Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.446
Τι πρόγραμμα ανακοίνωσε η 2τσα?Μπέτυ Λιοσίων 73β, πρωινή βάρδια.
Τι πρόγραμμα ανακοίνωσε η 2τσα?Μπέτυ Λιοσίων 73β, πρωινή βάρδια.
Απλό, τσιμπούκι με προφύλαξη, η εμμυ χωρίς .Τι πρόγραμμα ανακοίνωσε η 2τσα?
Με τέτοιες κουτοπονηργιες αργά ή γρήγορα θα σβήσει σαν πυροτέχνημα από την πιάτσα κ θα μείνει στον άσσο....Απλό, τσιμπούκι με προφύλαξη, η εμμυ χωρίς .
Στο πισωκολλητο μου ταπωσε την κωλοτρυπιδα με την παλάμη της λες και θα της τον έβαζα με το ζόρι.
Δίπλα έγραψαν ότι δίνει τον κώλο της με έξτρα. .
Όποιος γενναίος ας δοκιμάσει .
Δεν συγκράτησα ρε αδερφέ ονομαστη Βίκη αναφέρεσαι φυλής 56;
Από που μπορώ να βρω το νήμα της Μπαρμπορα ;Τσέκαρε στο διπλανό site. Γράφει παντα ποτε δουλευει κι εχει και το τηλέφωνο της φάτσα κάρτα. Έχει δικό της νημα.
Καλή φάση.πανττρεμενος με πουτανα.τουλαχιστον δεν θα έχω το άγχος ότι μου γάμιεται.χαχαχχαΑν θες να ρισκάρεις πες της πως η ταρίφα είναι 3.000
Ιερόδουλες - ΜπάρμποραΑπό που μπορώ να βρω το νήμα της Μπαρμπορα ;
Μαγικό κομμάτι , δεν υπάρχει φυσικά κάποιος γρίφος πίσω από τους στίχους -πολύ νορμάλ- αλλά η ερμηνεία είναι απίστευτη. Σχετικά με τα συναισθήματα που λες, το νόημα στη ζωή ξέρεις πιο είναι??? '''Χάσε τον έλεγχο''' Αυτό είναι ακριβώς το σημείο που ξεκινάς να ΖΕΙΣ στ'αλήθεια
Αν και πιτσιρικάς δεν περιμένω να καταλάβεις το νόημα ....
Έλεγξε τα συναισθήματα σου στη πιάτσα....
Δεν θα την καταχωρούσα ακριβώς στα ΙΚΕΑ, αλλά ΝΑΙ είναι ξεκάθαρα για 10ευρο. Όταν ήταν λεπτή (πλην 12 κιλά από σήμερα) έβγαζα τα 15 από την τσέπη και το έραβα...ήτανε και πιο ένθερμη στα προκαταρτικά φυσικαΕπιπλακι ωραίο, αλλά μετά την πτωρη φορά όντως τα 15 τα θεωρείς πεταμένα λόγω Ασυμμετοχης
Την Καλημερα μου Φιλε Carlito......Αψογος.....Μαγικό κομμάτι , δεν υπάρχει φυσικά κάποιος γρίφος πίσω από τους στίχους -πολύ νορμάλ- αλλά η ερμηνεία είναι απίστευτη. Σχετικά με τα συναισθήματα που λες, το νόημα στη ζωή ξέρεις πιο είναι??? '''Χάσε τον έλεγχο''' Αυτό είναι ακριβώς το σημείο που ξεκινάς να ΖΕΙΣ στ'αλήθεια![]()
Αναμνήσεις από Διάφανα Κρίνα, Θάνος Ανεστόπουλος, -καλό παράδεισο να έχει-, ερμηνεία από τις λίγες με την βαθειά μπάσα φωνή του. Το ποίημα είναι του Μπωντλαίρ..Καλημέρες..!Την Καλημερα μου Φιλε Carlito......Αψογος.....
Καλα να περνας.......
αμα μεθυσεις απο κρασι, θα σε μαζευουν απο κανα καδο οι σκουπιδιαραιοι, μη σε πεταξουν μεσα κατα λαθος.Την Καλημερα μου Φιλε Carlito......Αψογος.....
Καλα να περνας.......
δεν ειναι και απαραιτητο......τωρα αν μιλας για τον Ορεστη Μακρη που κατεβαζε τα κατρουτσια μονορουφι....τι να πω....αμα μεθυσεις απο κρασι, θα σε μαζευουν απο κανα καδο οι σκουπιδιαραιοι, μη σε πεταξουν μεσα κατα λαθος.
συνήθως μετά τις 2 ΚυριακήΚαλημέρα μύστες .Το Περγάμου 1 τι ώρα ανοίγει?.Όποτε να ναι?
ευχαριστώ πολύσυνήθως μετά τις 2 Κυριακή
Δεν θα την καταχωρούσα ακριβώς στα ΙΚΕΑ, αλλά ΝΑΙ είναι ξεκάθαρα για 10ευρο. Όταν ήταν λεπτή (πλην 12 κιλά από σήμερα) έβγαζα τα 15 από την τσέπη και το έραβα...ήτανε και πιο ένθερμη στα προκαταρτικά φυσικα
Αυτή συνήθως τι ώρες παίζει συνοδοιπορε να τη δοκιμάσουμε να δούμε τι λέει?Απλό, τσιμπούκι με προφύλαξη, η εμμυ χωρίς .
Στο πισωκολλητο μου ταπωσε την κωλοτρυπιδα με την παλάμη της λες και θα της τον έβαζα με το ζόρι.
Δίπλα έγραψαν ότι δίνει τον κώλο της με έξτρα. .
Όποιος γενναίος ας δοκιμάσει .
Πρωινή βάρδια την πήρα τύπε αλλά μαλλον παίζει και απογευματινή.Αυτή συνήθως τι ώρες παίζει συνοδοιπορε να τη δοκιμάσουμε να δούμε τι λέει?