Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (23 μέλη και 249 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.645
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες. Πέρασα από Άναμπελ χθες (Ι. 32 πάνω), απέφυγα πίπα ακά αλλά έτσι όπως είχε βγάλει τη γλώσσα σαν φίδι έτοιμο να σε δαγκώσει, υπέκυψα στα γλωσσόφιλα :confused:

Πρέπει να έχει και ωραία πατουσάκια η Άναμπελ, ψιλοέγλυψα πάνω από το καλσόν που φοράει, δεν της είπα να το βγάλει ο μαλάκας :jerking:. Λιγάκι κουρασμένη μου φάνηκε και κάλυπτε το στήθος της γιατί την πονούσε, ποιος ξέρει πόσοι κάπροι προηγουμένως δαγκάσανε και ζουλήξανε αυτά τα μικρά και τρυφερά μετεφηβικά βυζάκια :think:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.611
Πόντοι
5.827
Τελικά στο Φωκαίας 25 πάνω χτυπάνε πόρτα στο 10λεπτο και η κοπέλα σε παρατάει κατευθείαν. Δεν κάθεται ούτε μισό λεπτό παραπάνω όπως παλιά, έτσι για να τελειώσεις στο χέρι τουλάχιστον. Δεν κατηγορώ τις κοπέλες, ίσως κι αυτές να δέχονται απειλές ότι αν υπερβαίνουν το χρόνο θα πάρουν πόδι. Οπότε το μαγαζί ενδείκνυται μόνο για πολύ καβλωμένους ή κοκορογαμιάδες. Κρίμα και έχει ωραία τεμάχια, αλλά δεν μπορώ με αυτή την πίεση.

Ioui

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,ξέρει κανείς για τρίο πρωινές-μεσημεριανες ώρες με ελεύθερο στοματικό που μπορώ να πάω;

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Φολα αλερτ μια Λόλα Κουβανή στο Φώκαιας βραδινή βάρδια στον όροφο μου φαίνεται το 24 ..μπήκε μέσα και άρχισε να μου βάζει αντισηπτικό στον πούτσο .η εμφάνιση τις με τατού κτλ ,20 χρ από την μακρινή Κούβα..δεν κάνει ακαποτη πίπα .έκανε 69 ..έχυσα σε πισοκολητο

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.970
Πόντοι
11.096
Καλησπέρα μάγκες. Πέρασα από Άναμπελ χθες (Ι. 32 πάνω), απέφυγα πίπα ακά αλλά έτσι όπως είχε βγάλει τη γλώσσα σαν φίδι έτοιμο να σε δαγκώσει, υπέκυψα στα γλωσσόφιλα :confused:

Πρέπει να έχει και ωραία πατουσάκια η Άναμπελ, ψιλοέγλυψα πάνω από το καλσόν που φοράει, δεν της είπα να το βγάλει ο μαλάκας :jerking:. Λιγάκι κουρασμένη μου φάνηκε και κάλυπτε το στήθος της γιατί την πονούσε, ποιος ξέρει πόσοι κάπροι προηγουμένως δαγκάσανε και ζουλήξανε αυτά τα μικρά και τρυφερά μετεφηβικά βυζάκια :think:
Συγχαρητήρια, γλυτωσες την ακα πιπα αλλά στο στόμα σου πήρες γευση από ατελείωτο σπέρμα πακιστανων, αφου στη συγκεκριμένη κορασιδα, αν και μουνάρα, της έχουν το στόμα όλες οι φυλές του Ισραήλ και της Περσίας για αφοδευτηριο σπέρματος.... Δε βαριέσαι, αφου περασες καλά.... (Για καλου και για κακου καντε και κανα Listerine μετά...! )
Όσο για τα πατουσακια της ναι είναι ονειρικα αλλά τα κρυβει το μαλακιασμενο συνέχεια με το καλσόν γιατί δεν παει για πεντικιουρ!

