Διαγραμμένο μέλος 157999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2015
- Like
- 870
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα και Καλό Μήνα με Υγεία.Μπαρμπορα εκτός για λίγες μέρες...καλή συνέχεια παιδιά
Πριν μισή ώρα που πέρασα με το αμάξι ήταν κλειστά.Ξερει καποιος να μας ενημερώσει τι γινετε με το αλκιβιαδου 16 α ειναι ανοιχτο έκλεισε ειναι η αλινα εκει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ξέρουμε αν είναι μαραθωνος τώρα;Τατουάζ παντού Πιασίματα.. κωλάρα φοβερή πιρσινγκ στη γλώσσα και τσιμπουκοχειλα...μαυρομαλλα...πιτσιρικα
σιγά μην ήρθε σπίτι σου... αφού έλειπε την περίοδο της καραντίνας σχεδόν 2 χρόνια... και για να σε προλάβω με πείθεις μόνο με αποδεικτική φωτό αλλιώς άστο μας τα χουν πει κι άλλοι για ραντεβού και καλά σε σπίτι από εκδιδόμενες της φυλήςΚατι μας ειπες τωρα.Και εγω την εχω παρει καπου στις 8 με 10 φορες.Στις πρωτες 3 φορες ηταν ολα καλα και μετα αρχισε να παραπονιεται οτι εχω μεγαλο πουτσο και κατι αρες μαρες κουκουναρες.Ναι εχει μοντελο κορμακι που μονο με δαυτες μπορω να λειτουργησω.Κανει ομως υπερ αποστειρωμενο προγραμα δε δινει το κατι παραπανω εστω να σε κρατησει.Ακυρο απο εμενα και φαντασου την εχω γαμησει απο τις 10 φορες τις 2 σπιτι μου.Απο τη στιγμη που αρχισε τα ηληθεια παραπονα για μενα ελαβε τελος.Κορμακι ειπαμε ναι εχει πολυ καλο.
Κοιταξε δε μαρεσει η αντιπαραθεση καθολου.Αν τωρα εσυ η οποιοσδηποτε να γαμαει μονο στα μπουρδελα απο μενα κανενα προβλημα και εγω αυτο κανω.Παντος μη μενεις στην Σαμπινα οτι καποιος την εχει γαμησει σπιτι του η και συνεχιζει δεν ειναι η μονη πορνη εχω τουλαχιστον τωρα δυο και λιγο ποιο παλια τρεις.Επισης μη μενεις στη φωτο που μου ζητας αλλα σε ολοκληρη τσοντα με ολες τους ( οχι μαζι παρτουζα ) και μαλιστα οι ιδιες να τραβανε το βιντεο.Επισης εχω στειλει σε καποια μελη λιγοστα που μπορουμε και συνενοουμαστε.Οσο για την Καραντινα δε νομιζω οτι σου ειπα κατι για εκεινη την περιοδο απλα εσυ το ανεφερες.Την περιοδο της καραντινας για ενα μεγαλο διαστημα ειχα σπιτι μου τη Γιασμηνα γνωστη σε σχεδον σε ολους αλλα εφυγε και μαλλον θα γυρισει απο οτι λεει κατα το καλοκαιρακι ετσι λεει δε ξερω.Αλλη μια ειναι δε χρειαζεται να πω ονομα διοτι θα τη χασω.Ξεχασα αλλη μια ποιο παλια ομως κανα εναμιση χρονο πισω η Ριτα απο Κολωνου το γωνιακο που δουλευε μονο 3 βαρδια.Αυτα θες πιστεψε θες οχι λιγο μου ειναι.Συμφωνω για τις σαβουρες πατσες που ειπες και μαλιστα φανατικος αντι πατσες.σιγά μην ήρθε σπίτι σου... αφού έλειπε την περίοδο της καραντίνας σχεδόν 2 χρόνια... και για να σε προλάβω με πείθεις μόνο με αποδεικτική φωτό αλλιώς άστο μας τα χουν πει κι άλλοι για ραντεβού και καλά σε σπίτι από εκδιδόμενες της φυλής
Δεν σηκωνει κουβεντα το πραγμα Κωνσταντινα Βεργας 7 Δευτερα ως Σαββατο πρωινη βραδιαΓια καμια δυνατη bbw που παω ρε παιδια;;
Χθες ήταν Κυριακή παίκτη μου!! Σου έχουν φάει τα μουνιά το μυαλό!!Χθές πάλι Σαββατο βράδυ
Χθες ήταν Κυριακή παίκτη μου!! Σου έχουν φάει τα μουνιά το μυαλό!!![]()
Πάρε ένα πορνορεπό για να μπορούμε να συνεχίσουμε δυναμικά!Σωστος. Μάλλον έχω χαζεψει απο τα πολλα μουνιά δεν εξηγειται αλλιώς. Χρειαζομαι πορνο αναπαυση.
Ναι καλη ειναι για 2-3 φορες , αναλογα και με τα γουστα του καθε ενος .Θέλω να πάω στην Κατερίνα στην Φωκαίας που δίνει κωλο αξίζουν τα λεφτά ;;;
Ρε φιλε ολα καλα και αγια , το θεμα ειναι αν δινεις ενα καρο χρηματα γιατι ειναι τοσο δυσκολο για την κοπελα να μην ερθει σπιτι σου ???Να ειδες παλι ξεχασα αλλη μια πορνη.Επισης οποτε θελω γαμαω σπιτι και τη Σαρα απο Φωκαιας.Και εσυ μπορεις να το κανεις αν θελεις απλα ζητα να βρεθειτε και αν σε γουσταρει θα σου το επιτρεψει
καλησπέρα φίλε.Μια περιγραφή θα μπορούσαμε να έχουμε, εμείς που δεν την έχουμε τιμήσει; Ευχαριστώ!