I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Καλημερα έχουμε κανα νέο για το ποτε επιστρέφει η Λίλιαν από Ιάσωνος 1β;
Σαν αυτή που περιγράφεις έχει μια Αλεξάνδρα στο Φυλής 105. Εχει φωτό στους ανταγωνιστές.Καλησπερα,μια Αλεξανδρα λατινα,νομιζω απο Βενεζουελα,μελαχρινη νταρντανα με μεγαλη κωλαρα γυρω στο 1.65-1.70 που δουλευε πριν κανα χρονο αντε δυο στο Λιοσιων 73 και σε καποια φαση και στη Φωκαιας, αν δε κανω λαθος στο 25,μηπως ξερει κανεις τι εχει απογινει?
Έμαθες πότε γυρίζει;Άντε να γυρίσει η Βερόνικα -Αντριάνα !
Με το που την πετύχω στην ενημέρωση έχω φυγει για μισάωρο!!!
Απλά αντικαθιστάς την ΑΓΟΡΑ με το πήδημα και το προς αγορά είδος με την εκάστοτε ΤΑΝΑ.μέθοδος kakeibo
Ποιες ερωτήσεις πρέπει να κάνεις πριν αγοράσεις κάτι:
- Μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό;
- Μπορεί η οικονομική μου κατάσταση να υποστηρίξει αυτή την αγορά;
- Θα το χρησιμοποιήσω;
- Το χρειάζομαι ή θέλω να το αγοράσω επειδή το είδα σε μία διαφήμιση;
- Το χρειάζομαι ή θέλω να το αγοράσω εξαιτίας της ψυχολογίας που βρίσκομαι σήμερα;
- Πώς θα αισθανθώ αν το αγοράσω και πόσο θα διασκέσει αυτό το συναίσθημα;
Από τι λένε μάλλον προς το παρόν Σαββατοκύριακο. Αλλά και πάλι κανεις δεν ξέρει.Ξέρουμε πότε δουλεύει η Εβελίνα από Περγάμου 1?? Έχω περάσει τόσα απογεύματα και το βλέπω κλειστό!
Ειναι άρρωστη. Θα έρθει όταν αναρρώσει πληρως.Από τι λένε μάλλον προς το παρόν Σαββατοκύριακο. Αλλά και πάλι κανεις δεν ξέρει.
Οχι ρε συ, απλά το κορίτσι ειναι και μανουλα. Λείπει αρκετά συχνά.Πάει το χάσαμε το κορμί πατριώτη....
Thnx για το info καταλαβα ποια λες,αλλη λεω εγωΣαν αυτή που περιγράφεις έχει μια Αλεξάνδρα στο Φυλής 105. Εχει φωτό στους ανταγωνιστές.
Όλα τα έχεις μάθει για την μικρή. Τι άλλο κρύβεις;Οχι ρε συ, απλά το κορίτσι ειναι και μανουλα. Λείπει αρκετά συχνά.
μαζι με
ιρινουσκα / φωκαιας 19
μαρινα / φωκαιας 27αρια / φιλιππιδου
ναταλι / λιοσιων 73αρια
αντριανα / χωματιανου 11
χριστινα / φυλης 65
οτι καλυτερο αυτην τη στιγμη.
ΤΡΕΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ !!!![]()
Φιλε , ποδια να εχεις και κουραγιο θα βρεις αρκετα απο αυτα που ζητας και Φυλης - Φωκαιας καλο βολη !!!!καλησπερα παιδια προταση για φυλησ απογευματινεσ ωρεσ που να κανει ελυθερο στοματικο και τελειωτικο καπου στο σωμα τησ!
Τι εχει δηλαδη ?? γιατι η λεξη αρρωστη παιρνει πολυ νερο !!! ( Ασχετο ατυχησαμε και οι 2 για την Ευα κοκκινη πορτα !!! χαχα )Ειναι άρρωστη. Θα έρθει όταν αναρρώσει πληρως.