Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (8 μέλη και 109 επισκέπτες)

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Για Νανσυ από φυλής έχει ακούσει κανείς τίποτα;

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.907
Πόντοι
2.836
Καταδρομικη κατάθεση πριν λίγο στην 50αρα (+) Φωτεινή (Ιάσονας 44 όροφος). Δίδυμο με τη Σοφια που συνήθως τιμάω. Τίμιο γαμησι και χυσιμο στο στομα, αλλά θεωρώ ότι η Σοφία είναι πολύ καλύτερη (ειδικά στην πίπα).
Αν κάποιος συναγωνιστής πετύχει στο Κολωνού 48 τη Νατάσα ας δώσει σήμα.
Χθες ήταν εκεί μια τσουπωτη προμιλφ η Νίνα.

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
550
Πόντοι
301
ξερει κανεις καμια πουτανιτσα petit μικρη να παω να την παρω παρτουζιτσα με φιλο μου;

makis85

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
68
Πόντοι
0

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.460
Πόντοι
206
ΔΕΝ έχεις επισκεφθεί ποτέ τον συγκεκριμένο οίκο ρεεέεεεε τύπε μου;;;;; ?
Οι πιο παλιοί, στο Κολοκυνθούς θα θυμούνται μια Κατερίνα, το 2005-2006 !
Έκανε ΑΤΜ και κάτι τέτοια κουλά

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.611
Πόντοι
5.827
Ξέρει κανένας αν είναι είναι η Τζένη τώρα στο Φωκαίας 17 πάνω;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
561
Like
90.519
Πόντοι
48.067
Eπισκεψη πριν απο λιγο στην Χριστινα στο Μεγ.Αλεξανδρου 28 υπογειο.
Τι κοριτσι ειναι αυτο :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Αδυνατη,μακρυ μαυρο μαλλι με τρυφερο δερμα, και καλος χαρακτηρας το κυριοτερο.
Αααααχ Χριστινακι :rose::rose:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Eπισκεψη πριν απο λιγο στην Χριστινα στο Μεγ.Αλεξανδρου 28 υπογειο.
Τι κοριτσι ειναι αυτο :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Αδυνατη,μακρυ μαυρο μαλλι με τρυφερο δερμα, και καλος χαρακτηρας το κυριοτερο.
Αααααχ Χριστινακι :rose::rose:
Συμφωνώ , ωραίο κοριτσάκι η Χριστίνα και καλό σεξ. Την έχω πάρει πάνω από 20 φορές, ποτέ χαμένα λεφτά , πάντα με κόκκινα μάγουλα η έξοδός μου από το σπιτάκι...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καταθέτω συνεύρεση με Μαρίνα από Μολδαβία στην Κολωνού 15 , με την Ζυγαριά να γέρνει θετικά χωρίς όμως να κερδίσει τις εντυπώσεις μου...Ιδιαίτερη περίπτωση μιας και θα ήθελα να ξαναπάω σύντομα χωρίς όμως να πληρεί τις προϋθέσεις για στανταράκι ούτε καν για προ-στανταράκι..Μερικές λεπτομέρειες από τη συνεύρεση: Μού είπε κάποια στιγμή ''εσύ θέλω φίνις'' αλλά όχι με την αγριότητα στη χροιά της φωνής της πού θα σε εξόργιζε και θα την διέγραφες αμέσως...Είχε μια ήπια γλυκάδα ο τρόπος που μού το είπε. 2) Μού άρεσε το σώμα της και ήταν ανοιχτή σε στάσεις.. 3) Δώσαμε στοματόφιλα, και ένα πολύ σύντομο γλωσσόφιλο.. 4)Έχει ματάρες, καλό χαρακτήρα -θα έλεγα- και είναι σε κάποιο ποσοστό π.χ 70% συμμετοχική στο σεξ χωρίς ουρλιαχτά αγωνίας και μπαρούφες.. Τι να πω θα την ξαναδοκιμάσω για να σιγουρευτώ...Ααααυτά...

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πέτυχα την παολα το ωραίο μουνι το ξανθό απο ιασωνος 20 στο εμετουργειο με τον σύζυγό-νταβα (αλβανογυφτοβουλγαρο) με καροτσάκι και μωρό
Το χάσαμε και αυτό το μωρό
Πλάκα στην πλάκα αυτοί οι 2 ταιριάξανε, τα καταφέρανε να επιβιώσουν σε σχέση. Πάντα τελικά υπάρχει η εξαίρεση στον κανόνα..Συμπαθέστατο κορίτσι η Πάολα και θα τολμήσω να πω κάτι παρ' όλο που θα ακουστεί κάπως: Χάρηκα που σταμάτησε, δεν ταίριαζε σε αυτό τον κόσμο η συγκεκριμένη...

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
επειδή δεν γίνεται συχνά ενημέρωση για 3η βάρδια θα γράψω εγώ για την χθεσινή.
δεν είμαι καλός στις περιγραφές θα αναφέρω μόνο όνομα και πρόγραμμα, οπότε είναι μόνο για γνώστες
Φ65κάτω: Μπιούτι ακά
Φ65πάνω: Εμμανουέλα απλό
Φ84κάτω: Τζένη ακά τελειωτικό και κώλο. φυσικά είναι γνωστή απάτη και φόλα και μέσα δεν θα κάνει τίποτα από αυτά. (δεν είναι η ίδια με αυτήν του φωκαίας 17πάνω) είναι τσιγγανόφατσα ωραίο μουνί με λίγο πεσμένο κώλο και καβλόφατσα αν την πετύχετε στα Φ65 Φ84 μην περάσετε μιλάμε για φολάρα που τάζει υπερφούλ στο σαλόνι και μέσα δεν κάνει ούτε πιπα με καπότα!!!!! φολάρα από τις λίγες.
Φ74δεξί: Ελένη (παλιά φωκαίας 7 κάτω) έχει χαλάσει η κορμάρα και το πρόσωπό (παλιά ήταν άγγελός) τώρα κάνει απλό πρόγραμμα αλλά με τέτοια εμφάνιση δεν αξίζει
φωκαίας 7κάτω: αλίσα με ακά. είναι γνωστό αλβανάκι από φωκ 27 και φυλ86κάτω πριν καμιά 2-3 χρόνια. τρομερό κορμάκι για πιπίνι αλλά μέσα πρέπει να παίξεις καλή μπαλίτσα για να αποδώσει. δυστυχώς δεν έχω όρεξη για τετοια πλέον αν κάποιος έχει όρεξη να ασχοληθει ας δοκιμάσει αλλά μπορεί να φάει και φολάρα
φωκαιας 7αριστ: ειρήνη ακά (από φωκ 17β)
φωκαιας 7δεξι: εμιλυ ακά τελειωτικό
φωκαιας 17β: τζένη σε πρόγραμμα μισάωρο ακά πολύ ωραίο μουνί μέσα την είχα πάρει πριν καμιά διετία με ανάμεικτες εντυπώσεις, θα ξαναδοκιμαστεί.
φωκαιας 19 μια δεν την ξέρω δεν αξίζει
φωκαίας25 κάτω σάρα με ακά, ωραίο αδύνατο μουνάκι λογικά φολάρα
φωκαιας27κάτω Αννα κου απλό. μακριά φολάρα
φωκαιας 27 ισόγειο η κοντουλα που είναι συνήθως 27πάνω δεν θυμάμαι όνομα ακά με μια εσάνς φόλας
φωκαιας 24 η τζούλια το πιπίνι με απλό μέσα καταλαβάινεις ότι δεν είναι όμορφη όπως στο σαλόνι που είναι στημένη και στο σεξ είναι ανθυπομέτρια.
φιλιπίδου 11πάνω αλίνα ακά
φιλιπίδου 11κάτω λίζα

επίσης ήταν ανοικτά τα φ71 φωκαιας 27 πάνω και φωκαίας 25 πάνω που δεν μπήκα τα υπολοιπα κλειστά.

επειδή συνήθως οι ενημερώσεις είναι είτε για πρωί είτε για απόγευμα όποιος πηγαίνει μεταμεσονύχτια βάρδια καλό θα ήταν να γράφει μια μικρή ενημέρωση ακόμα και αν δεν γράφει γενικά γιατί είναι καλό να έχουμε μια εικόνα και για αυτή την βάρδια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom