τώρα σφηνάκι live
Λιοσιων 73β Εμμι ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, Λανα ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη, με 2αρι συν βυζι, τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Νικόλ καστανή με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.
Λιοσιων 73α Ιζαμπελα μελαχρινή(πιο παλιά που δούλευε ήταν ξανθιά) νταρντανα με ραστα μαλλί 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ιωάννα κοντοπουτανο με κάστανο σκούρο μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι , απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 79β μπήκα για να δω μια Τανια μιλφ που αναφέρθηκε από συναγωνιστή αλλά κλασσικά δούλευε η Άντζελα ξανθοκαστανη μιλφ σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Βεργας 2 Βίκυ ξανθοκαστανη γκιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 6β Μπαρμπορα μου φώναξε από το κουζινακι, μωρό μου καλησπέρα εγώ είμαι η αγάπη σου, μπαίνω δωμάτιο και φεύγω..
Βεργας 7 Τανια ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.