότε είναι εκεί;
Κισιναου ποτε ΞΑΝΑπας Τζων?Παιδιά μήπως πέρασε κανείς από Μεγάλου Αλεξάνδρου 25(όροφος)?????
Μήπως γύρισε η Χριστίνα?
Μου έχει λείψει η χοντρούλα!
δίπλαΣυνήθως εκεί η ψηλή μελαχροινή νταρντανα ελληνίδα ονόματι Ιζαμπέλα είναι στην πρώτη βάρδια
να ρωτήσω κάτι ; Η αννα είναι όμορφη; Άποψη σου φυσικά ότι πιστεύεις. Επισης ξέρεις μέχρι τι ώρα δουλεύει; Μηπως την προλάβω τώραΣτο Ιασ 46β ήταν 4 κοπέλες, μεταξύ των οποίων και Η Άννα, Μαρία Στέλλα και άλλη μια που δεν θυμάμαι.. είχε γεμάτα δωμάτια..
Ιασ 44 από δεξιά το δεύτερο μια τσιγγανουλα με μια συμπαθητική κοπέλα μαζί..
Ιασ 44 δεξί η Ντανιέλα, Ρωσίδα κατά δήλωσή της , ξανθιά σκιννυ , ανύπαρκτο βυζακι, γενικά σωματακι που μου,αρέσει..
Δίνω το εισιτήριο στον τσάτσος, έρχεται σε λιγο η κοπέλα, χαιραιτιομαστε, λιγο σοσιαλ και ξεκίνησε δουλειά με μια πιπα , οχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά ήταν ηδονικη και διαρκείας..
αφού με έκανε τούρμπο μια στάση πισωκολλητο με ωραία θέα το μικρό κωλαράκι της..
τελείωσα μέσα στο πλαστικό στο μουνακι της..
είχα πάει 2 φορές με την Μπέλα στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν την είχα πάρει τόσο καιρό..
Αν θα την ξαναδώ?
Θεωρω κάποια στιγμή ναι!!
Καλά αυτά δεν τα είχανε σφραγίσει χτες? Είχε βάλει και ο συνάδελφος φωτογραφίες από τα χαρτιά που είχαν κολλήσει. Ούτε μέρα δεν τα κλείσανε τελικά.Επίσκεψη στο Μεταξι πριν λιγο, τα σπιτάκια Μεγαλεκου & Ιασ ανοιχτά τα περισσότερα..
Στο Ιασ 46β ήταν 4 κοπέλες, μεταξύ των οποίων και Η Άννα, Μαρία Στέλλα και άλλη μια που δεν θυμάμαι.. είχε γεμάτα δωμάτια..
Ιασ 44 από δεξιά το δεύτερο μια τσιγγανουλα με μια συμπαθητική κοπέλα μαζί..
Ιασ 44 δεξί η Ντανιέλα, Ρωσίδα κατά δήλωσή της , ξανθιά σκιννυ , ανύπαρκτο βυζακι, γενικά σωματακι που μου,αρέσει..
Δίνω το εισιτήριο στον τσάτσος, έρχεται σε λιγο η κοπέλα, χαιραιτιομαστε, λιγο σοσιαλ και ξεκίνησε δουλειά με μια πιπα , οχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά ήταν ηδονικη και διαρκείας..
αφού με έκανε τούρμπο μια στάση πισωκολλητο με ωραία θέα το μικρό κωλαράκι της..
τελείωσα μέσα στο πλαστικό στο μουνακι της..
είχα πάει 2 φορές με την Μπέλα στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν την είχα πάρει τόσο καιρό..
Αν θα την ξαναδώ?
Θεωρω κάποια στιγμή ναι!!
Για μένα είναι γλυκούλα και όμορφη για τα γούστα μου.. σκιννυ ξανθιά κοπέλα..Επίσκεψη στο Μεταξι πριν λιγο, τα σπιτάκια Μεγαλεκου & Ιασ ανοιχτά τα περισσότερα..
να ρωτήσω κάτι ; Η αννα είναι όμορφη; Άποψη σου φυσικά ότι πιστεύεις. Επισης ξέρεις μέχρι τι ώρα δουλεύει; Μηπως την προλάβω τώρα
από τα 44ρια μόνο ένα ήταν κλειστό..Καλά αυτά δεν τα είχανε σφραγίσει χτες? Είχε βάλει και ο συνάδελφος φωτογραφίες από τα χαρτιά που είχαν κολλήσει. Ούτε μέρα δεν τα κλείσανε τελικά.
Είχε μια καινούρια.καλησπερα,ξερει κανεις ποια ειναι τωρα φωκαιας13 υπογειο?
Καλημερα αδελφε.....13 ειναι το νουμερο....μην παει κανενας καινουργιος προς το 3 γιατι εχει κατι συνεργεια με μουστακαληδες.....και δεν ξερω αν θα τον γλυψουν ..... μηπως τον πηδηξουν....θα σε γαμωσταυριζει...αυτα θελουν προσοχη...Τροφωνιου 3, Ελένη, ρωσσογκιλφ γύρω στα 60-65 με αρκετά καλό κορμί για την ηλικία της, τίμια πίπα, γαμηση στα 4 με θέα την κωλαρα της και για τελείωμα, μου έγλειφε κωλο κ αρχιδια την ώρα που τον έπαιζα. Για τους λάτρεις των γκιλφ , την προτείνω ανεπιφύλακτα