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
268
Πόντοι
21
παιδια οποιος γουσταρει να παρουμε παρτουζα την κωνσταντινα μαζι με την ξανθια υπηρεσια με τις βυζαρες απο βεργας 7 στειλτε μου μυνημα ειναι στον οικο μαζι μεχρι τις πεντε το απογευμα εγω παιδια μπορω τεταρτη μεσημερι και πεμπτη οτι ωρα θελετε απο το πρωι περιμενω μυνηματα σας η τιμη μου εχει πει η κωνσταντινα ειναι 40 ευρω
Παρτουζα η οχι εγώ αύριο θα παω απο εκεί.Μου αρεσουν τα πιασίματα και η καμπύλες....νταρντανα γυναίκα!!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.679
Πόντοι
4.546
Για προτείνετε κάτι αξιόλογο από πρωίνη βάρδια.
Αρκεί να μην είναι χοντρή κ κυρίως να μην είναι φόλα!

Να ΜΗΝ είναι χοντρή κυρίως, να ΜΗΝ είναι φόλα κάτι μπορεί να γίνει τύπε.. μοναχά να μην μας ζητήσεις να ΜΗΝ είναι και πουτάνα αυτό είναι το δυσκολότερο....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.321
Πόντοι
6.215
Μπορεί να της αλλάξανε όνομα και να είναι η Τίνα που δεν εχει και φωτογραφία.
Δυστυχώς δεν πρέπει να είναι αυτή, εχθές βράδυ που πέρασα είδα μόνο την Τατιάνα που έχει πάρει επιπλέον κιλά... ?

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.909
Πόντοι
1.666
Καλημέρα στους μύστες... σήμερα βραδάκι 2η βάρδια θα τσαρκαρω μετά από καιρό... έχει κανείς να προτείνει κάνα κοντοπουτανο πετιτ... μικροκαμμωμενο φουλ... στιλ Φλωρη αν θυμούνται οι παλιοί...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.623
Πόντοι
4.630
Συγχαρητήρια, γλυτωσες την ακα πιπα αλλά στο στόμα σου πήρες γευση από ατελείωτο σπέρμα πακιστανων, αφου στη συγκεκριμένη κορασιδα, αν και μουνάρα, της έχουν το στόμα όλες οι φυλές του Ισραήλ και της Περσίας για αφοδευτηριο σπέρματος.... Δε βαριέσαι, αφου περασες καλά.... (Για καλου και για κακου καντε και κανα Listerine μετά...! )
Όσο για τα πατουσακια της ναι είναι ονειρικα αλλά τα κρυβει το μαλακιασμενο συνέχεια με το καλσόν γιατί δεν παει για πεντικιουρ!
Συναγωνηστη είναι κάποιες που ντε και καλά θέλουν να σε γλωσσοφιλιασουν !!!! Παλιά ήταν άλλη η λογικη και σχεδόν όλα αποστειρωμένα !! Στο σήμερα το έχουν γαμηση το θέμα λίγες είναι που κάνουν καλό προγραμμα χωρίς να προσπαθούν να σε γκωσσοφιλιασουν !!! Έχω τσακωθεί με 2-3 κοπέλες μέχρι στιγμή διότι δεν γουστάρω πλέον τα γλωσσόφιλα εν μέσο πανδημίας κτλ !! Δεν θα τρέχω κάθε 2 μέρες για pcr κ rapid test έλεος !!! Καλημερες

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.392
Πόντοι
456
Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω τι βάρδια είναι η Ντιάνα η ξανθιά με το καρε μαλλι τι βάρδια είναι στη φωκαιως 24 2η η 3η??? επίσης είναι καλή μέσα φιλάει κτλ?? οποίος γνωρίζει ας πει

• Like
Αντιδράσεις: fil69

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
16.430
Πόντοι
26.435
Γειά χαρά, μικρή ενημέρωση, από αύριο (λογικά) σύμφωνα με την αγαπητή κυρία την οποία και ξέρω λίγο στο Κολωνού 27 κοινώς Λατινόσπιτο θα γυρίσει η Μιμή, για όσους την ξέρουν και την αγαπούν (μαζί και γω). Ας ελπίσουμε ότι η αποχή δεν θα της έχει κάνει κακό και θα περνάμε πάλι... :zfuck:

