Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άκρως κατατοπιστική απάντηση σου, την τόσο χρήσιμη για μένα αλλά και για άλλους συναγωνιστές, πιστεύω!!Καλησπέρα σας και καλή Χρονιά!
Με αφορμή αυτό το μήνυμα ν' απαντήσω ότι την Εύα την είδα πρώτη φορά πριν μια βδομάδα περίπου στο Λιοσίων 73Β (Όροφο) και δούλευε διπλοβάρδια απόγευμα-βράδυ.
Εχθές δούλευε στο Φωκαίας 13 αριστερά (υπόγειο) βραδινή βάρδια.
Πρόκειται για μια μελαχρινή, ψηλή (1,70+) νταρντανοκοπέλα, νεαρή 21+, με ικανοποιητικά πιασήματα και κολασμένα πεπονομαστάρια-τορπίλες.
Είναι νέα και φρέσκια, με όρεξη να γαμηθεί και προσπαθεί να το ευχαριστηθεί κι η ίδια. Κάνει ελεύθερο στοματικό με σπέσιαλ περιποίηση στ' αρχίδια (αν είσαι καθαρός και ξυρισμένος) κι αφήνει τελείωμα στο σώμα-βυζιά αν της το ζητήσεις. Αν έδινε και γλωσσόφιλα, θα ήμουν κάθε μέρα εκεί.
Παιδιά με το μαλακό, μην την ξετινάξουμε την κοπέλα, ακόμη δεν ήρθε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.604
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, σου προτείνω Άννα για γλυφομούνι!Περασμα στα τελειωματα της πρωτης βαρδιας απο το Μεταξουργειο.
.............................................................................................................................
Κολωνου 32 υπογειο Αννα, πολυ ενδιαφερον μιλφ, ομορφη σεξυ με γυαλιστερο σκουροχρωμο δερμα,απλο στα 10ε.
Τερμα ξινη στο σαλοναρισμα.
...........................................................................................................................

Το τελευταίο μουνί που έγλυψα το 2022 στο Μετάξι ήταν το δικό της!
Αλμυρό και ζουμερό για πολλά αντισώματα!

Δυστυχώς, στο γαμήσι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ούτε δίνει φιλιά!
Όμως, στην πινελάδα τρελαίνεται και παίζει και η ίδια το μουνί της!

Kαλησπέρα σε όλους, αγαπητέ Ben, μας τρέλανες με την περιγραφή, που όμως την εντοπίζουμε την κορασίδα? Φωκαίας ή Λιοσίων (θα πάω αύριο και στα δύο) να είσαι καλά.Καλησπέρα σας και καλή Χρονιά!
Με αφορμή αυτό το μήνυμα ν' απαντήσω ότι την Εύα την είδα πρώτη φορά πριν μια βδομάδα περίπου στο Λιοσίων 73Β (Όροφο) και δούλευε διπλοβάρδια απόγευμα-βράδυ.
Εχθές δούλευε στο Φωκαίας 13 αριστερά (υπόγειο) βραδινή βάρδια.
Πρόκειται για μια μελαχρινή, ψηλή (1,70+) νταρντανοκοπέλα, νεαρή 21+, με ικανοποιητικά πιασήματα και κολασμένα πεπονομαστάρια-τορπίλες.
Είναι νέα και φρέσκια, με όρεξη να γαμηθεί και προσπαθεί να το ευχαριστηθεί κι η ίδια. Κάνει ελεύθερο στοματικό με σπέσιαλ περιποίηση στ' αρχίδια (αν είσαι καθαρός και ξυρισμένος) κι αφήνει τελείωμα στο σώμα-βυζιά αν της το ζητήσεις. Αν έδινε και γλωσσόφιλα, θα ήμουν κάθε μέρα εκεί.
Παιδιά με το μαλακό, μην την ξετινάξουμε την κοπέλα, ακόμη δεν ήρθε.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 294.345
- Πόντοι
- 47.170
πάντως πριν πάει Ιάσωνος 16 και μετά Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά ,εδώ στη πρώην μοντελοαλυσιδα δουλευεΑυτή δούλευε Μ.Αλεξάνδρου 25 δεξιά μέχρι πριν λίγους μήνες με ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες.
Απαράδεκτο να είναι στο 20ρικο με απλό πρόγραμμα.
Κακώς που δίνετε έτσι τα εικοσάρικα.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Φυλής στην δεύτερη βάρδια στα κεντρικά όλα κλειστά εκτός από
Φυλής 67 με Έλενα και το 69 μάλλον με Λάνα ή Βίκυ αλλά δεν μπήκα.
Πιο κάτω Φυλής 74 με Άντζελα που είχε κλασσικά πολυκοσμία, ενώ είναι γεγονός πως παίρνει και πάκια,
το δεύτερο γεγονός είναι πως είναι έπιπλο στο κρεββάτι, αλλά είναι ομορφούλα και δεν λέει πολλά "μη".
Ίσως ξαναδοκιμαστεί στο μέλλον κάποια στιγμή...
Φωκαίας 13άρια κλειστά,
Φωκαίας 17 όροφο με Ειρήνη
Φωκαίας 19 μάλλον με Ρίτα αλλά δεν μπήκα.
Φωκαίας 25 όροφο πέρασα για 5η-6η φορά με Λίνα που έπαιζε μόνη κατά τις 10 το βράδυ στον οίκο.
Στο Φωκαίας 25 ισόγειο έπαιζε μόνη της η Τζανίνα που έκανα και εκεί ένα test drive τα καινούργια βυζιά.
Τα 27άρια ανοιχτά όπως και τα Φιλιππίδου αλλά δεν μπήκα γιατί θα ήταν μία από τα ίδια όπως και τις προηγούμενες μέρες.
Πιο κάτω Φυλής 74 με Άντζελα που είχε κλασσικά πολυκοσμία, ενώ είναι γεγονός πως παίρνει και πάκια,
το δεύτερο γεγονός είναι πως είναι έπιπλο στο κρεββάτι, αλλά είναι ομορφούλα και δεν λέει πολλά "μη".
Φωκαίας 13άρια κλειστά,
Φωκαίας 25 όροφο πέρασα για 5η-6η φορά με Λίνα που έπαιζε μόνη κατά τις 10 το βράδυ στον οίκο.

Στο Φωκαίας 25 ισόγειο έπαιζε μόνη της η Τζανίνα που έκανα και εκεί ένα test drive τα καινούργια βυζιά.

Τα 27άρια ανοιχτά όπως και τα Φιλιππίδου αλλά δεν μπήκα γιατί θα ήταν μία από τα ίδια όπως και τις προηγούμενες μέρες.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Δεν είναι το "απλό πρόγραμμα", αλλά το τουπεδάκι που βγάζει στο σαλόνι. Σιγά μωρή κάμπια...Αυτή δούλευε Μ.Αλεξάνδρου 25 δεξιά μέχρι πριν λίγους μήνες με ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες.
Απαράδεκτο να είναι στο 20ρικο με απλό πρόγραμμα.
Κακώς που δίνετε έτσι τα εικοσάρικα.
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 8.115
- Πόντοι
- 1.056

Συμπληρωνω

2115
Φυλ66+τα 2 κλειστα
Φυλ59+τα 2 ανοιχτα
Μπιλιαρδαδικο κλειστη μονο Στελλα η φολιαστρα
Οργωσα την Τζανινα,τσατσος

Ευχομαι σε ολους,μελη

black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 261
- Like
- 13.590
- Πόντοι
- 20.705
Αναμένω εναγωνίως την πρώτη κριτική για το ladyboy της Περγάμου. Κάποιος από τους εκαντοντάδες μερακληδες που ανέμεναν στο σαλόνι δεν θα μας πει απενοχοποιημένα πώς πέρασε;
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.829
- Πόντοι
- 11.096
Ρε σεις έχετε την Θεά Εβε από πανω και σκέφτεστε τα πουστρακια από κάτω;;;Αναμένω εναγωνίως την πρώτη κριτική για το ladyboy της Περγάμου. Κάποιος από τους εκαντοντάδες μερακληδες που ανέμεναν στο σαλόνι δεν θα μας πει απενοχοποιημένα πώς πέρασε;
Αβυσσος η ψυχή των μπουρδελιαρηδων τελικά... ΑΒΥΣΣΟΣ!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 261
- Like
- 13.590
- Πόντοι
- 20.705
Εν τω μεταξύ έχουν βάλει την Κικί να κάνει διαπραγματεύσεις και να λέει τα προγράμματα ενώ έχει φάει 30 κιλά σκόρδο. Η δε τσατσά έβηχε σαν χτικιάρης. Μιλάμε για σαπιοκατάσταση, Η Νάνσυ βέβαια κουκλάρα, όμορφη ταϋλανδή και χωρίς παπάρια.Ρε σεις έχετε την Θεά Εβε από πανω και σκέφτεστε τα πουστρακια από κάτω;;;
Αβυσσος η ψυχή των μπουρδελιαρηδων τελικά... ΑΒΥΣΣΟΣ!
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.829
- Πόντοι
- 11.096
Πριν κανα 15ημερο ήρθα τετ-α-τετ με την Κική μόνο και μόνο για να δω τη φάτσα της. Έλειπε η Εβε. Κόλλησε το προσωπο της δίπλα από το δικό μου. Το στόμα της βρωμαγε ΤΟΣΟ πολυ που όταν βγηκα απο τον οίκο άρον-άρον αναγουλιασα! Σάπια!Εν τω μεταξύ έχουν βάλει την Κικί να κάνει διαπραγματεύσεις και να λέει τα προγράμματα ενώ έχει φάει 30 κιλά σκόρδο. Η δε τσατσά έβηχε σαν χτικιάρης. Μιλάμε για σαπιοκατάσταση, Η Νάνσυ βέβαια κουκλάρα, όμορφη ταϋλανδή και χωρίς παπάρια.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.110
- Πόντοι
- 48.067
Μύστη ειναι ακρως ερωτευσιμη η Κολομβιανεζα... προσεχε μη δαγκώσεις τη λαμαρίνα μαζι της.Φωκαίας 25 όροφο πέρασα για 5η-6η φορά με Λίνα που έπαιζε μόνη κατά τις 10 το βράδυ στον οίκο.![]()
Το μουνι της ξεβρωμισε ? Της χρωσταω ενα καλό ρουφηγμα.
Καλη χρονια. Η Λινα τι πρόγραμμα κάνει; Αξίζει ;Φυλής στην δεύτερη βάρδια στα κεντρικά όλα κλειστά εκτός από
Φωκαίας 13άρια κλειστά,
Mounokolotripidogliftis
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 4.420
Μολις γάμησα Κλαούντια φυλής 66δ..άλογο μαύρη.. σουρεαλ σκηνικό με συνάδελφο να λέει η κοπέλα δεν κάνει ..δεν ξέρει να βάζει ούτε κάποτα..κτλ..θέλω τα λεφτά μου πίσω.. ποιο μέλος είσαι; Όντως δεν κάνει..πίπα ανύπαρκτη..φαντάσου ήμουν καυλωμένος και μου έπεσε..η κατάσταση σώθηκε όταν τις εγλυψα την λατινική μαύρη κολάρα στημένη στα τέσσερα..εκεί μου έγινε κάγκελο.. καυλώσε μου έκανε νόημα να τις γλύψω την μαύρη μουναρα..μετά δεν γυρναγε στα τέσσερα..τις λέω γιατί;με νοηματική.. ξάπλωσε μου λέει ..και κουνήθηκε μέχρι που έχυσα...σπάνια χύνω έτσι..έχουν πιο στενό μουνι η μαύρες;στο εσωτερικό στο μπούτι είχε μια πληγή ελπίζω όχι λεπρα...η κοπέλα δεν κάνει μόνο για το παλμαρέ
.ίσως γράψω Κριτική
.ίσως γράψω Κριτική
Mounokolotripidogliftis
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 4.420
Στο στόμα μου έχει μείνει μια γεύση πικριλας από την μουναρα τις μαύρης.. ελπίζω να μην τσίμπησα παράσημο
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Μια φορά είχα γλείψει τη Λίνα, στις αρχές που πρωτοεμφανίστηκε χωρίς υποψία μυρωδιάς, τότε. Οπότε δεν μπορώ να σου δώσω έγκυρη απάντηση γι'αυτό.Μύστη ειναι ακρως ερωτευσιμη η Κολομβιανεζα... προσεχε μη δαγκώσεις τη λαμαρίνα μαζι της.
Το μουνι της ξεβρωμισε ? Της χρωσταω ενα καλό ρουφηγμα.
Απλό με 69. Καλή είναι.Καλη χρονια. Η Λινα τι πρόγραμμα κάνει; Αξίζει ;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Είχα γράψει και εγώ σε κριτική μου πως είναι ξεπετα η φάση. Βέβαια ξαναεμπαινα για τον τουρλωτο κωλο πέτρα.Μολις γάμησα Κλαούντια φυλής 66δ..άλογο μαύρη.. σουρεαλ σκηνικό με συνάδελφο να λέει η κοπέλα δεν κάνει ..δεν ξέρει να βάζει ούτε κάποτα..κτλ..θέλω τα λεφτά μου πίσω.. ποιο μέλος είσαι; Όντως δεν κάνει..πίπα ανύπαρκτη..φαντάσου ήμουν καυλωμένος και μου έπεσε..η κατάσταση σώθηκε όταν τις εγλυψα την λατινική μαύρη κολάρα στημένη στα τέσσερα..εκεί μου έγινε κάγκελο.. καυλώσε μου έκανε νόημα να τις γλύψω την μαύρη μουναρα..μετά δεν γυρναγε στα τέσσερα..τις λέω γιατί;με νοηματική.. ξάπλωσε μου λέει ..και κουνήθηκε μέχρι που έχυσα...σπάνια χύνω έτσι..έχουν πιο στενό μουνι η μαύρες;στο εσωτερικό στο μπούτι είχε μια πληγή ελπίζω όχι λεπρα...η κοπέλα δεν κάνει μόνο για το παλμαρέ
.ίσως γράψω Κριτική
Mounokolotripidogliftis
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 4.420
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)