christos_021187
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 486
Έχουμε κανένα νέο από την μιλφαρα Αλίνα - Διδύμου 16Α;
καλησπερα, καλύτερα να ρωτήσεις τον συναγωνιστή @niagaras που τη πήρε χθεςSmirni μήπως ξέρεις τι πρόγραμμα κάνει η Βίκυ?Παίζει γυμνό μπουκι η το κόψε?
ναιαπόγευμα? Ελένη μήπως, που δουλεύει μαζί με τη Στέλλα?
μεχρι το μαιο μου ειπε η μισελΚαλημέρα γνωρίζει κάποιος τα κορίτσια από λατινική Αμερική μέχρι πόσο καιρό μπορούν να κάτσουν στην Ελλάδα γιατί πήρε τ μάτι ότι δουλεύει η Μισέλ πάλι στ Λιοσίων 73 κ λέω να περάσω καμία βόλτα τώρα που θα κατέβω γ Πάσχα στην Ελλάδα..
Η Μαίρη από περγαμου πάλι σταματησε;
Γνωρίζεις κανεις κατι;
μεχρι το μαιο μου ειπε η μισελ
Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει με pmΚαλησπέρα μάγκες. Γνωρίζετε αν η Ανδριάνα από Χωματιανού κάνει τελειωτικό στο πρόσωπο που το έχω αχτη?
φιλε ορμα...απο μενα το κοριτσι περνει 10 με τονο,νομιζω δουλευει απογευματα σπυρου πατση,και μετα τις 12 λιοσιωνΤι παιζει με αυτη ρε;
Που και ποτε δουλευει;
Θελω να γαμησω λατινα-καψουρα!!![]()
Παίζει. Επίσης περιποίηση σε μπάλες γλύψιμο σε όλο το σώμα μέχρι … τα γόνατα κ πρόγραμμμα μια χαρα. Νομίζω αυτή κ η σάρα στο φωκαιας 7 είναι οι πιο μουναρες ( εμφανισιακά πάντα) κ δεν κλαίς το 20αρι.Smirni μήπως ξέρεις τι πρόγραμμα κάνει η Βίκυ?Παίζει γυμνό μπουκι η το κόψε?
φιλε ορμα...απο μενα το κοριτσι περνει 10 με τονο,νομιζω δουλευει απογευματα σπυρου πατση,και μετα τις 12 λιοσιων
Απογεύματα πλέον είναι η Λάουρα η Ρωσσίδα. Λιοσίων πλέον η Μισέλ σε απογευματινή ή μεταμεσονύχτια βάρδια.φιλε ορμα...απο μενα το κοριτσι περνει 10 με τονο,νομιζω δουλευει απογευματα σπυρου πατση,και μετα τις 12 λιοσιων
πετιτ δηλαδη?Διαβαζω κατι κριτικες και καταλαβαινω οτι γερνει προς την πετιτ κατηγορια πραγμα που δεν μου αρεσει..
Επιτρεπεται ρε φιλαρακι λατινα να μην εχει πιασιματα, κωλαρα και τα σχετικα..?
Θα την δω απο κοντα και θα αποφασισω..![]()
α οχι...αν θες πιασιματα δεν εχει.
Επισης θέλω να πω και αυτό που με τρώει πραγματικά τύποι μου και οποίος ξέρει ας μου πει .. έχω κάνει πολλές φορές ακαποτα με την Εβελίνα αχαρνων 85 .. μειλαμε είχε αρκετές φορές βγει λίγο αίμα από την πολύ συχνή επαφή ... λοιπόν με έχει στρεσάρει ότι έχει εξαφανίστηκε και κάπου άκουσα ότι κάτι αρρώστησε η κάτι τέτοιο!!! Αυτό με βασάνιζε και όχι το ένα στα γρήγορα κάρφωμα που έκανα στην Ελένη αλκιβιαδου !! Οποίος ξέρει ας πει τύποι μου!!
Προσωπικά πάντα πουτσιλα - χυσιλα μυρίζει το στόμα της ..Δεν πιστεύω πως δεν σε αφήνει να χύσεις στο στόμα της
Τώρα εξηγείται γιατί γράφει τόμους ολόκληρους για την συγκεκριμένη σουσουράδα, πάντως ο τύπος γενικά είναι περίπτωση και μάλλον έχει πολλά θέματα να λύσει με τον εαυτό τουέφαγα μια φλασιά και επειδή δεν παρακολουθώ το νήμα και πολύ... τώωωωωρα κατάλαβα ποίος είναι ο Χυσίνας....
αυτός που δήλωνε ερωτευμένος και ακάποτος επιβήτορας (δήθεν) της Εβελίνας... μέχρι που τον κράξανε και από το μαγαζί και μάλλον του κόψανε την πρόσβαση στο μέλι...
καλέ... ο παλιός καλός FORMET είναι ο ISINAS! (Χυσίνας)
και έλεγα γιατί χτυπιέται αυτός ο τύπος για ένα από τα βαρύτερα χαρτιά της πιάτσας του 20ρικου?
τώρα ξέρω...