You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Παιδιά ξέρετε ποια βάρδια είναι η Τζόι? Η μαυρουλα
Καλησπέρα μάγκες! Επισκέφθηκα το μεσημεράκι Άννα Ταϊλανδέζα, πολύ ωραίο μουνάκι, μπιμπελό, δεν κάνει παπάδες αλλά είναι ευχάριστη, ομιλητική και κυρίως πολύ ωραίο γκομενάκι για τα γούστα μου. Πήγα και Φιλιππίδου 11β (πάνω) να δω την Καρολίνα, αλλά βγήκε ολόγυμνη μια κοπέλα Άννα, ωραία κοπέλα κι αυτή, πρόκειται για την κοπέλα που στις κριτικές αναφέρεται στην τρίτη βάρδια; 
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Οχι ρε μαλακααααα! Μια φορά το έπαθα σε δελο της Φωκαιας πριν 5-6 χρόνια και μόλις είδα λίγο μερεντα στο τελείωμα της καποτας ,εκεί παει το σπερμα όταν χυνουμε, μου ηρθε ελαχιστη μπόχα μου επεσε ΑΜΕΣΑ κι εγώ την έδιωξα αμέσως. Παρόλο που με παρακαλαγε να μου βγάλει ποτα και να μου παρει πιπα και να τα πιει όλα σαν "συγνώμη" της. Επέμενε κιόλας οτι δεν θα άφηνε σταγόνα στο στόμα της. Αλλά εγώ την έστειλα ευγενικά εκτός δωματίου. Όταν σας λέω μου επεσε ΑΜΕΣΑ!! Αυτή η βρώμα της σκατιλας ρε μάγκες είναι ότι χειρότερο. Ευτυχώς που μου έτυχε μια φορά στη ζωή μου ,αν και τρελός πρωκτολογος..,και αυτή με πότα. Θεωρώ πως αν γαμησω ποτέ κωλο ακαπελα (που το κανω συχνα με τις συντρόφους μου) και δω μερεντα σε γυμνο πουλι θα τρελαθω...Καλημέρα σάς πήγα εχθές στην Στέλλα στο 84β
Όλα καλά αλλά μετο πού μπήκα στην πίσω πόρτα και μετά πήγα να τον βάλω πάλι από μπροστά είχε τόση Μερέντα πάνω που γέμιζες βαζακι 200ml
Και την έδιωξα άρον άρον παραλίγο να ξερασω
Ενώ αυτή μου έλεγε μαμακιες ότι μυρίζει έτσι το σκουφι γιατί έχει άρωμα μπανάνας
Cervantes
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 216
- Like
- 5.665
- Πόντοι
- 21.655
Πέρασμα στην πρωινή βάρδυα με την Ιζαμπέλλα από το Φωκαίας 17 πάνω. Κόσμος περίμενε στο σαλόνι κόσμος ήταν και στα δωμάτια. Το πρόγραμμα περιείχε ακάποτη πίπα και σεξάκι σε 2 στάσεις. Καλά το έκανε το τσιμπούκι σήκωσε τα πόδια ψηλά στο ιεραποστολικό για να με βολεύει καλύτερα όπως μου είπε.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.623
- Πόντοι
- 4.630
Μου έχει τύχει με σχέση που είχα ακαποτα από κωλο να γέμιση το καβλι μερεντα γεμάτο όμως !!! Και συνέχισα να καρφώνω έχυσα και τέλος της το έσωσα να το γλυψει !!Οχι ρε μαλακααααα! Μια φορά το έπαθα σε δελο της Φωκαιας πριν 5-6 χρόνια και μόλις είδα λίγο μερεντα στο τελείωμα της καποτας ,εκεί παει το σπερμα όταν χυνουμε, μου ηρθε ελαχιστη μπόχα μου επεσε ΑΜΕΣΑ κι εγώ την έδιωξα αμέσως. Παρόλο που με παρακαλαγε να μου βγάλει ποτα και να μου παρει πιπα και να τα πιει όλα σαν "συγνώμη" της. Επέμενε κιόλας οτι δεν θα άφηνε σταγόνα στο στόμα της. Αλλά εγώ την έστειλα ευγενικά εκτός δωματίου. Όταν σας λέω μου επεσε ΑΜΕΣΑ!! Αυτή η βρώμα της σκατιλας ρε μάγκες είναι ότι χειρότερο. Ευτυχώς που μου έτυχε μια φορά στη ζωή μου ,αν και τρελός πρωκτολογος..,και αυτή με πότα. Θεωρώ πως αν γαμησω ποτέ κωλο ακαπελα (που το κανω συχνα με τις συντρόφους μου) και δω μερεντα σε γυμνο πουλι θα τρελαθω...
Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 721
Σημερα το βραδυ αργά και μετα τα μεσάνυχτα ποτέ τοση νεκρα στη φυλής.
Πολύ λίγα σπιτακια ανοιχτα. Πρώτη φορα που τα 84, 86 τα είδα κλειστα.
Ισως να προετοιμαζονται τα κοριτσια για το ΠΣΚ και κανουνν οικονομια δυναμεων...
Πολύ λίγα σπιτακια ανοιχτα. Πρώτη φορα που τα 84, 86 τα είδα κλειστα.
Ισως να προετοιμαζονται τα κοριτσια για το ΠΣΚ και κανουνν οικονομια δυναμεων...
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Καλά την έκανες την καριολα.....Μου έχει τύχει με σχέση που είχα ακαποτα από κωλο να γέμιση το καβλι μερεντα γεμάτο όμως !!! Και συνέχισα να καρφώνω έχυσα και τέλος της το έσωσα να το γλυψει !!
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.389
- Πόντοι
- 4.460
...δεν θα το μαθουμε ποτε????Παιδιά, η Άννα η Ταυλανδεζα παίζει να είναι ladyboy? Παρα-είναι ψηλή για Ταυλανδεζα...
ξενυχτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.169
- Πόντοι
- 371
Εκείνη δεν είναι μια που χει το μαλλί της ισιωμενο?Παιδιά, η Άννα η Ταυλανδεζα παίζει να είναι ladyboy? Παρα-είναι ψηλή για Ταυλανδεζα...
Δε νομίζω φίλε, αν όμως είναι πρέπει να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Αν είχε παπάρι και υπάρχει τέτοιος γιατρός που να το μετέτρεψε σε μουνάκι, πάω κι εγώ να κάνω το παπάρι μου μουνάκι να το γλύφω όλη μέραΠαιδιά, η Άννα η Ταυλανδεζα παίζει να είναι ladyboy? Παρα-είναι ψηλή για Ταυλανδεζα...
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Όταν της έκανα γλειφομούνι, μου έλεγε "suck it" για τα μουνόχειλα, το οποίο φοβάμαι ότι μόνο ένας άντρας θα το έλεγε.Δε νομίζω φίλε, αν όμως είναι πρέπει να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Αν είχε παπάρι και υπάρχει τέτοιος γιατρός που να το μετέτρεψε σε μουνάκι, πάω κι εγώ να κάνω το παπάρι μου μουνάκι να το γλύφω όλη μέρα![]()
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Ρε παιδια η επιστήμη δεν εχει κανει δα και τόσα άλματα!
Το μουνι από τραβελι έχει πολλες διαφορές με ένα φυσικό μουνακι. Όσο κι αν ένα φυσικό μουνακι έχει μεγάλα μουνοχειλα παλι δεν το μπερδευεις. Το φτιαχτό μουνι εχει πολλες ιδιαίτεροτητες. Δεν θα έπρεπε καν να μπαινουμε σε τέτοια διλήμματα! Είμαστε αρχιμυστες όλοι! Εγώ ρε παιδια έχω γαμησει πανω απο 100 γυναικες, ιερόδουλες και μη. Το τραβελι,όσο καλό κι αν είναι, κάνει μπαμ! Πόσο μάλλον ένα φτιαχτό μουνι!
