n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.288
- Like
- 292.483
- Πόντοι
- 47.170
Βικτόριαδεν ηταν η τανια , ηταν η αλλη που ονομα δε λεω γιατι απλα δε θυμαμαι, αδυνατη μελαχρινη και
Βικτόριαδεν ηταν η τανια , ηταν η αλλη που ονομα δε λεω γιατι απλα δε θυμαμαι, αδυνατη μελαχρινη και
αυτο πρεπει να ειναι τωρα εγω δεν ειμαι εγκυκλοπεδια οπως εσυ αλλα εχει ενα υπογειο διπλα και το αλλο ισογειο σχετικα καλοδιακοσμημενο και μπηκε αυτη στο δωματιο απο πορτα διπλα στο νιπτηρα και απο δεξια στο κρεβατο μπηκα εγωέντονο βάψιμο στα μάτια κάνει η Αγγέλα/Άντζελα στο Διδύμου 22 ισόγειο αλλά δεν είναι το 2ο δεξιά
βεβαια, πεφταν απο την αραχνη με την πλατηΣοβαρα τωρα; Καταργηθηκε ο στιβος μαχης;
Ρε τι μαθαινει κανεις στο μπουρδελα..
Βικτόρια η μελαχρινή ψηλή με το μεγάλο τατουάζ στο μπούτι, Μιλένα η καστανή παχουλη![]()
Διδύμου 22 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Διδύμου 22 Μπουρδέλα στη περιοχή Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας. Φωτογραφίες, κριτικές & βαθμολογίες, συζήτηση μελών, συνεχής ενημέρωση.www.bourdela.com
μιλενα η ψηλη και βικτορια η ξανθοπαχουλη?στο 27
στο 22 αγγελα
Δεν ειμαι σιγουρος για τις βάρδιες, εγω την πέτυχα στις 23:00Τι ώρες δουλεύει η κοπέλα συνήθως ???
Μύστες, πέρασα λίγο νωρίτερα από το Φυλής 66Δ, όπου ήταν η εν λόγω Ελένη (πρώην Αντζυ) με το πρωκτικό. Δυστυχώς, λόγω απεριποιητων άκρων και λόγω μύτης τύπου καραγκιόζη δεν κατέθεσα...Τετάρτη και Πέμπτη στη 1η βάρδια εκεί ήταν αν διαβάσεις τις ενημερώσεις μου
Tην Καλησπερα μου Τιτανα Smirni.....τι να πω????αφου καταλαβαινεις και ποια δουλευει απο το Μακιγιαζ....εδω εμεις μπαινουμε και βγαινοντας ξεχναμε και το ονομα....Εισαι το Α και το Ω του bou....ενας συχρονος Ηρακλης Πουαρο....έντονο βάψιμο στα μάτια κάνει η Αγγέλα/Άντζελα στο Διδύμου 22 ισόγειο αλλά δεν είναι το 2ο δεξιά
Τύπε, μήπως η τσα2 είχε και ούζο?................
υσ.Ειχα περασει πριν καιρο απο το Μεταξουργειο αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο .... αλλα θυμαμαι μια ελια που ειχε στο εσωτερικο των μηρων η εργαζομενη....μηπως ξερουμε τιποτα???
5-12 Φυλής,6-11 στο Μεταξουργείο,στο περίπου γιατί κάποιοι οίκοι έχουν διαφορετικό ωράριο.Απογευματινή βάρδια έχει ξεκινήσει τώρα έτσι; Πώς ορίζεται περίπου;
η Αννα Κουρουπου ειναι η Αννα Κου;![]()
«Παράνομοι όλοι οι οίκοι ανοχής της Αθήνας – Πελάτες ζητούν σε sex workers να δεχτούν σεξ χωρίς προφυλακτικό για 2 ευρώ»
Άνθρωποι νόμιμοι και ταυτόχρονα παράνομοι, με μη κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα αλλά με υποχρεώσεις. Άτομα που παλεύουν ώστε να μην ζουν υπό το καθεστώς της παρανομίας. Άτομα που φοβούνται ακόμη και για την υγεία τους και εργάζονται μέσα στην αβεβαιότητα. Οι sex workers στην Ελλάδα δίνουν...www.newsbeast.gr
![]()