Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Μηνύματα
560
Like
2.038
Πόντοι
206

Tony xx ☭

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Μηνύματα
5.914
Κριτικές
3
Like
18.074
Πόντοι
3.556
Καλησπερα μύστες, καταθεση πριν λίγο στην Ευγενία του Μαραθώνος 59Α σκαλακι.
Πρόγραμμα τέρμα απλο.

Ρωσικο μιλφ γυρω στα 35-40 , κοντουλα με ξανθό καρέ μαλλι, ωραιο λεπτό σωμα και δερμα, μικρο βυζάκι και ωραίο πετιτ κωλαράκι.

Βγηκε χαμογελαστη και με όρεξη για πειραγμα στο σαλόνι, σε συνδυασμό με την εμφάνισή της είπα να δοκιμάσω.

Στο δωμάτιο μπήκε χαμογελώντας και με όρεξη για χαβαλέ.
Αφού μπαλαμουτιαστηκαμε έπεσαν κάποια πεταχτά φιλιά, άρχισε ένα ωραίο τσιμπούκι με σκούφο αλλα αρκετά καλής ηδονικοτητας.
Τα ωραια τελειώνουν κάπου εδω, στο γαμησι δεν το εχει, στο ιεραποστολικο κοιτάει πως θα ξαπλώσει για να τον φάει οσο πιο ανώδυνα γίνεται, στρίβει κορμί απο 'δω, στρίβει από 'κει, αλλά έτσι δουλειά δεν γίνεται.
Αφού είδα ότι πρόκειται για ψιλοφόλα, λεω ας την πάρω πισωκολλητο να ρεφάρω, κι εκεί τραβιέται κάπως αλλά με το σωστό κράτημα δεν το γλιτώνει το βαρβάτο χώσιμο, με τα πολλά πολλά επιτέλους έχυσα.

Σημπερασματικα μύστες μου, η κοπελα δεν προτείνεται από μένα, καλό παιδί χαμογελαστό αλλά στο γαμήσι δεν το 'χει.

Μπορεί βέβαια να μην ήταν η μέρα της, αλλά εφόσον ειχε διάθεση για πείραγμα και γέλιο σιγουρα δεν ήταν άσχημα ψυχολογικά και συνηθίζει αυτα τα "πονηρά" στο δωμάτιο.

Ως εμφάνιση είναι αρκετά ομορφη και γλυκιά βεβαια και σε ξεγελάει.
 

stroumf13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Μηνύματα
88
Κριτικές
3
Like
193
Πόντοι
0
Κατάθεση στην Αναστασία Ιωσάν ινών 3 ισόγειο.
Μιλφ ρωσικής σχολής.
Από εμφάνιση όχι ιδιαίτερα πράγματα αλλά την ιδρώνει την φανελλα
 
  • Like
Αντιδράσεις: spor48

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Μηνύματα
161
Κριτικές
10
Like
430
Πόντοι
311
Πήγα σήμερα το απόγευμα μια μίνι βόλτα μπας και πετύχω την Αντριάνα/Βερόνικα πουθενά σε 2η βάρδια!
Πήγα στο μαγαζί ρώτησα και μου είπε η τσα ότι δεν δουλεύει σ αυτό το μαγαζί πλέον!λεω για να το λέει αυτό θα παίζει σε κανένα άλλο.παω στο φ.86 που ήταν παλιά και πέτυχα μια Τατιάνα εκεί μελαχροινο με τεράστιο φυσικό βυζι ψιλοκρεμασμενο ωραίο σώμα και κωλαρακι κατακόκκινο κραγιόν..και με έψησε ..δυστυχώς δεν πέρασα γιατί έψαχνα αυτό που προανέφερα!
Η Βερόνικα τελικά παίζει κάπου άλλου;
 