Το μουνι από τραβελι έχει πολλες διαφορές με ένα φυσικό μουνακι. Όσο κι αν ένα φυσικό μουνακι έχει μεγάλα μουνοχειλα παλι δεν το μπερδευεις. Το φτιαχτό μουνι εχει πολλες ιδιαίτεροτητες. Δεν θα έπρεπε καν να μπαινουμε σε τέτοια διλήμματα! Είμαστε αρχιμυστες όλοι! Εγώ ρε παιδια έχω γαμησει πανω απο 100 γυναικες, ιερόδουλες και μη. Το τραβελι,όσο καλό κι αν είναι, κάνει μπαμ! Πόσο μάλλον ένα φτιαχτό μουνι!
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.603
- Πόντοι
- 746
Καλημέρα σάς πήγα εχθές στην Στέλλα στο 84β
Όλα καλά αλλά μετο πού μπήκα στην πίσω πόρτα και μετά πήγα να τον βάλω πάλι από μπροστά είχε τόση Μερέντα πάνω που γέμιζες βαζακι 200ml
Και την έδιωξα άρον άρον παραλίγο να ξερασω
Ενώ αυτή μου έλεγε μαμακιες ότι μυρίζει έτσι το σκουφι γιατί έχει άρωμα μπανάνας
Πολυ βρωμιαρα ,φιλε!! Αηδιασα!!!

The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Καλησπέρα σας.
Επειδή ρώτησαν κάποιοι φίλοι, η Αναστασία στο Βέργας 7 δεν είναι γνωστό πότε θα γυρίσει.
Η ίδια, πριν τις γιορτές, μου είχε πει 20/1. Και η υπηρεσία το ίδιο ήξερε.
Αλλά μου είπαν να ξαναπάω τέλη του μήνα.
Καλό Σαββατοκύριακο
Επειδή ρώτησαν κάποιοι φίλοι, η Αναστασία στο Βέργας 7 δεν είναι γνωστό πότε θα γυρίσει.
Η ίδια, πριν τις γιορτές, μου είχε πει 20/1. Και η υπηρεσία το ίδιο ήξερε.
Αλλά μου είπαν να ξαναπάω τέλη του μήνα.
Καλό Σαββατοκύριακο

Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Η Νίκη από Περδίκκα 1 το ρωσιδάκι έχει επιστρέψει, ξέρει κανείς , και γενικά Μετάξι τι παίζει..??
ξενυχτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.169
- Πόντοι
- 371
Εδώ. Υπάρχει μια αποκάλυψη βλέπωΌταν της έκανα γλειφομούνι, μου έλεγε "suck it" για τα μουνόχειλα, το οποίο φοβάμαι ότι μόνο ένας άντρας θα το έλεγε.Δε μου έχει ξανατυχει σε γλειφομούνι γυναίκα να ζητάει να της ρουφήξω τα μουνόχειλα. Πάντως ναι, έτσι και είναι πρώην άντρας, η μεταμόρφωση είναι υπερβολικά πετυχημένη.
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Live:
Το Αγκύρας 9 ξανάνοιξε.
Νικόλ, κοπέλα μετρίου ύψους, λίγα παραπάνω κιλά, ξανθό κοντό μαλλί, από την Ισπανία είπε η υπηρεσία. 2άρι-2.5άρι βυζί, αν πρόλαβα να δω καλά.
Όπως αναφέρθηκε: "μιλάει αγγλικά και ισπανικά".
Σε απλό πρόγραμμα.
Edit:
Προσωπικά μου φάνηκε αδιάφορη και συνέχισα τον δρόμο μου.
Το Αγκύρας 9 ξανάνοιξε.
Νικόλ, κοπέλα μετρίου ύψους, λίγα παραπάνω κιλά, ξανθό κοντό μαλλί, από την Ισπανία είπε η υπηρεσία. 2άρι-2.5άρι βυζί, αν πρόλαβα να δω καλά.
Όπως αναφέρθηκε: "μιλάει αγγλικά και ισπανικά".
Σε απλό πρόγραμμα.
Edit:
Προσωπικά μου φάνηκε αδιάφορη και συνέχισα τον δρόμο μου.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο