Τί τρωτε ρε παιδια, σκουπιδια??
Το Καλαμακι της Σοφιας ηταν πολυ καλό παλιοτερα, αλλά και αυτο δυστυχώς εχει ριξει κατακορυφα την ποιοτητα. Τρωγεται ομως ακομα, μετα απο εναν πουτσο ...
Ανέβηκα στο Κολωνού 32 για την Ίρα που δουλεύει τώρα, αλλά στα 15€ την αποχαιρέτησα κι έφυγα...
Στο Ιάσονος 46 όροφο Κατερίνα, πολύ χαμηλών τόνων αλλά εμένα με ικανοποιεί, οπότε ξεφόρτωσα εκεί τους όρχεις μου.
Ανέβηκα στο Κολωνού 32 για την Ίρα που δουλεύει τώρα, αλλά στα 15€ την αποχαιρέτησα κι έφυγα...
Στο Ιάσονος 46 όροφο Κατερίνα, πολύ χαμηλών τόνων αλλά εμένα με ικανοποιεί, οπότε ξεφόρτωσα εκεί τους όρχεις μου.
Την έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν στο διπλανό και δυο - τρεις στο τωρινό, οπότε δεν την έχω απωθημένο. Να επισημάνω δε ότι έχει φαρδύνει κι άλλο...
Την έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν στο διπλανό και δυο - τρεις στο τωρινό, οπότε δεν την έχω απωθημένο. Να επισημάνω δε ότι έχει φαρδύνει κι άλλο...
δεν μου κάνει εντύπωση, έτσι και αλλιώς δεν την ενδιαφέρει να φαίνεται, πάλι στο φαγητό του γαμάει! λογικά θα κάνει μαγαζί (όχι μπουρδέλο) με την άλλη που ναι κολλητή της
δεν μου κάνει εντύπωση, έτσι και αλλιώς δεν την ενδιαφέρει να φαίνεται, πάλι στο φαγητό του γαμάει! λογικά θα κάνει μαγαζί (όχι μπουρδέλο) με την άλλη που ναι κολλητή της
Λοιπόν αλανια...
Φωκαιας 27 κάτω Κατερίνα και Καρολίνα
Φωκαιας 25 πάνω πιπαρες εκτός Παρασκευή που έχει ρεπό
Φωκαιας 19 Ρίτα
Φωκαιας 17 Κλεοπάτρα σε bbj είπε
Φωκαιας 9 Στέλλα και τέλος
Φωκαιας 7 Σάσα απλό++ +μερακλιδικο
Λοιπόν αλανια...
Φωκαιας 27 κάτω Κατερίνα και Καρολίνα
Φωκαιας 25 πάνω πιπαρες εκτός Παρασκευή που έχει ρεπό
Φωκαιας 19 Ρίτα
Φωκαιας 17 Κλεοπάτρα σε bbj είπε
Φωκαιας 9 Στέλλα και τέλος
Φωκαιας 7 Σάσα απλό++ +μερακλιδικο
Σερνοντας το τσακισμενο μου σαρκιο προς το δρόμο επιστροφής είδα Άννα Spar να επιστρέφει από δουλειές...
Και την Ειρήνη Στέλλα την Καυλα, σε περίπατο...
Της είπα Πριβιετ και αυτή μου χαμογελασε με νόημα!!!
-Φωκαιας 13 ισόγειο
Ιζαμπελα έκανε πρόβες για το Ηρώδειο!!! Bbj cob
-Διδυμου 18 υπογα
Το ξωτικο των παραμυθιών μοιραζε υπέρ φουλ για μισή ώρα στην εξευτελιστικη τιμή των 50€...
Όσοι πιστοί...
Τί τρωτε ρε παιδια, σκουπιδια??
Το Καλαμακι της Σοφιας ηταν πολυ καλό παλιοτερα, αλλά και αυτο δυστυχώς εχει ριξει κατακορυφα την ποιοτητα. Τρωγεται ομως ακομα, μετα απο εναν πουτσο ...