Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.048
- Πόντοι
- 3.656
ωνσγ....
ωνσγ....
Ο Σάκης απ όξω περίμενε να σ σχολασει;
Ο Σάκης απ όξω περίμενε να σχολασει;
Περαστικά να είναι γρήγορα τύπε... αλλά να είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ μας ενημέρωσες...μας ενημέρωσες για τον εαυτό σου.Λοιπον μαγκες ειναι χρεος μου να σας ενημερωσω για να μην την πατησετε και εσεις οπως την πατησα και εγω. Παρασκευη βραδυ ειχα παει εμετουργειο. Στην συνευρεση μου ανταλλαξα 2 γλωσσοφιλα με την κορασιδα. Μονο 2 και αυτα μικρης διαρκειας, ισα ισα. Απο χτες είμαι με πυρετο και πρησμενο λαιμο. Σημερα πηγαινοντας στο γιατρο μου, η διαγνωση ήταν ερπητικη φαρυγγιτιδα. 10 μερες αντιβιωση και 3 μερες κορτιζονη. Η γιατρος (ΩΡΛ) είπε ξεκαθαρα οτι η εν λογω ασθένεια προκαλλείται κατα 99% απο φιλι. Προσοχη λοίπον... και το μάθημα: Να αποφευγεται τετοιες ενεργειες στα μπουρδελα του μεταξουργείου... και μην σας πω γενικα.
Γι'αυτο και είπα Xozal και μετά υπνο!Μύστη, το Xozal φέρνει υπνηλία. Το πιο πιθανό είναι να αποκοιμηθεί στο γλυφοκωλι μετά από την αγωγή που προτείνεις...![]()
Ωραία πληροφορια. Πολυ καλη ενημέρωση. Απλά να μας λες και με ποια πηγες για να μας δίνεις πληρης εικόνα και να αποτρεψεις και άλλους μυστες.Λοιπον μαγκες ειναι χρεος μου να σας ενημερωσω για να μην την πατησετε και εσεις οπως την πατησα και εγω. Παρασκευη βραδυ ειχα παει εμετουργειο. Στην συνευρεση μου ανταλλαξα 2 γλωσσοφιλα με την κορασιδα. Μονο 2 και αυτα μικρης διαρκειας, ισα ισα. Απο χτες είμαι με πυρετο και πρησμενο λαιμο. Σημερα πηγαινοντας στο γιατρο μου, η διαγνωση ήταν ερπητικη φαρυγγιτιδα. 10 μερες αντιβιωση και 3 μερες κορτιζονη. Η γιατρος (ΩΡΛ) είπε ξεκαθαρα οτι η εν λογω ασθένεια προκαλλείται κατα 99% απο φιλι. Προσοχη λοίπον... και το μάθημα: Να αποφευγεται τετοιες ενεργειες στα μπουρδελα του μεταξουργείου... και μην σας πω γενικα.
και φώναζε "είσαι έτοιμηηηηηη"![]()
Ο Σάκης περιμένει τη Σαμπίνα να σχολάσει...![]()
Thanks man
Οχι ακριβώς νιαου.... γιατί πιο πολυ μοιάζει με κουραδουλα, οχι γατουλα..... Γιουβαρλάκι για να είμαι πιο παραστατικος.Μια πολύ καλή συνενδρια με την νιάου Μιλένα στο Διδύμου .Άκρως επιτυχής επένδυση 20€ με την κορασίδα .Νιάου νιαου βρε Μιλένα ..........
Μάν, ήρθες σε επαφή με μεταξουργιοτικο πάτωμα;Επίσκεψη προ ολίγου στο κοντοπουτανο τη Βανέσα στο Ιασωνος 20β.
Ποσο με καυλώνει αυτη η πιτσιρίκα...
Την πηρα 30 λεπτα πρόγραμμα 75 ευρω προσφορά.
Λεηλατησα το νεανικό της κορμί την εγλειψα απο πανω μεχρι κατω.
Την γαμησα ορθια στον τοίχο στο παράθυρο στο πάτωμα την εσκισα τη μικρή...με τράβαγε βίντεο να της τρωω το μουνί, της ανωμαλιας εγινε.
Λογικα θα πάρει κανα δύο μέρες ρεπο να συνέλθει η μικρή .
Περαστικά φίλε. Όντως το μεταξυ πλέον έχει καταντήσει επικίνδυνο. Μόνο για καμία λατίνα στην κωλονου είναι (και αυτές για τα 15€ έχουν χαλάσει)Λοιπον μαγκες ειναι χρεος μου να σας ενημερωσω για να μην την πατησετε και εσεις οπως την πατησα και εγω. Παρασκευη βραδυ ειχα παει εμετουργειο. Στην συνευρεση μου ανταλλαξα 2 γλωσσοφιλα με την κορασιδα. Μονο 2 και αυτα μικρης διαρκειας, ισα ισα. Απο χτες είμαι με πυρετο και πρησμενο λαιμο. Σημερα πηγαινοντας στο γιατρο μου, η διαγνωση ήταν ερπητικη φαρυγγιτιδα. 10 μερες αντιβιωση και 3 μερες κορτιζονη. Η γιατρος (ΩΡΛ) είπε ξεκαθαρα οτι η εν λογω ασθένεια προκαλλείται κατα 99% απο φιλι. Προσοχη λοίπον... και το μάθημα: Να αποφευγεται τετοιες ενεργειες στα μπουρδελα του μεταξουργείου... και μην σας πω γενικα.
Άσχετο - σχετικό... Κάποτε στο λύκειο είχα κάνει τις μισές ασκήσεις στα αρχαία και η φιλόλογος πέρασε εκείνη τη γαμημενη φορά να ελέγξει τα τετράδια.Γι'αυτο και είπα Xozal και μετά υπνο!![]()
![]()
Ο Σάκης απ όξω περίμενε να σχολασει;
Είναι γεγονός πλέον χωρίς να κυνδινο λόγου με καθόλου πως έχουν μπλεχτεί νέες ασθένειες + παρενέργειες εμβολίων που σχετίζονται με χαμηλό ανοσοποιητικό τώρα τελευταία ….Όποτε στα 4 και όλα με καποτα!!! Δεν υπάρχει άλλη λύση … Ξέρεις πόσες τανες μου φέρνουν τα βυζια στα μούτρα μου και γυρίζω από την άλλη ; Μην απελπιζόμαστε υπάρχουν κοπέλες ( λίγες ) που κάνουν καλή πίπα με καποτα καλό προγραμμα απλό και πολύ ερωτικο μάλιστα !!!!! Και για να μην κοροϊδευόμαστε με κοπέλες που κάνουμε όσοι κάνουμε ..απλό προγραμμα ….είναι μετά από συνεννόηση διότι το 95% των κοριτσιών μπορούν αν θες και πιο ερωτικο προγραμμα ( φιλάκια 69 ακα πίπα ) Συμπέρασμα :δεν υπαρχη λόγος ξενέρωμα τος στο απλό διότι αν θελουμε μας τα δίνουν όλα στο πιάτο ..εμείς πρέπει να προσέχουμε για να μην τρέχουμε σε γιατρούς μετά να δίνουμε τσάμπα λεφτά να παίρνουμε φάρμακα ….και αν γίνουμε και καλά ….Χαλαρώστε λίγο οι κοπέλες δεν μας σνομπάρουν ίσα ίσα μας κατανοούν … προσέξτε λίγο για να δούμε που θα φτάσει όλο αυτό το τσουνάμι που μας έχει χτυπηση … Προσέξτε και τους εαυτούς σας και της κοπέλες….Τώρα οσες είναι επίμονες στα γλωσσόφιλα και στα περίεργα ..μακρυά ……ακριβως. το παθημα εγινε μαθημα για μενα. μπορστα στην υγεια δεν κοιταω την τσεπη. Μεταξουργειο δεν ξαναπαταω να γαμησω ουτε με διπλη καποτα στα τεσσερα. Και όπου αλλού μακρία απο εξτρα υπηρεσιες
Φίλτατε συναγωνηστη απλά απάντησα σε κάποιον εδώ στο φόρουμ ….Έχω να αναφερθώ πολύ καιρό σε τέτοια θέματα !! Δεν έχω σκοπό να αποθαρρύνω κανέναν ειλικρινά στο να πάει να γαμηση αν υπονοείς κάτι τέτοιο ίσα ίσα το αντίθετο να γαμηση ο κάθε συναγωνιστής αλλά με ασφάλεια !!οσο αναφορά αυτό έχω καταφέρει πολλά έχω πάνω από 50 μηνύματα που συμφωνούν μαΖι μου !! Έναν να βοηθήσω να προσέξει εγώ Πετάω !! Με 50 θετικά μηνύματα ; Υποκλίνομαι !!ρε συ ισινα σε βλεπω συχνα πυκνα αναφερεις θυμιζεις ξαναλες το ιδιο τροπαριο περι ασθενειων κτλ.Προσωπικα ρε φιλος σε καταλαβαινω και συμφωνω βεβαιως βεβαιως.Ενταξει τοπες τοπανε τοπαμε ας κατσει ο καθενας να σκεφτει και αναλογιστει τις επιπτωσεις κτλ.Μην ασχολησε πλεον ολο τα ιδια δε καταφερνεις τιποτα.
Με την σονια έδινε ρεσιτάλ , έδινε ρέστα μειλαμε …Αυτός ο τύπος είναι εκπληκτικός έχει τέτοια εφραδια λόγου , είναι γεννημένος για να κάνει αυτό που κάνει !!που να δεις με τη Σόνια τι έλεγε! ολόκληρο κατεβατό απ έξω τα μάθαινε ο άτιμος;