κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.690
- Πόντοι
- 9.450
ΜΗΝ λασπολογείς τον αγαπημένο μου οίκο!
![]()
Ο πιο cult οίκος στο σύμπαν....
ΜΗΝ λασπολογείς τον αγαπημένο μου οίκο!
![]()
Αξίζει πολλά .δοκίμασε και δεν θα χάσειςΦώκαιας 17 μιχαελα αξίζει;; τι πρόγραμμα έχει μπορεί να βοηθήσει κάποιος;;;
Φιλε μου δεν ρίχνω λάσπη για καποιο λόγο, μόνο για ενημέρωση για τους υπολοιπους, ακουσα αυτα που ειπε ο συναγωνιστης, ειδα την κοπελα που μιλάει με slow motion, ειδα οτι μεσα στον οίκο βρωμάει κατουριλα και τα παπούτσια στο σαλόνι κόλλαγαν απο την βρώμα! Εε μα τα σκάτε σε τέτοια εκτρώματα λογικό να μένουν και οι ίδιες και να μην φευγουν ποτε! Μέχρι και μια γκόμενα πρεζόνι τελείως αδυνατισμένη και τελειωμένη έφερνε στην περίοδο καραντίνας που τώρα κυκλοφορεί στο τρίγωνο σαν ζόμπι. Στα αρχιδια μου αν θα πάτε να την γαμήσετε η όχι,υπαρχουν και άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους.ΜΗΝ λασπολογείς τον αγαπημένο μου οίκο!
![]()
μετακομισε στην περγαμου 1 ισογειο (εβελινα + μαιρη) , εναλλαξ πρωι και απογευμαΤύποι μου το αχαρνων 85 έκλεισε ; Εζω πέραση 2-3 φορές και το βρήκα κλειστό
Θα συμφωνήσω απόλυτα σε όλα αυτά. Ειπες 10ετία στα μπουρδέλα!; Καλά, πού ήταν πριν; Το '17 θυμάμαι να την είδα πρώτη φορά.Γυφτορουμανα με στραβά πλαστικά βυζιά..!!
Κάνει ελεύθερο στοματικό*
Παλιά καραβανα...σε λίγο κλείνει 10ετια στα μπουρδέλα!
Έχει βάλει καί πολλά κιλά.... άμα συνεχίσει την μάσα...μπουχεσω θα γίνει σε λίγο...!!!
Τελευταία παίρνει καί Πακιστανούς στο δωμάτιο!
#Όχι δεν αξίζει πλέον...!!!
Συμφωνώ κι επαυξάνω.Γυφτορουμανα με στραβά πλαστικά βυζιά..!!
Κάνει ελεύθερο στοματικό*
Παλιά καραβανα...σε λίγο κλείνει 10ετια στα μπουρδέλα!
Έχει βάλει καί πολλά κιλά.... άμα συνεχίσει την μάσα...μπουχεσω θα γίνει σε λίγο...!!!
Τελευταία παίρνει καί Πακιστανούς στο δωμάτιο!
#Όχι δεν αξίζει πλέον...!!!
Πω πω τρελός υποβιβασμός .. κρίση βλέπεις .. καταραμένη φτωχιαμετακομισε στην περγαμου 1 ισογειο (εβελινα + μαιρη) , εναλλαξ πρωι και απογευμα
Φιλε μου δεν ρίχνω λάσπη για καποιο λόγο, μόνο για ενημέρωση για τους υπολοιπους, ακουσα αυτα που ειπε ο συναγωνιστης, ειδα την κοπελα που μιλάει με slow motion, ειδα οτι μεσα στον οίκο βρωμάει κατουριλα και τα παπούτσια στο σαλόνι κόλλαγαν απο την βρώμα! Εε μα τα σκάτε σε τέτοια εκτρώματα λογικό να μένουν και οι ίδιες και να μην φευγουν ποτε! Μέχρι και μια γκόμενα πρεζόνι τελείως αδυνατισμένη και τελειωμένη έφερνε στην περίοδο καραντίνας που τώρα κυκλοφορεί στο τρίγωνο σαν ζόμπι. Στα αρχιδια μου αν θα πάτε να την γαμήσετε η όχι,υπαρχουν και άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους.
Μαλλον θα σταματησε να πηγαίνει στα μαγαζιά της Μαραθώνος όπου ετρωγε συνέχεια φολες και έβρισκε όλες τις κοπέλες απαράδεκτες οπότε δεν εχει κατι να κλαφτεί για να μπει να γράψει.Ο φίλος μου ο @ramada πού χάθηκε ρεεέεεεε τύποι;;;; ?
Το ξέρω φιλαράκι μου σε πειράζω.. έχω ρίξει πολύ χρήμα εκεί μέσα βλέπεις υπάρχουν και ανωμαλιάρηδες... πάντως κατά καιρούς στον συγκεκριμένο οίκο υπήρχαν και τίμιες περιπτώσεις.
η Ιζαμπέλα αδερφέ δεν έχει σιλικονάτο βυζί όπως λες.τώρα live
Φυλής 84α Ιζαμπελα καστανή κοπέλα την παρουσιάζουν, παχουλη με 2-2.5αρι σιλικονατο βυζι μεγάλο κωλο, με πρωκτικο και τελειωτικό στο στήθος.
Ενίοτε και καμιά βίζιτα . Αλλά μην νομίζεις ότι εκεί τα πράγματα είναι καλά επειδή πλερώνεις 150. Όλο σαβούρα έχουν. Καλύτερες βρίσκεις σε στούντιο και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες.πιο πανω και απο στουντιο?
Η Μαίρη να υποθέσω ότι είναι απογεύματα; Και η τσατσά είναι η ίδια που ήταν στο Αχαρνών; Την Μαίρη δεν την έχω πάρει ποτέ και θέλω να δοκιμάσω. Αλλά κάθε φορά που πήγαινα στο Αχαρνών 85 δεν την πετύχαινα.μετακομισε στην περγαμου 1 ισογειο (εβελινα + μαιρη) , εναλλαξ πρωι και απογευμα
Σε ποια αναφέρεσαι στην "Σαντορινια" ή τη "Βραζιλιανα"?η Ιζαμπέλα αδερφέ δεν έχει σιλικονάτο βυζί όπως λες.
φυσικότατο είναι και γενικά έχει πολύ σφιχτό κορμί
πάντως μέχρι τη καραντίνα του περσινού Νοεμβρίου δούλευε Φυλής 86β και ποιο πριν Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά ως Αλεξάνδρα, από τότε δεν την έχω ξαναδείΚαλησπέρα λοιπόν οποίος θυμάται πριν το 2017 εκεί εμφανίστηκε τελευταία στο Λιοσίων 76 μια μελαχρινή Μίλφ Βουλγαρα η Μελινα φουλ πρόγραμμα και με πρωκτικό οι παλιοί θα γνωρίζουν , μήπως ξέρουμε που έχει καταλήξει και εάν δουλεύει ακόμη ;;;