mpourdelokratoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.214
- Πόντοι
- 201
Κωλαρα ομως!... σοβαρα τωρα.....
ε ρε silvia saint που θελετε...Κωλαρα ομως!... σοβαρα τωρα.....
Κωλαρα ομως!... σοβαρα τωρα.....
ε ρε silvia saint που θελετε...Κωλαρα ομως!... σοβαρα τωρα.....
Ειναι αλλη αισθηση..με δυό λόγια όλοι Γ' Σεπτ 85, και καφεδάκι και πασαρέλα εργαζομένων ...
Την έχω πατήσει με ένα πιπίνι με κολάν που ανέβαινε την Κολωνού πριν τα Χριστούγεννα και πρόσεχα να δω σε ποιόν οίκο θα μπεί, μου είχε σηκωθεί μόνο και μόνο από την σκέψη.Ειναι αλλη αισθηση..
Να βλεπεις τα μουνακια με πολιτικα, να φανταζεσαι.., και μετα να πηγαινεις να τις γαμας..
Όχι είναι η πρωινή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νάσο....
Εδώ είσαι???
@Pa Luki Luk πες παρακαλω ξανα που βρισκεται η τσα2 τραβελι?νομιζα απο οτι εχει γραφτει οτι δουλευει βραδιά...εκτος αν εχω μπερδεψει κατιpaΦΦιλιπιδου ειναι το τραβελι?
Έχει κάνει κάποιος τσάρκα φυλής να μας ενημερώσει το τι γίνεται τώρα?
Την έχω πετύχει απόγευμα και βράδυ.@Pa Luki Luk πες παρακαλω ξανα που βρισκεται η τσα2 τραβελι?νομιζα απο οτι εχει γραφτει οτι δουλευει βραδιά...εκτος αν εχω μπερδεψει κατιpa
μύστες, άκουσα ότι η σκούπα αυτή τη βδομάδα έγινε εξαιτίας του επεισόδιου στο Μεταξουργείο και ότι ο τύπος που χτυπήθηκε πήγε σπίτι του και μετά πέθανε. Έχετε μάθει τίποτα ή είναι φίδια ;
Τη Τετάρτη έλειπε, όπως εδώ και καιρόΠαιδιά μήπως πέρασε κανείς από Μεγάλου Αλεξάνδρου 25(όροφος)?????
Μήπως γύρισε η Χριστίνα?
Μου έχει λείψει η χοντρούλα!
Λογικα Ευα ψηλη μελαχρινή νταρντανακαλησπερα,ξερει κανεις ποια ειναι τωρα φωκαιας13 υπογειο?
η Έμμυ πότε είναι εκεί;Λογικα Ευα ψηλη μελαχρινή νταρντανα
Δεν ειμαι 100% αλλα παντα αυτή πετυχαίνω πριν τα μεσάνυχτα