Καλησπέρα μάγκες, χρόνια πολλά σε όλους!
Ξεκίνησα για τη Μαίρη στο Περγάμου 1 επάνω, η οποία έχει πολύ καλές κριτικές και δεν έχω συναντήσει ποτέ, δυστυχώς όμως ήταν κλειστά. Στο κάτω παρουσιάστηκε μια άλλη Μαίρη, μάλλον θα είναι η Μαίρη η μικρή που λένε δίπλα, αλλά εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου μικρή
Στροφή για Βέργας 3, μήπως πετύχω την Τίνα, πρώην Κατερίνα από Ι. 37 την οποία δεν είχα αξιωθεί να πάρω στο10άρικο αλλά τζίφος, ήτανε μια μουτρωμένη κοπέλα, δε θυμάμαι όνομα, έτσι κι έτσι στην εμφάνιση. Επόμενος προορισμός η Ιζαμπέλα από Φωκαίας 17 ή 19, αλλά ούτε αυτή ήταν εκεί. Παρουσιάστηκε μια ξανθούλα με γυαλάκια, όμορφη παρουσία.

Πούλος κι από εκεί και κατευθύνομαι Μαραθώνος, όπου έχουν γραφτεί αρκετά για μια Σεβντά ή κάπως έτσι. Ούτε κι αυτή ήταν. Είδα όμως μια ομορφούλα, σε αυτό που έχει κάτω και πάνω, στο πάνω, την οποία βασικά είδα πίσω από τις κουρτίνες, ήταν ολόγυμνη με μποτάκια, μακριά μαλλιά, αδυνατούλα, ωραία γκόμενα, αλλά κάτι γινότανε, σαν να τσακωνότανε με την τσατσά, δεν έβγαινε στο σαλόνι, η τσατσά βγήκε κάνα δυο φορές αλλά δεν μας είπε κουβέντα, τεσπά ύστερα από 10λεπτη αναμονή έφυγα κι από εκεί με σκοπό να γλωσσοφιλιάσω την Αντριάννα, στη Χωματιανού. Φουλ δωμάτια η Αντριάννα, έφυγα κι από κει, δεν ήξερα τι να κάνω, τελικά μπήκα να δω στο Χωματιανού στο κάτω όπου εργάζονταν η Ειρήνη που δεν είδα γιατί ήτανε στο δωμάτιο και η Όλγα, ένα χαμογελαστό και φιλικό ξανθό μιλφάκι, τέτοια ώρα τέτοια λόγια σκέφτηκα και μπήκα αλλά τελικά καλά ήτανε. Πίπα ακά, γλωσσόφιλα φουλ, μια χαρά γενικά, αν και δεν ξέρω αν θα την επισκεπτόμουν και δεύτερη φορά. Έχω γράψει κριτική.
Καλά να περνάτε, με υγεία!