You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KORGAKIASS69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Κάνα άλλο έγχρωμο ξέρουμε??Καλησπέρα μυστη μου, καινούργια ?, αν λες την μαυρουλα που έχει κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι και αρκετά τατουάζ είναι η Άντζελα που δούλευε πάνω στον όροφο το Ιάσωνος 19β, επίσης στο 36 λογικά λες τη Βίκυ μαυρουλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι που δουλεύει όταν έχουν ρεπό η Αλεξάνδρα ή η Αντριανα ή βράδυ
καλές γιορτές
KORGAKIASS69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Άστα να πάνε... ΞερασουργειοΤο πρωί ανήμερα των Χριστουγέννων στο Εμετουργειο είχε κάτι χοντρά γκρανια ξεχασμένα στου Μεγάλου Στρατηλάτη που θα έπρεπε να έχεις να γαμησεις 30 χρόνια για να μπεις![]()
oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.115
Νομίζω ότι εκεί δουλεύει ακόμη,στον όροφο,την έχω πετύχει και με Λίζα (3 βάρδια), βέβαια έχει 2-3 βδομάδες,δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.Χρόνια πολλά συναγωνιστές
Γνωρίζει κάποιος που έχει πάει η Αλινα από Ουκρανία ξανθό πιπινι αδύνατο από Φιλιππίδου που δούλευε;
Εδώ και 2 εβδομάδες δεν είν' ούτε στον όροφο ούτε στο ισόγειο πάνω έχει την Τζούλια και κάτω την ΛίζαΝομίζω ότι εκεί δουλεύει ακόμη,στον όροφο,την έχω πετύχει και με Λίζα (3 βάρδια), βέβαια έχει 2-3 βδομάδες,δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.744
- Πόντοι
- 9.450
Επιστροφή της Ιζαμπελας στο Λ73...μελαχρινή πλέον..δε της πάει τόσο πολύ νομίζω σε σχέση με το ξανθό που ήταν...το μελαχροινό τη κάνει πιο πορνοβια...στα του αγώνα τώρα δεν είχε σχέση με προπερσυ προ καραντίνας...λίγο νωχελικη..κατευθείαν τσιμπούκι..η κωλάρα κωλάρα βέβαια...και παρατήρησα κωλοτρυπιδα χοάνη..που δε τη δίνει...δεν είχε τη διάθεση τούρμπο που είχε πάντα...ίσως επειδή επέστρεψε και έπεσε σύρμα και τη καταγαμησαν δύο μέρες τώρα....
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.744
- Πόντοι
- 9.450
Μύστες μη τρελαινεστε...καμία σχέση με τις φωτό είναι παλιές.. η Ιζαμπέλα πλέον είναι μελαχροινή και νταρνταναραΟυαου... τι μούναρος ειναι αυτος... φτιάξε μας ρε παικταρά.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.611
- Πόντοι
- 5.827
Ακόμα κι έτσι είναι μουνάρα. Τα κιλά της είναι αρμονικά κατανεμημένα και το μελαχρινό της πάει περισσότερο.Μύστες μη τρελαινεστε...καμία σχέση με τις φωτό είναι παλιές.. η Ιζαμπέλα πλέον είναι μελαχροινή και νταρνταναρα
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 16.422
- Πόντοι
- 26.435
δεν θυμάμαι όνομα, θα σου πω πως για ένα φεγγάρι ήταν στο Ιάσωνος 36 ΌΧΙ η Βίκη, μέτρια προς ψηλή, μαλλί κάπως κατσαρό μέχρι τους ώμους, σώμα μάλλον εσύ θα το χαρακτήριζες ψιλοκανονικό, εγώ τη λέω τούμπανο, μεγάλο βυζί, κάμποσα ταττούΠοια ήταν? Η Τζούλια? Η άλλη μαυρουλα που δουλεύει εκεί, για δώσε περιγραφή
poutanesgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα. Διδύμου πέρασε κάνεις σήμερα; είναι ανοιχτά; δεν έχω απαιτήσεις, ένα σβέλτο κλαρινεξ στα όρθια και έφυγα ?
Ripper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 23
- Like
- 670
- Πόντοι
- 311
Ξέρει κανείς αν το Διδυμου 27 είναι ανοιχτό σήμερα ?
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Μήπως ξέρετε σε ποια βάρδια δουλεύει η Xenia από φυλής 105? Ευχαριστώ!!
Είναι.Ξέρει κανείς αν το Διδυμου 27 είναι ανοιχτό σήμερα ?
hustler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.473
- Πόντοι
- 1.056
πιπίνι ?Χρόνια πολλά συναγωνιστές
Γνωρίζει κάποιος που έχει πάει η Αλινα από Ουκρανία ξανθό πιπινι αδύνατο από Φιλιππίδου που δούλευε;
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Και έλεγα: "Να το γράψω ή όχι;"πιπίνι ?
![]()
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 193
- Like
- 57.910
- Πόντοι
- 40.423
πρεπει να κανεις λιγο υπομονη ενεκα εορταστικης περιοδου.Καλησπέρα κ χρόνια πολλά...άσχετο αλλά δε βγάζω άκρη....ανεβάζω κριτικές κ δε τις δημοσιεύουν....έχω ανεβάσει δύο κ δεν τις βλέπω....κ δε βρήκα άκρη να.επικοινωμησω με κάποιον υπεύθυνο
επειδη υπαρχει και αλλος κοσμος που γραφει κριτικες, πρεπει να περιμενεις στην ουρα για τη σειρα σου.
αν δεν ειναι μουφατζιδικες, θα ανεβουν λογικα.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.611
- Πόντοι
- 5.827
Στο Λιοσίων 73 κάτω δουλεύει τώρα μία Ναταλί που δεν έχει σχέση με την άλλη Ναταλί τη μελαχρινή που ανέφερα προχθές. Αυτή είναι ξανθιά και με λίγο παραπανίσια κιλά. Δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις σε γενικές γραμμές. Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69, γλωσσόφιλα κλπ.
poutsarass
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
Σήμερα είναι ανοιχτά στο μετάξι;
TheFappening
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Γιατι να μην είναι ? Απεργια κάνουν με τα 10ρικα που παιρνουν ?Σήμερα είναι ανοιχτά στο μετάξι;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις