Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 242 άτομα (25 μέλη και 217 επισκέπτες)

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
31
Like
1.377
Πόντοι
1.071
Δεν νομίζω να την νοιάζει αν φανούν πεσμένα μάλλον βαριέται όπως λες και εσύ αλλά και πάλι τι θα πει βαριέται...ας αλλάξει δουλειά .
Εγώ δεν έχω εμπειρία από μετάξι και ούτε πρόκειται να ξαναπάω μετά την Τζίνα...πάλι καλά ήταν φωλα του 10αρικου

asdee12

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλη χρονια μαγκες! Γνωριζει κανεις που δουλευει η Ζετα που ηταν στην Ιασωνος στο γκαραζ?

Rodo07

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2022
Like
53
Πόντοι
0
Βραδυνη μεταμεσονυχτια μπουρδελοτσαρκα πριν λιγο....ειχε μια ωραια καινουργια μελαχρινουλα και ψηλη την Ευα Φωκαιας 13 υπογειο αλλα ειχε πολυ αναμονη, δεν πηρα...πηγα σε ολα της φωκαιας μηπως πετυχαινα την καινουργια κολομβιανη την Καρολινα αλλα δεν την βρηκα...επειτα απο αρκετη ωρα ειπα να παω φυλης 109ισογειο (ειχα καιρο να παω) ειχε δυο Ρωσιδες κοπελες βαρδια, η μια η Νελλυ πετιτ σκιννυ μελαχρινο με σιλικονατα βυζια φοραγε μαυρα εσωρουχα και η Ειρηνη και αυτη πετιτ και σκιννυ μελαχρινη επισης κανονικο μικρο βυζακι με γαλαζια εσωρουχα...τελικα πηρα Ειρηνη λογο το οτι ειχε κατι το πολυ προστυχο το προσωπο της...τελειωσα εχοντας την ιεραποστολικα και φιλωντας την προστυχη φατσα της στο μαγουλο...παντως μου εμεινε απωθημενο να παω καποια στιγμη στην καινουργια την ψηλη την Ευα Φωκαιας 13....
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους τους μύστες, έκανα και εγώ βόλτα χθες στα πέριξ φυλής, Φωκαίας αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο η ήταν σε δωμάτια... Έγινε κατάθεση στην Εύα παρά τα συνεχόμενα δωμάτια η τύπισσα τα δίνει όλα και είναι στενή. Πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση και τρελή κορμάρα και βυζάρες για τα γούστα μου μέσα στο 10 λεπτό με τελείωσε θα γίνει το καινούριο στανταρακι μου

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
37
Like
10.786
Πόντοι
3.436
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους τους μύστες, έκανα και εγώ βόλτα χθες στα πέριξ φυλής, Φωκαίας αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο η ήταν σε δωμάτια... Έγινε κατάθεση στην Εύα παρά τα συνεχόμενα δωμάτια η τύπισσα τα δίνει όλα και είναι στενή. Πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση και τρελή κορμάρα και βυζάρες για τα γούστα μου μέσα στο 10 λεπτό με τελείωσε θα γίνει το καινούριο στανταρακι μου
ωραιος bro και μενα το ενστικτο μου ελεγε να παω με την Ευα η τυπισα ηταν κορμαρα και πολυ ομορφη , βλακεια μου που δεν περασα στο δωματιο...την επομενη φορα δε πα να εχει 30 ατομα πριν απο μενα, θα κανω υπομονη να την δοκιμασω....

• Like
Αντιδράσεις: Rodo07

Rodo07

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2022
Like
53
Πόντοι
0
ωραιος bro και μενα το ενστικτο μου ελεγε να παω με την Ευα η τυπισα ηταν κορμαρα και πολυ ομορφη , βλακεια μου που δεν περασα στο δωματιο...την επομενη φορα δε πα να εχει 30 ατομα πριν απο μενα, θα κανω υπομονη να την δοκιμασω....
Με ξενέρωσε και εμένα η αναμονή αλλά με φτιάχνουν και μένα οι ψηλές με πιασίματα, αναμένω την κριτική σου

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου, σήμερα το πρωί με ελλείψεις παντού ,βρήκα την Καρολίνα Φιλιππίδου 11Β, που ειναι η γνωστή κορασίδα από Φωκαίας 27 πιο παλιά. Αξιόλογη κορασίδα με καλό πρόγραμμα, τα πάντα εκτός από πρωκτικό. 30άρα με 2.5άρι - 3άρι στήθος και όμορφο πρόσωπο/σώμα, υπομονή μύστες μερικές μέρες να ανοίξουν πάλι οι οίκοι.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.730
Πόντοι
7.195

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Περασμα στα τελειωματα της πρωτης βαρδιας απο το Μεταξουργειο.

Στο Κολωνου 11 ισογειο ηταν το ομορφοκοριτσο Λαουρα αδυνατη με ομορφο προσωπο απλο στα 10ε.
Η Βιολετα ειναι διακοπες αγνωστο ποτε θα γυρισει.

Στο Κολωνου 11 υπογειο ηταν η Μαργαριτα παχουλη ατσουμπαλη νεαρη μαυρομαλλα απλο στα 10ε.

Στο Κολωνου 27 οροφος δυο κοπελες Τζουλια μαλλον Ελληνιδα με ελευθερο στοματικο και Φλωρα ατσουμπαλη χοντρουλα.

Κολωνου 32 υπογειο Αννα, πολυ ενδιαφερον μιλφ, ομορφη σεξυ με γυαλιστερο σκουροχρωμο δερμα,απλο στα 10ε.
Τερμα ξινη στο σαλοναρισμα.

Κολωνου 15 δεξι μια χοντρη και ενας πουστης τσατσος ολα τα διπλανα κλειστα.

Ιασωνος 27 υπογειο δυο κοπελες Ελενη αδιαφορη και μια Μαρια που δεν ειδα.
Η Ναταλιτσα ειναι στην πατριδα της. Εφυγε λιγο πριν τα Χριστουγεννα οποτε θα αργησει να γυρισει.

Ιασωνος τα 20αρια ολα κλειστα.

Λεωνιδου 28 πανω και κατω κλειστα.

Ιασωνος 31 υπογειο Ελενη χοντρη ξανθια.

Ιασωνος 37 οροφος κλειστο, στο ισογειο ηταν η Καρμεν, ψηλη αδυνατη σεξυ καλη παρουσια.

Πορνομολ δε μπηκα.

Μεγαλου Αλεξανδρου 28 υπογειο Χριστινα μαυρομαλλα Ρωσσιδα με απλο στα 10ε.

Αυτα....

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Φιλε Χρονια πολλα !! ολα καλα και αγια δεν μας ειπες ομως τι προγραμμα κανει ??? !! οι περισσοτερες πληροφοριες δεν κανου κακο ( Φ 13 υπογειο πηγες )
Κλασικό αποστειρωμένο

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Περασμα στα τελειωματα της πρωτης βαρδιας απο το Μεταξουργειο.

Στο Κολωνου 11 ισογειο ηταν το ομορφοκοριτσο Λαουρα αδυνατη με ομορφο προσωπο απλο στα 10ε.
Η Βιολετα ειναι διακοπες αγνωστο ποτε θα γυρισει.

Στο Κολωνου 11 υπογειο ηταν η Μαργαριτα παχουλη ατσουμπαλη νεαρη μαυρομαλλα απλο στα 10ε.

Στο Κολωνου 27 οροφος δυο κοπελες Τζουλια μαλλον Ελληνιδα με ελευθερο στοματικο και Φλωρα ατσουμπαλη χοντρουλα.

Κολωνου 32 υπογειο Αννα, πολυ ενδιαφερον μιλφ, ομορφη σεξυ με γυαλιστερο σκουροχρωμο δερμα,απλο στα 10ε.
Τερμα ξινη στο σαλοναρισμα.

Κολωνου 15 δεξι μια χοντρη και ενας πουστης τσατσος ολα τα διπλανα κλειστα.

Ιασωνος 27 υπογειο δυο κοπελες Ελενη αδιαφορη και μια Μαρια που δεν ειδα.
Η Ναταλιτσα ειναι στην πατριδα της. Εφυγε λιγο πριν τα Χριστουγεννα οποτε θα αργησει να γυρισει.

Ιασωνος τα 20αρια ολα κλειστα.

Λεωνιδου 28 πανω και κατω κλειστα.

Ιασωνος 31 υπογειο Ελενη χοντρη ξανθια.

Ιασωνος 37 οροφος κλειστο, στο ισογειο ηταν η Καρμεν, ψηλη αδυνατη σεξυ καλη παρουσια.

Πορνομολ δε μπηκα.

Μεγαλου Αλεξανδρου 28 υπογειο Χριστινα μαυρομαλλα Ρωσσιδα με απλο στα 10ε.

Αυτα....
Ωραίος Δημήτρη με τη την ενημέρωση και καλή χρονιά γιατί κάτι παπάρες εδώ μέσα όταν τους ρωτάς σε αγνοούν επιδεικτικά...

Fetishlover

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
17
Πόντοι
0
Μήπως γνωρίσει κανεις ποια κοριτσια ειναι χωμάτιανου τετοια ωρα;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
Ωραίος Δημήτρη με τη την ενημέρωση και καλή χρονιά γιατί κάτι παπάρες εδώ μέσα όταν τους ρωτάς σε αγνοούν επιδεικτικά...
Φίλε μού καλή χρονιά να έχεις, επειδή βλέπω ότι δεν έχεις πολύ καιρό εδώ μέσα θα ήθελα να σου πω ότι κάνεις δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, είτε γιατί δε γνωρίζει είτε γιατί δε θέλει για δικούς του λόγους, επίσης πιστεύω ότι είναι δούναι και λαβείν, δεν ξέρω για άλλους και θα μιλήσω για μένα, δέχομαι πολλά πμ στα περισσότερα απαντάω σε πολύ λίγα όχι, ούτε οι 2 στους 10 δεν λένε ένα ευχαριστώ για τις απαντήσεις , ή πχ υπάρχει μέλος εδώ μέσα που σχεδόν σε κάθε ενημέρωση μου στέλνει πμ και ζητάει έξτρα πληροφορίες και του απαντούσα μέχρι πρόσφατα, αυτός ο συγκεκριμένος δεν έχει κάνει για το γαμωτο για το κόπο μου για το χρόνο μου πεστο όπως θές ούτε μία φορά like ή οποιαδήποτε αντίδραση σε ποστ ενημέρωσης μου, πες μου ποίος ο λόγος να συνεχίσω να του απαντώ?
Καλή συνέχεια

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.799
Πόντοι
736
Δοκιμή με τη Μαρίνα από Ακγυρας σήμερα το απόγευμα.
Δυστυχώς θα διαφωνήσω με πολλούς συναγωνιστές για την κοπέλα.Προκειτε για μιλφ στεγνό πιο κοντά (πολύ) κοντά στα 50 παρά στα 40,το σώμα είναι πολύ χαλαρομενο ,ανύπαρκτο βυζί και παρόλο το βάψιμο που κάνει το προσωπο είναι πολύ σπασμένο.Το χειρότερο βέβαια είναι πως η κοπέλα έσκασε στο δωμάτιο εμφανώς μαστουρωμενη,έλεγε και έκανε ασυναρτησίες,η ομιλία της παρέπεμπε σε χακί στην Ομόνοια.Αισθησιασμος στο μηδεν,της έριξα ένα γρήγορο και έφυγα.
Από εμένα είναι σίγουρο όχι,βαθμολογία 2/10

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Δοκιμή με τη Μαρίνα από Ακγυρας σήμερα το απόγευμα.
Περασα κι εγω πριν λίγο μια τσαρκα. Μου φανηκε κι εμενα πολυ στεγνη και δεν περασα.
Μαζι της ηταν και μια Μαρία, 45-50 κοντο ξανθο μαλλί ψηλή, λιγο αγρια φατσα και 2.5 βυζι πιθανως σιλικονατο.
Εγω εφυγα και πηγα Λιοσιων και κατεθεσα σε Τροφωνίου 11 στη Στελλα με κωλο. Χοντρουλα μαυρο μακρυ ισιο μαλλι, κοντουλα, 2+ βυζί. Πονηρο, χαμογελαστο μουτρακι και συμμετοχική στο δωμάτιο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
Περασα κι εγω πριν λίγο μια τσαρκα. Μου φανηκε κι εμενα πολυ στεγνη και δεν περασα.
Μαζι της ηταν και μια Μαρία, 45-50 κοντο ξανθο μαλλί ψηλή, λιγο αγρια φατσα και 2.5 βυζι πιθανως σιλικονατο.
Εγω εφυγα και πηγα Λιοσιων και κατεθεσα σε Τροφωνίου 11 στη Στελλα με κωλο. Χοντρουλα μαυρο μακρυ ισιο μαλλι, κοντουλα, 2+ βυζί. Πονηρο, χαμογελαστο μουτρακι και συμμετοχική στο δωμάτιο.
Η Μαρία έβαψε το μαλλί ξανθό?Πάντως αν είδες τη Μαρία ανεξαρτήτου χρώματος μαλλιού έχει 3.5αρι φυσικό βυζί
Επίσης για να μην μπερδευτούν κάποιοι στο Τροφωνιου είτε σας παρουσιαστεί σα Στέλλα είτε σα Μπέλα είναι το ίδιο πρόσωπο.

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Φίλε μού καλή χρονιά να έχεις, επειδή βλέπω ότι δεν έχεις πολύ καιρό εδώ μέσα θα ήθελα να σου πω ότι κάνεις δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, είτε γιατί δε γνωρίζει είτε γιατί δε θέλει για δικούς του λόγους, επίσης πιστεύω ότι είναι δούναι και λαβείν, δεν ξέρω για άλλους και θα μιλήσω για μένα, δέχομαι πολλά πμ στα περισσότερα απαντάω σε πολύ λίγα όχι, ούτε οι 2 στους 10 δεν λένε ένα ευχαριστώ για τις απαντήσεις ,πχ υπάρχει μέλος εδώ μέσα που σχεδόν σε κάθε ενημέρωση μου στέλνει πμ και ζητάει έξτρα πληροφορίες και του απαντούσα μέχρι πρόσφατα, αυτός ο συγκεκριμένος δεν έχει κάνει για το γαμωτο για το κόπο μου για το χρόνο μου πεστο όπως θές ούτε μία φορά like ή οποιαδήποτε αντίδραση σε ποστ ενημέρωσης μου, πες μου ποίος ο λόγος να συνεχίσω να του απαντώ?
Καλή συνέχεια
Εγώ φίλε έχω την στοιχειώδη ευγένεια όσο καιρό είμαι εδώ μέσα να ανταποκρινομαι σε κάθε ερώτηση,μύνημα, έκκληση οποιουδήποτε μέλους με το καλύτερο τρόπο , είναι θέμα καλλιέργειας χαρακτήρα.
Δεν μετριέται η ευαισθησία κάθε ανθρώπου σε χρόνους παλαιότητας σε ένα παρεΐστικο χώρο ..
Το να μην απαντάς εφ όσον γνωρίζεις ή όχι κάτι για δικούς σου κρυφούς λόγους υποδηλώνει αδυναμία και κόμπλεξ...οι άνδρες μιλάνε καθαρά.
Με όσα γράφεις φανερώνεις ότι χρειάζεσαι επιβεβαίωση και καταξίωση σε ένα χώρο που δεν έχει σχέση με την πραγματική ζωή.. δείξε την αξία σου έξω και στις αληθινές γυναίκες...

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Η Μαρία έβαψε το μαλλί ξανθό?Πάντως αν είδες τη Μαρία ανεξαρτήτου χρώματος μαλλιού έχει 3.5αρι φυσικό βυζί
Επίσης για να μην μπερδευτούν κάποιοι στο Τροφωνιου είτε σας παρουσιαστεί σα Στέλλα είτε σα Μπέλα είναι το ίδιο πρόσωπο.
Ανταύγειες λεω.
Στα νούμερα δεν θα τα χαλασουμε, εξαλλου με εσωρουχα ηταν

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Σε ποιο ίδρυμα αγωνίζεται η Εύα, συνάδελφε? Και σε ποια βάρδια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom