Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Σάκαρε μην ξηγιέσαι έτσι, στον προηγούμενο είχες πάρει 40€!Μ'ένα 50€ στην φέρνω με το Smart να την δεις άντε και να την μυρίσεις άμα είναι...
Σάκαρε μην ξηγιέσαι έτσι, στον προηγούμενο είχες πάρει 40€!Μ'ένα 50€ στην φέρνω με το Smart να την δεις άντε και να την μυρίσεις άμα είναι...
Καμία σχέση με παλιά η Ειρήνη. Εκτός από φόλα ,έχει γίνει και προσβλητική και αναιδείς.!! Ποτε ξανά σε αυτήν την κοπέλα.!!Πέρασες
αυτο, οπως εγραψα και στην κριτικη μου.Καμία σχέση με παλιά η Ειρήνη. Εκτός από φόλα ,έχει γίνει και προσβλητική και αναιδείς.!! Ποτε ξανά σε αυτήν την κοπέλα.!!
Έτσι ακριβώς (+1). Μακριά!!Καμία σχέση με παλιά η Ειρήνη. Εκτός από φόλα ,έχει γίνει και προσβλητική και αναιδείς.!! Ποτε ξανά σε αυτήν την κοπέλα.!!
Ρωσιδα Μαρινα Μαυρα ισια μακρια μαλια σαρκοδι χειλαρες ωραιο σωμα δουλευει απογευματινη βαρδυα στο Φωκαιας 17 β μαζοι με κυρια Ευα κανει ελευθερο στοματικο και κατοπιν σχολαστικου πλησιματος στον νεροχυτη και με σπουπισμα καλο αρωματικου μαντηλιου αντεχει στο αγριο σφυροποπημα και το γουσταρη κανει επισης ελευθερα πιασιματα ολες οι στασεις 69 τελειωτικο στομα κοιλιτσα η στυθος και σταση στα 4.Δυνατο της σημειο το cowboy service οπου χτυπιεται χωρις τελος.μπαινει ανετα στην λιστα.
Ειδικό thread προς τιμήν του φραπομπούμπη ΧΘΕΣ. (Τα κόπιράη του ονόματος στον @Helluvatime ).Πρωινη Βαρδυα στην Οδος Φυλης 56
Πήγαινε στην πρωην πριγκιπισσα του Μεταξουργείου την Αναμπελα.Κάποια καλή για κώλο παιδιά τώρα . Ειρήνη Φυλής 72 χάλια μαύρα για κωλο Απατεωνισα
Πω βρε καυλιαρη μου τι μου θυμησες τώρα.Ρωσιδα Μαρινα Μαυρα ισια μακρια μαλια σαρκοδι χειλαρες ωραιο σωμα δουλευει απογευματινη βαρδυα στο Φωκαιας 17 β μαζοι με κυρια Ευα κανει ελευθερο στοματικο και κατοπιν σχολαστικου πλησιματος στον νεροχυτη και με σπουπισμα καλο αρωματικου μαντηλιου αντεχει στο αγριο σφυροποπημα και το γουσταρη κανει επισης ελευθερα πιασιματα ολες οι στασεις 69 τελειωτικο στομα κοιλιτσα η στυθος και σταση στα 4.Δυνατο της σημειο το cowboy service οπου χτυπιεται χωρις τελος.μπαινει ανετα στην λιστα.
παντως αυτην την νικη ακομα αχτι την εχω, που δεν την πηρα τοτε.Πω βρε καυλιαρη μου τι μου θυμησες τώρα.
Αυτήν την τακτική πλύσιμο του εργαλείου σχολαστικά στον νηπτιρα που το έκαναν οι ίδιες παρακαλώ,
γίνονταν στο φυλής 86 όροφο από την
βερονικα =σχολείο,
την ανυ =γυναίκα δηλητήριο κ την νίκη =σκιλι του πολέμου.
Έπαιζαν μπάλα κάπου το 2018....τι γαμαγαμε χυστες μου τότε.... κ οι 3 τους έφτιαχναν παπάδες.
