Τι ειναι αυτα ρε μλκ,ειναι δυνατον να φερονται ετσι?Και μετα σου λεει Αθηνα καλυτερα που εχει ποικιλια φουλ και υπαρχει ανταγωνισμος.Εδω επαρχια ρε φιλε,χυνεις και η γκομενα συνεχιζει να παει μπρος πισω στο doggy.Δεν εχει αλλο μωρη της κανω,τελος,25 χρονων καυλακι.Η ιδια εχει υπηρεσιες ελευθερο στοματικο,ισπανικο,69 και αυταρχικο.Παιρνω απλο εγω ο πονηρος γιατι ειχα παει 4-5 φορες και την ηξερα οτι ειναι λιγο περιορισμενης εθυνης.Να σου γλειψω λιγο το ποδι της λεω?Ε δεν ξερω μου κανει,καλα δεν πειραζει της λεω.Οχι οχι,ενταξει μου κανει και με αφησε.Αλλη φορα ηθελε να μου κανει ελευθερο στοματικο γιατι ετσι γουσταρε ή με αφηνει και την γλειφω παλι με απλο προγραμμα.Μια Σερβα προχθες το Σαββατο,εκανε ισπανικο παλι με απλο προγραμμα.Την ωρα που ηταν στα 4 διπλα μου και επαιζε με τον πουτσο μου να μου σηκωθει για να βαλει λαστιχο,εγω της ετριβα μουνακι και κωλο και μου κανει:Εσενα πως σε λενε?Κωνσταντινο της λεω,εμενα ταδε μου λεει,χαρηκα.Λες και καναμε γνωριμια στην καφετερια ξερω γω.
Αν ειναι αληθεια αυτη η συμπεριφορα που περιεγραψες,μαυρο και μην ξαναπερνας ουτε απ εξω φιλε.Δεν ειπαμε να χυνουν ποταμια με καθε πελατη αλλα οχι και ετσι ρε φιλε,αυτες θα σας μαχαιρωσουν καμια μερα.Εν τω μεταξυ,αυτη που περιγραφω στην αρχη με εβαλε να δοκιμασουμε την σταση που κανουν στο βιντεο του jon smith στο 5ο λεπτο.Δυσκολη σταση,δεν βολευε καθολου αλλα βλεπω ο τυπος το παει καλυτερα.Εγω ειχα πεσει πανω της τελειως και δεν βολευε για γρηγορο μεσα εξω.Οταν ξαναερθει θα της πω να την δοκιμασουμε ξανα.