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Μηνύματα
146
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Αφού λοιπόν εχω περάσει 2 μήνες που σέρνομαι από τον κολοκορωνοιο (που δεν υπάρχει, σας λένε ψέματα, ηθοποιοί είναι όλοι) αλλά πλεον η καυλα έχει χτυπήσει ταβάνι, ξαναεπιχειρω στο πεδίο της μάχης.
Στόχος ένας και τον έχω lockαρει.
Ιζαμπέλα.
Γιατί? Γιατί είχα την τεράστια τυχη να την παρω την δεύτερη μόλις μέρα της στην δουλειά. Και καπάκι την τέταρτη μέρα σε μισάωρο.
Εδώ να ξηγηθω μάγκες: Είμαι κατά των συναγωνιστων που γράφουν διθυραμβικές κριτικές για τα κορίτσια. Κρατήστε τα για την παρτυ σας.
Χτυπήσατε φλέβα χρυσό? Ρουφηξτε την μόνοι σας, όσο πιο πολυ μπορείτε, όσο πιο γρήγορα μπορείτε! Δώστε τα φώτα σας και ενημερώστε για φόλες, πουτάνες που σας κοροϊδεύουν και χάνεται €, όχι για νεοσυλλεκτες.
Αναλυτικά:
Είς μνήμην των υπεροχων στιγμών που είχα μαζί της , φτάνω στο κατάστημα και αφού σιγουρευομαι ότι είναι στον αγωνιστικό χώρο, παρκάρω το άλογο στον στάβλο. Δεν αφήνουμε το άλογο μας στην Αχαρνών, μάγκες. Οι Βραζιλιάνοι βλέπουν πόσο άσχημοι είναι στα τζάμια, τσατιζονται και τα σπάνε.
Στον οίκο...
Είχα ξαναμπεί πριν κάνα 5μηνο. Γέροι, χοντροί, βρωμιάρηδες. Όλοι είχαν σπεύσει να καταγαμησουν την κορασιδα από όλες τις τρυπες της. Και αυτή, όπως αποδειχθεί λάθος από την πρωτη στιγμή, μην αντέχοντας το δυνατό κολογαμηση, τον έβγαζε από τον κόλο για να συνεχίσει στο μουνί δίχως αλλαγή προφυλακτικού...
Κατά την είσοδο μου, πακιστανος μεσήλιξ, απορρίπτει την Ιζαμπέλα και συνεχίζει την τσάρκα του, κυριος. Αποφασίζω να μην δώσω το πενηντάρικο που είχα έτοιμο να θυσιασω στο μισάωρο μουνί της Ιζαμπελας. Καλος.. Καλος...
Το συνδρομο Τουρέτ, θα φοβισει κάποιους, θα εκνευρίσει άλλους και θα διασκεδάσει μερικούς.
Η πλειοψηφία βέβαια δεν γνωρίζει και κάνει λόγω για άκυρες κραυγές. Προσπερνάω.
Η κοπέλα προσπαθεί... αλλά έχει μαραθεί. Οι κινήσεις μετρημένες και οι ερωτήσεις άσχετες επί θεμάτων ακόμα πιο άσχετων.
"Τι θόρυβος ήταν αυτός? "
"Τι μάρκα είναι το ρολόι σου"
"Τι δουλειά κάνεις? "
Εδώ να κάνω μια μικρή υποσημείωση. Η κοπέλα δεν είναι Σαντορινια όπως λέει. Καμία Ελληνίδα δεν μπορεί να μην ξέρει τι είναι ο λιμενικός ή ο ακτοφυλακας.
Τρώει χρόνο άσχετα και κάνοντας χρήση του υψους της, του μακρυου μηριαιου οστου της, σηκωνει τόσο ψηλά την λεκάνη της όπου εάν δεν είσαι διμετρος, δεν μπαίνεις κόλο με τίποτα.
Σηκώνομαι λοιπόν πελαργός και της τον καρφώνω, ντριπλαροντας στην ουσία την ντρίμπλα της. Αλλά όταν είσαι σχεδόν 2 μήνες στα πιτς από κορωνοιο, τι πελαργό να δουλέψεις και τι να γαμήσεις ρε καραμήτρο... Τα φτυσα... Ετρεμαν τα πόδια μου. Αποδεχτηκα την ήττα και την έβαλα να με τελειώσει με τρομπόνι και παρα πολυ δόντι.
Ίσως κάποιος να τρελενοταν, εγώ ενθυμουμενος τι είχα κάνει με αυτό το κορίτσι, στεναχωρήθηκα.
Έφυγε όλος ο χυμός από μέσα της και ήρθε και εγκαταστάθηκε ο ψυχρός επαγγελματισμός της κυνηγου του 20 ευρου...
Την καταγαμισατε...!
Είς μνήμην λοιπόν η τελευταία μου επίσκεψη στην καλοκαρδη αυτή κοπέλα.
Αντίο Ιζαμπέλα...
Πόσο ξεφτίλας άντρας.
Ντροπή.
 

nick9x

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Μηνύματα
2.409
Κριτικές
14
Like
3.417
Πόντοι
4.895

mpourdelokratoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Μηνύματα
182
Κριτικές
1
Like
960
Πόντοι
81
για αλλη ναντια πηγα φυλης 56 και αλλη μου βγηκε,εντωμεταξυ τα ΑΡΧΙΔΙΑ μου ειχαν γινει σαν
μπαλες του μπασκετ ελπιζωντας πως θα αδειαζα το σπερμα μου στο μουνι που επρεπε ΠΑΝΤΑ καβαλωντας την σαν ΣΚΥΛΟΣ στην ΥΠΕΡΤΑΤΗ κωλαρα της,εφυγα ξενερωμενος πηγα σπιτι και εβαλα το γλυκο μουτρακι της dani daniels να μου θυμιζει την ναντια που περιμενα καιρο πως θα ξαναγαμουσα(απο οκτωβριο 2020),αφου τιναξα το σπερμα μου στο ταβανι μπηκα pc να ακουσω κανα τραγουδι...
 

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Μηνύματα
746
Κριτικές
17
Like
1.298
Πόντοι
2.290
Βόλτα στο Φ.65Β για μπιουτι καθαρά …και μόλις έφαγα φόλα … κλειστό :(
 
  • Λύπη
Αντιδράσεις: msakis
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Μηνύματα
8
Like
8
Πόντοι
0
Οχι δεν έχουμε ίδια καταγωγή , δηλαδή δεν ειμαι μίσος Πακιστανός και μίσος Αλαβάνος σαν εσένα !! Η καταγωγή μου είναι από μικρά Ασία και διαμένω Αμπελοκήπους !!!
Έλα ρε Συναγωνιστή δίπλα είμαστε περίπου
 
  • Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
197
Κριτικές
56
Like
11.230
Πόντοι
18.036
Κύριοι χαίρετε. Ενημέρωση στο τέλος τής απογευματινής βάρδιας στο Μεταξ/ο. Δηλαδή Κυριακή 27.ΙΙΙ.2022 μεταξύ 21:30-22:30

-Ιάσονος 46Β: ΑΝΤΖΕΛΑ & ΜΕΛΙΝΑ. Η μια αδυνατη νεαρη γλυκιά νεαρά με μαυρο καρέ μαλλί (σε OWO). H άλλη γεματούλα με ξανθες ανταυγιες (σε απλό).

-Ιάσονος 44 ΝΕΟ (1ο αριστερα με σκάλες): Μαρίνα & Νικη. Τσιγγανοβουλαρο-ρουμανες μιλφ, τις οποιες ανεφερα πριν ένα μήνα. Η Νικη δεν είναι νέα στο μαγαζί, ουτε Ελληνιδα όπως λεει η τσατσά (σκαμε απ’τα γελια εδώ). Με το ονομα Μαρια την ανεφερα τοτε. Μελαχροινές μιλφ με διάσπαρτα τατουαζ στο σωμα. «Αδελφές εξ αίματος», ελεγαν προ μηνός (βλέπε ενημέρωση μου 22/02, σελ 7677) διοτι μοιαζουν. Αμφότερες σε απλό.

-Ιάσονος 44 ΝΕΟ (Δεξια με σκάλες): Σήμερα ΚΛΕΙΣΤΟ. Οπότε οι πελάτες τής Φωτεινής απογοητεύθηκαν.

-Iάσονος 44 ισόγειο: Ιωάννα. Αδύνατη αδιαφορη μιλφ με καστανά μαλλιά. Σε απλό. Σημερα ηταν μια γυναικα στη θεση του ηλιθίου «Γραβατάκια». Πάντως η Ιωαννα που ειδα προ μηνός την ανεφερα ως εμφανισιμη νεαρά. Μαλλον με πλάνεψε ο χαμηλός φωτισμός τότε. Εκτος και είναι άλλη εργαζόμενη.

-Ιάσονος 44 διάδρομος: Αλίνα ο νάνος.

-Περδίκκα 1: ΚΛΕΙΣΤΌ.

