Tην Καλημερα στους Φιλους....ενημερωση κατοπιν εορτης.....Λαικη απογευματινη.....
Τροφωνιου 13 ....Ελενη
Ανεβηκα για καφεδακι στην Διδυμου στο γωνιακο καφενειο....
Διδυμου στα ψηλα.....
Διδυμου 8 ...πρεπει να ειναι αριστερα οταν ανεβαινω.....Ξανθο,μπανικο,με Κωλαρα ωραια.....αν θυμαμαι καλα ονομα Λιλιαν.....
Διδυμου 7.....μελαχροινο ...αδυνατο,μινιον,μου μοστραρε το Κωλαρακι της.....πεταχτοκωλικο...μου εκανε και "δωρακι" ενα τουρλοκωλικο στησιμο....ονομα Τζωρτζια..
Ελλης 3 .....νταβραντισμενο Milf......για αγρια γουστα.....με " μπιχλιμπιδια" στο δωματιο αν θελεις....ονομα Ειρηνη....
Φωκαιας 27 ....πρεπει να ηταν η "ΚΟΥ".....μελαχροινο αδυνατο....ονομα Αννα.....
Φωκαιας 27.....η γνωστη Καρολινα ....σε καλη διαθεση...παιχνιδιαρα...
Φωκαιας 24...ενα μελαχροινο....αδυνατο......
Φωκαιας στα υπολοιπα ,περασα αλλα ονοματα δεν......
Φωκαιας μια παιχνιδιαρα υπηρεσια μου συστησε ενα μελαχροινο με γυαλακια.....ενδιαφερουσα......
Φωκαιας και Φυλης γωνια απεναντι απο τους καδους με τα σκουπιδια...μια συμπαθητικη με κοκκινα ασορτι εσωρουχα....
Φυλης στο γωνιακο ενα ομορφο με γυαλια...φαινεται προσελκυουν κοσμο...πρεπει να ειδα 2-3 με γυαλια με μαυρο σκελετο.....
και παμε στα "Σκληρα"......
Μεταξουργειο.....ωχωχωχωχωχωχωχωχωχωχχ.......
Περασα σχεδον σε ολα......
Ιασωνος......μπα δεν........τιποτα ενδιαφερον...
Κολωνου....εκτος απο το 48 που ειχε κατι ενδιαφερον σε milf και συμπαθητικη ηταν εκει....σε σχεδον ολα που περασα δεν.......δεν ανεβηκα στα σκαλοπατια ....εκει που σε προσκαλουνε με μεγαφωνα....για "περαστε".....για "περαστε"....
Περδικκα το γωνιακο που ανεβαινεις σκαλοπατια....κατεβαινεις ανηφοριες...δεν....
Μεγαλου Αλεξανδρου...στο "Κουρτινατο"....κλασσικα η Ελενη και η Ειρηνη.....ισως το μονο που ειδα αναμονη στο σαλονι για να μπουνε......
Μεγαλου Αλεξανδρου στο διπλα.....μια κοντη και μια Ψηλη......μου εκανε εντυπωση η ψηλη.....ονομα Ναταλι....κοντο μαλλακι...αδυνατη....αγριο προσωπο αλλα ζεστο χαμογελο.....ηθελα να μπω για μια πιπα αλλα βαριομουνα....
Μεγαλου Αλεξανδρου...εκει που δουλευε η γνωστη Αντριαννα στο υπογειο.....δυο εργαζομενα κοριτσια....μια δεν και καποια Χριστινα...πρεπει να ηταν η γνωστη που εχει αναφερθει....μελαχροινο με μακρυα μαλλια....συμπαθητικη παρουσια......
Περασμα απο Εξηκιου.....ακρα του ταφου σιωπη.....στο πρωτο δεξια....οπως μπαινεις απο Λιοσιων... λογω ζεστης ανοιχτη πορτα και ηεργαζομενη στον καθρεφτη.....στο διπλα....εργαζομενη και υπηρεσια στο πεζοδρομιο να προσπαθουν να παρουν μια ανασα δροσιας....δεν κυκλοφορουσε ψυχη...ουτε γατα.....αν εβγαινε και η Μοσχολιου να τραγουδουσε το "Χαθηκε το φεγγαρι" απο την ταινια ΛΟΛΑ θα ηταν καταπληκτικα.....
Περασμα απο βεργας.....στο σπιτι με τα μωβ και την ντισκομπαλα στο σαλονι....η εργαζομενη στο δωματιο....δεν εκατσα...στα υπολοιπα Βεργας δεν......αδιαφορες παρουσιες....
Λιοσιων...οχι στα Στουντελα....στο πιο κατω.....στο 79....ενα milfaki...συμπαθητικη....με μαυρο σετακι εσωρουχων ...κορμι καλο...ουτε αδυνατο ουτε παχυ....τα κιλα καλα κατανεμημενα.....σε φουλ....ολα μου ειπε εκτος φιλακια....δεν ξερω αν δινει την" πισω πορτα της κουζινας"...μπηκε στο στοχαστρο για την επομενη φορα....
Ζηταω ενα συγγνωμη απο τους Φιλους που η ενημερωση ειναι ελλιπης απο ονοματα...οικους κλπ.....αλλα λογω ηλικιας πρεπει να αρχισω να τα γραφω σε τεφτερι για να μην τα ξεχναω...στα πρωτα καλα τα πηγαμε...μετα μαυρα σκοταδια....
Απο κοσμο δεν μπορω να πω οτι ηταν αρκετος....Φωκαιας...Διδυμου...Εξηκιου....Βεργας....Φυλης....λιγα πραγματα.....
Μεταξουργειο ειχε καποια κινηση απο κοσμο ......απο αλλοδαπους και λιγους Ελληνες.....σε μερικα τους διωξανε τους μελαχροινους ......Only greek......παρολο που δεν ειχε δουλεια.....μιλαω για Φωκαιας.....
Καλα να περνατε......