n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.748
- Πόντοι
- 46.232
τελείωσες από το κομμωτήριο?Καλη τριτη να εχετε μωρακια μου!!!!
τελείωσες από το κομμωτήριο?Καλη τριτη να εχετε μωρακια μου!!!!
Welcome to the hobby. What I learned is that it is very important to be a shower and very clean for the best service.Good evening, this is the first time I will go to a brothel, I wanted to ask about the cleaning, do you do anything there or are you ready in advance??
Να σαι καλά αδερφέΦιλιπιδου 11, πάνω !
Δεν την πήρα μέσα ! Αλλά για το σημείο είναι κούκλα
Γιαούρτια?Πριν λίγο...
Οδός Φυλής!!!
Στόχος...
Φυλής 86 όροφος
Αννα Ταϊ
Πρώτη φορά μαζί της είχα διαβάσει και είχα διαβάσει...
Δεν υπάρχει απλά το κορίτσι!!!
Βρωμιάρηδες λεχριτες και αξεστοι μακρυά μην περάσετε ούτε απέξω.
Η Γυναίκα είναι για πολλά!!!
9/10
Τέτοια πιπα κάνει ; Τόσο ωραία εννοώ; Δεν την έχω πετύχει ποτέ στην πιάτσα..Μύστη, πολύ καλά νέα για την Ιζαμπέλα, που επανέφερε το ΑΚΑ στοματικό τελειωτικό...
Το πρωκτικό έχουμε γνώση γιατί το έκοψε? Είχε ένα από τα πιο τίμια κουλούρια της πιάτσας
και είναι κρίμα να μην το επαναφέρει κι αυτό στο πρόγραμμά της...
Αυτή η Νικόλ που λες του Μεταξουργείο ειναι Ρουμανία αλλα έρχεται αυτες τις μερες μου είπε ενας τσάτσοςparaskevasgr έγραψε:
αρχηγε,η Νικολ απο 71α ειναι αυτη απο το 69β?αν οχι μηπως ξερεις π την βρισκουμε?ευχαριστω
Μήπως είναι η Νικόλ που ήταν μεταξουργείο Πορνομολ πάνω δεξια και έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό?!
Ναι, ακριβώς σαν αυτή που κάνει το emoji, τύπε...Τέτοια πιπα κάνει ; Τόσο ωραία εννοώ; Δεν την έχω πετύχει ποτέ στην πιάτσα..
Ρε τύπε, όλες τις φολες ψάχνεις... Έλεος! Ας τες να πάνε στα διάολο!Παιδιά ξέρει κανείς που εχει εξαφανιστεί η μελαχρινή Μελλίσα απο το Ιασόνος 43 ?
Και η Ινα από το Ιάσονος 37 όροφο ?
έτσι την παρουσιάζουν οι τσατσαδες, ως ΤαϊλανδεζαΤαυλανδεζα;
Η ετσι την λενε;
ξερεις μεχρι τι ωρα περιπου θα ειναι αποψε? να υποθεσω μεχρι τις 23:00-23:30?Πριν λίγο...
Οδός Φυλής!!!
Στόχος...
Φυλής 86 όροφος
Αννα Ταϊ
9/10
Μέχρι Τετάρτη η Χριστίνα με την βυζάρες...μετά ποιος ξέρει.
που δουλεύει αυτή?Μέχρι Τετάρτη η Χριστίνα με την βυζάρες...μετά ποιος ξέρει...
Στα 65αρια .είχε απαντήσει και ο Σμύρνης.....που δουλεύει αυτή?
τύπε ισχύει το ελεύθερο στοματικό που ανακοινώνει η υπηρεσία τον τελευταίο καιρό? την είχα πάρει πριν καιρό και ήταν μέτρια προς καλή αλλά με απλό και 69Πριν λίγο...
Οδός Φυλής!!!
Στόχος...
Φυλής 86 όροφος
Αννα Ταϊ
9/10
Θα συμφωνησω!! Περασα μαζι της και εγω χθεςΠριν λίγο...
Οδός Φυλής!!!
Στόχος...
Φυλής 86 όροφος
Αννα Ταϊ
9/10
Ε τότε γιατί την αναζητήσουν όλοι την Ιζαμπέλα ; Χαχαχα με έκανες και γέλασα, να είσαι καλά φιλε μουΝαι, ακριβώς σαν αυτή που κάνει το emoji, τύπε...
Καλησπέρα μύστη, προσπαθώ να πετύχω την Μαριάννα, τι ώρα την πέτυχες περίπου?Ητανε Τανια σημερα το πρωι με συνεχομενα δωματια,παρα το μαυρο της χαλι.Πιο ξυγκι απο ποτε.Μου ειπε εχει να δουλεψει καιρο.Η αληθεια ειναι την εκοψα λιγακι περιεργα.Δεν ηταν χλωμη αλλα,ηταν καπως κομμενη.Το μπουκιτσι ομως πρωτο.....!!!Εν τη συνεχεια εξεκωλιασθει με καταθεση στο κωλαντερο της.Δεν κλαιω το εικοσαρικο σιγουρα αλλα ρε γαμωτο πατσαβουρεψε πολυ.Ανεση χρονου καθως ημουν ο τελευταιος πελατης της βαρδιας.
Στο Διδυμου 22 ηταν η σκιννυ Μαριαννα με την αλλη την πουτανοφατσα την Ολγα πρωτη βαρδια.Συνεχομενα δωματια και για τις δυο.Θα δοκιμασω την τυχηου αυριο εκει.