-Περδίκκα 3 δεξιά: ΚΛΕΙΣΤΌ.
-Περδίκκα 3 αριστερα. Ανοικτη θύρα και φως. Ο ευγενικός τσατσος με ενημερωσε ότι μολις εκλεισαν και μπορώ να ερθω αυριο. Θα δουλευει ξανά η ΧΡΙΣΤΙΝΑ (από 10.00 πμ μέχρι 10.00μμ).

-Μεγ. Αλεξάνδρου 28 ισογειο με κουρτινα: η τσατσά δεν βγηκε από το κουζινάκι. Ειπε ότι εχει νέα κοπέλα στο δωματιο. Ουτε ονομα. Στα αρχαία μας.

-Μεγ. Αλεξ. 28 υπόγειο: η Τζασμίν. Προμιλφ αδύνατη καστανόξανθη συμπαθητικη εμφανισιακά. Σε απλό. Μόνιμη εδώ.

-Μεγ. Αλεξ. 28Α αριστερα: η Ρωξάνη. Ηταν σε δωμάτιο. Προκειται για τσουπωτή μιλφ που σαλοναρει με κοκκινο κομπινεζόν.

-Ιάσονος 37 όροφος: η Νάνσυ. Νεαρή νόστιμη κοπέλα με σωμα με πιασιματα [Φυσικά συνωνυμία με το γνωστό Νανσουλίνι τής Φυλής] . Πέρασε από Ιάσονος 20Β και Κολωνού 23Β. Εκει ζητουσε 15€. Τωρα είναι στα 10€. Μόνιμη εδω. Υπηρέτρια η γνωστη βυζαρού Γκαλίνα.

-Ιάσονος 37 ισόγειο: ΚΛΕΙΣΤΌ.

-Ιάσονος 20Α: η Δανάη. Γνωστη γκιλφ. Σε φουλ προγραμμα.
-Ιάσ. 20Β και 20Γ: ΚΛΕΙΣΤΑ.

Ρεπορταζ περι τεχνης (my ass): Στη συμβολή οδών Ιάσονος και Κεραμεικού ακουγοταν έντονη μουσική τυπου night club στον όροφο τού νεοκλασικού κτηρίου επί Κεραμεικού 28 (για τον οροφο η εισοδος από 28Α). Μιλάμε φουλ στον κοσμο που χτυπιόταν πανω. Κάποιοι πάκηδες χαζευαν απεναντι τις μουνίτσες που μπαινοβγαιναν. Πλησιασα και ειδα στην εισοδο ένα ψηλό τραβέλι με γυναικεία ενδυματα. Καθοδηγουσε τους πελατες σε ποιο χωρο να πανε. Διοτι έμπαιναν και πουστρόνια ή λεσβίες, πέρα από τα κανονικά ζευγαρια. :confused: Ενας τύπος μου ειπε ότι «είναι πολυχώρος εδώ και γινονται συχνά εκδηλώσεις. Τα οργανώνει το κοινωνικο προτζεκτ, ονοματι communitism, με σκοπό την αξιοποίηση παλιών κτισμάτων. Και να δω στο Facebook τη σελιδα τους». Το ειδα. Τωρα ποσο κοινά θεωρούν τα αγαθά δεν ξερω, αφου πληρωνεις 5€ εισοδο. Ναι μεν στο ισογειο προεβαλλαν βιντεο για τα δεινά στην Ουκρανία, αλλά να πας να χορεψεις παρεα με πουστηδες και λοακτια δεν το θεωρώ τοσο συνετό. Περι ορεξεως όμως.
https://m.facebook.com/communitism/

Η φωτο είναι του άνω κτηρίου. Δεν βγηκε τοσο καθαρή.
20220327_215329.jpg



-Στη συνέχεια επί τής οδού Κεραμεικού ολοι οι οικοι ΚΛΕΙΣΤΟΙ.

-Ιάσονος 16 ισόγειο: η Λώρη. Αποκρουστική φαλαινα. Την ανεφερα προ μηνός. Κάποια σούργελα ειχαν αναφερει ότι είναι η βυζαρού του Ιασονος 32, δηλ η πάλαι γνωστή «Μαρία η Τσέχα», που δουλευει ως σερβιτορα στο καφενειο διπλα στο Ια.39. Μπούρδες. :knuppel: Η φαλαινα Λώρη είναι η Μόνικα (το κήτος) που συναντούσαμε στο Φυλής 134Β (υπόγειο). /ο οροφος Ια.16κλειστός.