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.970
Πόντοι
11.096
Συναγωνηστη είναι κάποιες που ντε και καλά θέλουν να σε γλωσσοφιλιασουν !!!! Παλιά ήταν άλλη η λογικη και σχεδόν όλα αποστειρωμένα !! Στο σήμερα το έχουν γαμηση το θέμα λίγες είναι που κάνουν καλό προγραμμα χωρίς να προσπαθούν να σε γκωσσοφιλιασουν !!! Έχω τσακωθεί με 2-3 κοπέλες μέχρι στιγμή διότι δεν γουστάρω πλέον τα γλωσσόφιλα εν μέσο πανδημίας κτλ !! Δεν θα τρέχω κάθε 2 μέρες για pcr κ rapid test έλεος !!! Καλημερες
Συναγωνιστή @ISINAS ορισμενες κορασίδες δεν τις νοιάζει τίποτα άλλο από το να ξεπεταξουν τον πελατη. Τα γλωσσοφιλα και οι ακα πιπες καθώς και το τρίψιμο της μπουτζας χωρίς σκουφο με τη μουνα τους καβάλα ναι μεν προκαλουν άμεση ικανοποίησή και γρήγορη συνεδρεία - εκτόνωση αλλά μετά.... Εντωμεταξύ το συγκεκριμένο καριολακι από εμφάνιση δεν θα είχε αντίπαλο στην απογευματινή βαρδια ,απο εμφάνιση, του Μεταξιού και χωρίς να εκανε αυτό το σχεδόν φουλ προγραμμα σε όλους!
Μέχρι να κολλήσει κανένα δυνατό αφροδισιο από σπέρμα Πέρση και μετά θα τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα!!
Όλες έχουν το σλόγκαν "δωστα όλα στους οίκους της Κολάσεως για 3-4 χρόνια και μετά παραδεισος για μια ζωή με αγορασμενο δικό τους σπίτι και 3 παιδια στην πατριδα τους"!!!
Δεν ξέρουν όμως πως αν χωθεις στο ευκολο αφορολόγητο χρήμα δυσκολα φευγεις!

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.392
Πόντοι
456
Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω τι βάρδια είναι η Ντιάνα η ξανθιά με το καρε μαλλι τι βάρδια είναι στη φωκαιως 24 2η η 3η??? επίσης είναι καλή μέσα φιλάει κτλ?? οποίος γνωρίζει ας πει

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.829
Πόντοι
7.185
πάρε μια μάσκα με ένα smiley να φοράς όταν μπαίνεις για να αποφεύγεις και τα γλωσσόφιλα αλλά ακόμα και να χάνεις χρόνο στις διαφωνίες.
Αν σου κάνει κάποια την παραμικρή νύξη για την μάσκα ξεκίνα το role play, πες , το παίζω γιατρος, Ζορό , μασκοφόρος εκδικητής, batman, κτλ κτλ

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.909
Πόντοι
1.666
Καλημέρα στους μύστες... σήμερα βραδάκι 2η βάρδια θα τσαρκαρω μετά από καιρό... έχει κανείς να προτείνει κάνα κοντοπουτανο πετιτ... μικροκαμμωμενο φουλ... στιλ Φλωρη αν θυμούνται οι παλιοί...
Καμία βοήθεια συνάδελφοι;;;

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.829
Πόντοι
7.185
Καμία βοήθεια συνάδελφοι;;;
γνωστά κοντοπούτανα στην Β' είναι η Νέλλυ στο 109 κάτω , (οι κριτικές λένε πως έχει κουραστεί τελευταία), η Αντζελα 86Β με πλαστικό ωραίο βυζί και μερικά που εναλλάσσονται στα τελευταία της φωκαίας.
μεταξουργείο , κολωνού 23 τα 2 , ιάσονος 30 , περδικα 3 αριστερά (με έισοδο και από μεγάλου Αλξάνδρου) με μεγάλα βυζιά γύρο στο 3, αλλά λίγο ξινή φάτσα, ιάσονος 43 η Μάγκυ και ιάσονος 44 αριστερά βάθος κοντούλα με γυαλάκια (έχει πιασιματάκια αλλά σαλονάρει με σαγιονάρες βλέπεις μπροστά σου πραγματικό ΠΠΟ)
EDIT: να συμπληρώσω και ιάσονος 19 πάνω Κατερίνα καστανόξανθη μιλφ με ακμη στο πρόσωπο παλιά σαλονάριζε μελαχροινή σαν τάνια, , στο ίδιο στο ισόγειο Χριστίνα νεαρή καστανόξανθη λίγο πιο γλυκό πρόσωπο και παρουσία, μικρό βυζί

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom