paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 36.004
- Πόντοι
- 10.656
δινει κωλο ομως;H Μιρελα δουλευει στον οικο 12 το βραδι με 6 το πρωι
δινει κωλο ομως;H Μιρελα δουλευει στον οικο 12 το βραδι με 6 το πρωι
Παιζει τιποτα καλο εκει τυπε;ΟΛΟΙ οι συναγωνιστές να δώσουμε πόντο εμπιστοσύνης στο υποκατάστημα της Κολοκυνθούς που άνετα κάθεσαι και 20' δωμάτιο!
Τίποτα απολύτωςΓια Νανσυ από φυλής έχει ακούσει κανείς τίποτα;
πολύ τυχερός.
μιλάμε για απαράδεκτη!!!πριν 3 μηνες την πηρα και εγω για μια ωρα αλλα ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα
Παιζει τιποτα καλο εκει τυπε;
Λογικο να καθεσαι οση ωρα θες!! ?
Θυμαμαι παλια ηταν μια Λιλη! ?Λογικο να καθεσαι οση ωρα θες!! ?
Οι πιο παλιοί, στο Κολοκυνθούς θα θυμούνται μια Κατερίνα, το 2005-2006 !ΔΕΝ έχεις επισκεφθεί ποτέ τον συγκεκριμένο οίκο ρεεέεεεε τύπε μου;;;;; ?
Ναι ειναι .Ξέρει κανένας αν είναι είναι η Τζένη τώρα στο Φωκαίας 17 πάνω;
Σ' ευχαριστώ. Μήπως ξέρεις αν είναι και στην 3η βάρδια;Ναι ειναι .
ΠοτεΔΕΝ έχεις επισκεφθεί ποτέ τον συγκεκριμένο οίκο ρεεέεεεε τύπε μου;;;;; ?
Απ' το να σε φολιάσει η Μπιάνκα της Περδίκκα και του Πορνομόλ καλύτερα δεκάευρο στη χοντρή για να κάνει τσουλήθρα....τέλος...!!!
Συμφωνώ , ωραίο κοριτσάκι η Χριστίνα και καλό σεξ. Την έχω πάρει πάνω από 20 φορές, ποτέ χαμένα λεφτά , πάντα με κόκκινα μάγουλα η έξοδός μου από το σπιτάκι...Eπισκεψη πριν απο λιγο στην Χριστινα στο Μεγ.Αλεξανδρου 28 υπογειο.
Τι κοριτσι ειναι αυτο
Αδυνατη,μακρυ μαυρο μαλλι με τρυφερο δερμα, και καλος χαρακτηρας το κυριοτερο.
Αααααχ Χριστινακι![]()
Πλάκα στην πλάκα αυτοί οι 2 ταιριάξανε, τα καταφέρανε να επιβιώσουν σε σχέση. Πάντα τελικά υπάρχει η εξαίρεση στον κανόνα..Συμπαθέστατο κορίτσι η Πάολα και θα τολμήσω να πω κάτι παρ' όλο που θα ακουστεί κάπως: Χάρηκα που σταμάτησε, δεν ταίριαζε σε αυτό τον κόσμο η συγκεκριμένη...Πέτυχα την παολα το ωραίο μουνι το ξανθό απο ιασωνος 20 στο εμετουργειο με τον σύζυγό-νταβα (αλβανογυφτοβουλγαρο) με καροτσάκι και μωρό
Το χάσαμε και αυτό το μωρό