Κ τώρα έχουμε την μια που ενω ανακοινώνει να κλέβει κ να μήν δίνει κωλο, την αλλη να μην βγάζει ουτε το σουτιέν κ την άλλη παρακατω να λέει time finish μουρο μου....
Kαλησπέρα φίλε. Την συγκεκριμένη τακτική ακολουθούσε απαρέγκλιτα και η Εύα στο Φ.40 προ δεκαετίας περίπου.Πω βρε καυλιαρη μου τι μου θυμησες τώρα.
Αυτήν την τακτική πλύσιμο του εργαλείου σχολαστικά στον νηπτιρα που το έκαναν οι ίδιες παρακαλώ,
γίνονταν στο φυλής 86 όροφο από την
βερονικα =σχολείο,
την ανυ =γυναίκα δηλητήριο κ την νίκη =σκιλι του πολέμου.
Έπαιζαν μπάλα κάπου το 2018....τι γαμαγαμε χυστες μου τότε.... κ οι 3 τους έφτιαχναν παπάδες.
Κ τώρα έχουμε την μια που ενω ανακοινώνει να κλέβει κ να μήν δίνει κωλο, την αλλη να μην βγάζει ουτε το σουτιέν κ την άλλη παρακατω να λέει time finish μουρο μου....
Γιατι αυτο το χαλι σημερα;;κατεβηκα και εγω πριν απο λιγο και σχεδον ολα ηταν κλειστα.. Μηπως ανοιξουν στην μεταμεσονύκτια ;Μην κάνετε τον κόπο να κατεβείτε σήμερα Φυλής.
Όλα τα 86αρια, 84αρια, 65αρια, 71, 72,74 , τα 3 50αρια πιο κάτω. Τα μικρά Φωκαίας , 13αρια , 17αρια και 25 κλειστά.
Ανοιχτό το Φιλιππίδου 11 ισόγειο με Μαρίνα και το Φώκαιας 19 με Ειρήνη που την είχανε πάρει για μια ώρα. Τα 27 άρια ανοιχτά αλλά δεν έκανα καν το κόπο να μπω...
Φυλής 105 α και β κλειστά
Φυλής 109 α και β κλειστά
Χωματιανού το δεξιά κλειστό το αριστερά ανοιχτό.
Τα Λιοσίων 73αρια σταθερά ανοιχτά
Κατάντια.
Την εχει παρει καποιος;Παιδιά είδα Φυλής 74 δεξιά απογευματινή την ειρήνη μελαχρινή τσουποτουλα βυζάρες με πορνογυαλα ...είπα να περάσω αλλά τον έδωσα άλλου...ξέρει κανείς να μου πει τι λέει η κοπέλα;;
Έφυγα νωρίτερα από τη δουλειά για να προλαβω την απογευματινή βάρδια και αντικρίζω τα πάντα κλειστά.. αν είναι δυνατόνΜην κάνετε τον κόπο να κατεβείτε σήμερα Φυλής.
Όλα τα 86αρια, 84αρια, 65αρια, 71, 72,74 , τα 3 50αρια πιο κάτω. Τα μικρά Φωκαίας , 13αρια , 17αρια και 25 κλειστά.
Ανοιχτό το Φιλιππίδου 11 ισόγειο με Μαρίνα και το Φώκαιας 19 με Ειρήνη που την είχανε πάρει για μια ώρα. Τα 27 άρια ανοιχτά αλλά δεν έκανα καν το κόπο να μπω...
Κατάντια.
Ειχε κάνει έφοδο η αστυνομία σημερα στο Μετάξι... για φυλης δεν ξέρω..Μην κάνετε τον κόπο να κατεβείτε σήμερα Φυλής.
Κατάντια.
Φιλιππιδου 11αΚαλησπέρα συναγωνιστές,η Μαρίνα με τα φτερά (τατουάζ)στις ωμοπλάτες,σε πιο δουλεύει;ευχαριστώ εκ των προτέρων.