Πριν 2 ώρες ήμουν φυλής σχεδόν τα μισά μαγαζιά κλειστά.πηγα Φιλιππίδου 11α μήπως βρω την Λίζα αλλά δεν.Πηφα διδύμου 22,27 στο 27 η Τάνια και μια που δεν θυμάμαι,φεύγω για Αχαρνών 85 κλειστά,ανεβαίνω για Καλύμνου μήπως βρω την Πωλίνα,κλειστά και ξαναγύρισα στην διδύμου 22.Τρεις ανακοίνωσε η υπηρεσία Άγκελα, Σοφία και Ραμόνα.Λεω δεν γαμιεται φέρε Ραμόνα,έχει ωραία κωλαρα,όμορφο πρόσωπο,μικρό στήθος και το καλύτερο σώμα από τις τρεις τους.Μου λέει η σκατογρια τσατσά,περίμενε για δωμάτιο.Λοιπον όσο περίμενα τόσο ξενερωνα με την συμπεριφορά της.Χτυπησε πόρτα σε συναγωνιστή που γαμουσε την Ραμόνα στο 7 λεπτο,μετά βγήκε η Άγκελα νομίζω απ'το δωμάτιο και στο 2λεπτο του φώναζε να βγει γιατί έχει ανάγκη τα δωμάτια.Γενικα η φάση ήταν για μπουνιδια στην τσατσά.Εμενα όλη αυτή η φάση του αγχωτικου με χαλάει,βλέπω ότι η Ραμόνα έχει απανωτά δωμάτια και επειδει συνέχεια της φωνάζει,την ώρα που μπαίνω στο δωμάτιο της λέω πες στην Άγκελα.ερχεται στο 5 λεπτο,μια πίπα μέτρια,ανεβαίνει πάνω μου και σε λιγότερο από 7 λεπτά χτυπάει και αρχίζει τα Άγκελα Άγκελα,εγώ αρχίζω τα καντήλια και εκεί τελειώνει και η ιστορία,λέω στην κοπέλα φύγε.
Μα μου λέει δεν τελείωσες.Οσο θα έχετε αυτή την σκατό καριόλα για τσατσά δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω.Βγαινοντας απ' το δωμάτιο και με εκνευρισμό της έβρισα λίγο την μανούλα της της κωλογριας