vabiri(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2020
- Like
- 167
- Πόντοι
- 0
Ποια είναι αυτή?Μια ξανθιά με καρέ μαλλιά?ποιο μαγαζί λες, αυτό με τη κουρτίνα?Μ. Α. 28 αριστερά Βίκυ
Ποια είναι αυτή?Μια ξανθιά με καρέ μαλλιά?ποιο μαγαζί λες, αυτό με τη κουρτίνα?Μ. Α. 28 αριστερά Βίκυ
Πρέπει να είσαι φιλικος και γλυκός μαζί της.Πολυ γλυκιά κοπέλα όντως. Και το κορμάκι της για τρελά γουστα. Αλλά η μαλακω είναι με τις ώρες της.
Σωστά Βικτόρια.Ποια είναι αυτή?Μια ξανθιά με καρέ μαλλιά?ποιο μαγαζί λες, αυτό με τη κουρτίνα?
Πέρασμα με την Κατερίνα την Πολωνεζα στο Φώκαιας 27 υπόγειο. Φουλ επιθετικό σαλοναρισμα, μες την τρελή χαρά (ή μέσα στο πιωμα, αν και δεν μύριζε αλκοόλ). Μπήκα και δεν το μετάνιωσα. Θα ακολουθήσει κριτική
ΥΓ. Ευχαριστώ τον συναγωνιστή Σμύρνη
Μπορεί να θέλει να το κάνει σε εσένα μόνο, τα άλλα δεν κοινοποιούνται για διάφορους λόγους.Πολλά κάνει... και χωρίς έξτρα μαρούλι
Μπουρδελιάρη το σωστό είναι: μονολογείς.μονολογάς;
Για αυτο ηταν μονο 4-5 οικοι ανοιχτοι φυλης και περιξ σημερα το απογευμα.![]()
ΕΛΑΣ: Αστυνομική Επιχείρηση σε οίκους ανοχής – 25 συλλήψεις | Flash
Σε 25 συλλήψεις (24 γυναίκες και ένας άνδρας) προχώρησε η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, ...www.flash.gr
Σαν πελάτες υπάρχει περίπτωση να συλληφθούμε εάν ο οίκος είναι παράνομος? Εν άγνοια μας πάντα και εφόσον η εκδίδομενη είναι ενηλικη.Ειδική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας - Συνελήφθησαν 25 άτομα
Αφού γίνει εξακρίβωση στοιχείων και δώσουν τα στοιχεία στα κεντρικά και όλα είναι καθαρά, φεύγεις σαν κύριος.Σαν πελάτες υπάρχει περίπτωση να συλληφθούμε εάν ο οίκος είναι παράνομος? Εν άγνοια μας πάντα και εφόσον η εκδίδομενη είναι ενηλικη.
Μου έχει τύχει ντου πριν χρόνια αλλά έδειξα ταυτότητα και τελείωσε εκεί το θέμα.
Το γεγονός δεν καταγραφήκε σε κάποιο μπλοκ.
Καλησπέρα, τι είδος σεξ προτιμάς?Καλησπέρα στους πορνιαρηδες συναγωνιστές. Λείπω καιρό από Αθήνα και εχω χάσει επαφή με την πιάτσα. κανένα στανταρακι σε μετάξι και φυλης θα ηθελα ,για να μην ψαχνω με περιτες βολτες,οποιος μπορει ας ενημερωσει!!!!! Το ενα το ξεχωρισα απο τις κριτικές, το Διδυμου 27!!!!! Κανενα αλλο στο μεταξι παιζει?
Πιστεύω ότι μπορώ να την ξεχωρισω, η υπόθεση ειναι μην βρεθεί κάποιος μπλεγμένος.
Επίσης η κοπέλα εάν είναι θύμα trafficking τι μπορεί να προκύψει
ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ. Καλές υπηρεσίες να έχει και να μην ειναι ξεπετα. Βεβαια ειμαι λατρης των τεραστίων βυζιων και του ακα λαρυγγωτο!!!!Καλησπέρα, τι είδος σεξ προτιμάς?
Πως θα την ξεχωρίσεις αν θέλει πχ ένα μήνα να κλείσει τα 18 και μεγαλοδείχνει;εισαι
Είσαι μου φαίνεται λίγο ζαλαρχιδασ.Πως θα την ξεχωρίσεις αν θέλει πχ ένα μήνα να κλείσει τα 18 και μεγαλοδείχνει;
Το πρόγραμμα λέει απλό ...βέβαια υπέρ απλό γιατί ούτε πίπα με προφυλακτικό κάνει...την πρώτη φορά έκατσε που ήμουν και ο πρώτος πελάτης βάρδια... δεύτερη φορά που πήγα δεν ...πιο ψυχρή..το μόνο καλό μπόλικος χρόνος και ότι είναι μικρή..κατά τα άλλα μουφαΚαλα συγνώμη κιολας ρε μαστορα, αυτη πληρώνεται για να της γλυφουν τον πατο και μετα σου εκανε και την δυσκολη βλεπω. Κανα κόλπο θα ειναι. Δεν κάνει ούτε πιπα; μήπως θέλει να της κάνουμε και μπουγαδα με τσεμπέρι;