Σεβασμιώτατε παίχτη μου, με όλο τον
σεβασμό κιόλας. Πέρασα με Σοφία από Χωματιανού προχθες. Έπαιζε με Βαλέρια στρουμπουλή στη μεταμεσονύχτια.
Πήγα καρφωτός για την Σοφία. Μπαίνει μέσα με σηκωμένο φρύδι και ύφος....λέω δεν θα πάει καλά αυτό, αλλά ήμουν ευγενικός και χαμογελαστός μέχρι που την έδιωξα. Καταρχήν μπήκε μέσα και μου λέει με ύφος να πετάξω την τσίχλα που μασούσα ενώ ακόμα σκουπιζόμουν από τα νερά.
Ξεκινάει μια μονότονη πίπα αφού μονολογούσε στα Ρώσσικα μέχρι που της σκούντηξα απαλά το χέρι να τον βάλει στο στόμα της και να σκάσει.
Πιάνω βυζί, με κοιτάει σηκώνοντας πάλι το φρύδι.
Της λέω έλα να σε γλείψω, δεν θα την έγλειφα...αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα μου πει όχι... Δεν ξέρω αν είναι το στυλ της έτσι και τι στυλ είναι ακριβώς αυτό, δεν ξέρω αν την πέτυχα σε φάση, αλλά δεν με κάβλωσε καθόλου και όπως ήταν σηκώθηκε και έφυγε.
Όντως μιλάει ελάχιστα Ελληνικά (λέξεις μετρημένες) και πολύ πάρλα στα Ρώσσικα, άμα την ρωτήσεις τι σκατά λέει σου λέει "Τίποτα". Ε, πες μας να μάθουμε βρε κούκλα μου, το έχουμε απορία...

Τα λέω εδώ γιατί δεν έγραψα κριτική γιαυτήν, σοκαρίστηκα είναι η αλήθεια γιατί δεν περίμενα κάτι τέτοιο... Και να πω ότι κάτι έφταιγε πάνω μου ή βρωμάω ή είμαι κακότροπος ή ασχημόφατσας, έχω λάβει πολλές φορές σχόλια ανακούφισης από τις κορασίδες για την υγιεινή μου γιατί αντιμετωπίζουν ΤΗΝ ΜΠΙΧΛΑ καθημερινά...την μυρίζουμε και εμείς άλλωστε όταν μπάινουμε στα δωμάτια πολλές φορές. ANYWAY.
Και αφού λοιπόν ψάχνετε με το κριτήριο της εμφάνισης, πολύ όμορφη και με ωραίο σώμα είναι και η Inga από Λιοσίων. 25άρα Ρωσσίδα, την κάνεις και μικρότερη, κουκλάκι, από υπηρεσίες ΜΈΤΡΙΑ πράγματα και το τονίζω, αλλά 2η φορά απόψε μου ήρθε πάλι πολύ χαμογελαστή. Άκρα στην πένα, χαδάκια στην ελεύθερη πίπα με μουγκρητά, ιεραποστολικό έκατσε και τον έφαγε, "νταβάι νταβάι" στα τέσσερα, στο τέλος μου έκανε κάτι "άουυ baby" γιατί την πήγα κομπρεσέρ και έβαλε και κάτι φωνές που μας άκουσαν μέχρι την Εξηκίου, αλλά μπήκε και έφυγε με το χαμόγελο...ΑΥΤΑ!