-Κολωνού 27Α: η Αναμπέλλα. Σκουροχρωμη λατινα. Σε απλό. Σημερα δεν αναφερθηκε τιμή. Την θυμαμαι στα 15€.

-Μεγ. Αλεξάνδου 25: η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Η γνωστη μαυρομαλλα από μοντελοαλυσιδα και Ιάσονος 16. Εχει παρει 2-3 κιλά και δεν είναι σκελετός όπως στη Φυλής. Παραμενει αδυνατη και υποτιθεται καλή επιλογη για 10€. Σε απλό πρόγραμμα. Εδώ εγινε η συνευρεση. Την ειχα ξαναπαρει πριν ένα μήνα, αλλά λόγω κούρασής μου δεν απέδωσα όπως ηθελα, οπότε ηταν μη γεγομενη συνουσία. Σήμερα όμως ημουν ξεκουραστος, αλλά η Αλεξανδρα ηταν παλι απογοητευτικη: ανύπαρκτα προκαταρκτικά• περασμα προφυλακτικού σε πεσμενο μόριο• Πίπα μονοτονη και κάτω τού μετρίου• Αυνανισμός που άρχισα να με πονάει κλπ. Δεν είναι τυχαίο που δεν βρηκε δουλειά στη Φυλής σε άλλο καταστημα. 20€ για την συγκεκριμένη είναι καθαρή χασούρα. Και τα 10€ πάλι στον κουβά πήγαν, αφού μόνος μου ολοκλήρωσα ενώ η ιδια στεκοταν σαν αμίλητο άγαλμα δίπλα μου. Θα γραψω αναλυτική κριτική. Δεν υπηρξε παντως πιεση χρόνου ή χτυπημα πορτας μιας και περασε το 10λεπτο (το μόνο θετικο εδω). Θυμαμαι παντως έναν βλάκα που παραμυθιαζε στο νημα ότι η Αλεξανδρα είναι το απολυτο GFE. Προφανώς κορόιδευε ή δεν εχει ζήσει ποτέ του GFE.

-Μεγ. Αλεξ. 22 ισογειο: ΚΑΙΤΗ & ΛΙΝΑ. Η πρωτη μόνιμη εδώ (χοντρουλα με μακρια μαυρα μαλλιά. Σε OWO). H Λίνα ηταν δωμάτιο.

-Καλλέργη 33: η Μαρία. Προκειται για την γνωστη τρανσεξουαλ υπηρετρια του ιδίου οίκου με το προσωνύμιο Jason Αντιγόνη. :confused: Σημερα ανακοινωσε πρωκτικο σεξ στο μενού.

-Παιανιέων 24, Βιργινίας Μπενάκη 31: αμφοτερα ΚΛΕΙΣΤΑ.

-ΚΠόλεως 166 ισογειο: η ΜΑΡΙΝΑ. Γνωστή μιλφ που ηταν κολλητη με την Ειρηνη στα Μ.Αλεξ 28, 22 ανω, Αχαρνών 85. Σε ΟWO & CIM.

-ΚΠόλως 166 υπόγειο (δηλ στα δεξιά): ΚΛΕΙΣΤΟ.
:hi:

Culture Reporte. Ο καφές και το ανάγνωσμα τής παρελθούσης ημέρας: ενα κοπιώδες και διαφωτιστικό έργο σχετικά με τον θεσμό τής βασιλείας στη νεώτερη Ελλάδα.
Screenshot_2022-03-28-01-20-43-1.png
 
Τελευταία τροποποίηση:

mastrogod

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2021
Μηνύματα
46
Κριτικές
15
Like
592
Πόντοι
290
Καλησπέρα. Η Τάνια παίρνει όντως ωραία πίπα?
Και γενικά καλή και ακούει για να την καθοδηγείς σε ένταση . Απλά μπορεί να προσπαθήσει να σε τελειώσει έτσι αν δει ότι γουστάρεις
 

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Μηνύματα
148
Κριτικές
20
Like
523
Πόντοι
311
Την Αλιονα από Διδύμου την πρωτοπηδηξα πριν 20 χρόνια πριν ακόμα βάλει τους εντυπωσιακούς βυζους. Έκτοτε την πήδηξα καμιά δεκαριά φορές τα επόμενα 15 χρόνια. Οι υπηρεσίες της ήταν πάντα εξαιρετικές με μόνη διαφορά τις τελευταίες 2 φορές όπου και σταμάτησα να πηγαίνω. Από το 2015 δεν την είχα ξαναδεί. Τον τελευταίο μήνα με έπιασε μια λαχτάρα να την ξαναπηδηξω. 3 φορές την επισκέφθηκα αλλά θέλεις η μαλακισμενη η τσατσά (ελάτε σε λίγο και κλείδωνε το μαγαζί για καμία ώρα...τι λες σε λίγο μωρή) ή και η μοίρα όλο κάτι θα τύχαινε. Σήμερα το απόγευμα αποφάσισα ότι πρέπει να τα καταφέρω. Πήγα...μπαίνω και ακούω την Αλιονα να φωνάζει σε 5 λεπτά κάνω μπάνιο. Η αντιπαθητική τσατσά μου λέει έλα σε 10. Φεύγω γυρνάω μετά από 40 λεπτά...ακούω νερό (τι διάολο ακόμα μπάνιο κάνει ?) Βγαίνει μετά από 10 λεπτά (σκέφτομαι ότι το σύμπαν θέλει κάτι να μου πει).....και τότε παθαίνω ΤΟ ΣΟΚ....τρόμαξα να την γνωρίσω...η Αλιονα ήταν ένα απίστευτο μες την λαγνεία μουνί και απέναντι μου είχα μια χοντρή γιαγιά που με κοιτούσε όχι με λάγνο βλέμμα αλλά ήταν έτοιμη λες και ήθελε να με βρίσει. Δεν ξέρω τι διάολο τις συνέβη τα τελευταία χρόνια αλλά εμφανισιακά και από θέμα συμπεριφοράς είναι λες και πρόκειται για άλλο άνθρωπο. Εννοείται πως δεν μπήκα. Έγραφε ο Σμύρνης για νταρντανοπαχουλη και νόμιζα ότι είχε τσιμπήσει μερικά κιλακια. Τελικά ήταν απλά ευγενικός.
 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.810
Κριτικές
20
Like
12.615
Πόντοι
4.546
Καλημέρα Μύστες ποιές κοπέλες αφήνουν να κάνεις Γλυφομούνι; Επειδή είμαι ακόμα καινούργιος στις μπουρδελότσαρκες πάω μόνος μου χωρίς παρέα σε 2 που μπήκα δεν άφησαν. Από κατάλαβα δεν γουστάρανε;

Ξεκίνα να διαβάζεις συστηματικά @dmtrsxxx και θα χορτάσεις μουνόζουμα τύπε!
 

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Μηνύματα
2.187
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ξεκίνα να διαβάζεις συστηματικά @dmtrsxxx και θα χορτάσεις μουνόζουμα τύπε!
Σου έχει τύχει να γλιστρήσεις από τα μουνοζουμα σε μαύρη τρύπα και να χάσεις την αίσθηση του χρόνου; Το έπαθα χθες το βράδυ και δεν είχε πλάκα
 

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
2.938
Κριτικές
31
Like
25.816
Πόντοι
7.046
Ξεκίνα να διαβάζεις συστηματικά @dmtrsxxx και θα χορτάσεις μουνόζουμα τύπε!
Εγώ παντως 'φχαριστιέμαι πολυ @dmtrsxxx να διαβάζω περιγραφές με κατουρακια. Είναι ωραίος τυπάκος, όσο για τα βίτσια του είναι μερακλής μεγάλος! Ο κάθε ένας μας έχει τις ιδιαιτερότητες εξάλλου. Τόσα "αντισώματα" που έχει μαζέψει παντως δεν τον πιανει ουτε ο Έμπολα! Μάγκας, τολμηρός, αρχιμυστης από τους λίγους! Όσο για την κατάποση ουρων είναι ήρωας το πως το καταφέρνει!!!!
 

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Μηνύματα
151
Like
256
Πόντοι
21
Εκτός ελλαδας κι όπως είπε δν θέλει ν ξαναγυρίσει στ μαγαζι αλλά θ δουλεύει ανεξάρτητη!
Καλημέρα παιδιά ποτέ πρόλαβε κ έφυγε;;πριν 10 μέρες είχα βρεθεί μαζί της στην πρωινή βάρδια κρίμα αντε να την πετύχεις τώρα σαν ανεξάρτητη οποίος δει κάτι ας ενημερώσει ευχαριστώ
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom