You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 7.185
δηλαδή μελαχρινή με μεγαλουτσικα φυσικα βυζιά, πεταχτό κώλο και γυαλιά με μεγάλο μαύρο σκελετό; Αλλά Βουλγάρα. Το αθλητικό δεν ξέρω ακριβώς πως συνδυάζεται στα 2 μάλλον να μην έχει αλλού κιλά μόνο σε βυζιά και κώλο;Όχι έδερνε στν μια καλιφα. Βουλγάρα αθλητικό σωμα
Πάντως είναι προφανές οτί δεν είναι αυτή που σου είπα παραπάνω, θα δώσω όμως σήμα στο περίπολο να έχει το νου του να σε ενημερώσει αν βρεθεί κάτι που να ταιριάζει
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 7.185
Νομίζω πως κανένα οίκημα στην διδύμου δεν λειτουργεί μετά τις 12 εδώ και χρόνιαΚανονικά στο πόστο της. Νομίζω αρχίζει 12 το βράδυ μέχρι 7.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.944
- Πόντοι
- 11.096
Εγώ την Τζόρτζια την είχα γαμησει μια καθημερινή πριν από 10 μέρες κατά τις 1.30 το ξημέρωμα.
Οχι, πολλες φορες το τραβαει η Τζωρτζια μεχρι τις 02:00. Αναλογως τα δυναμαρια και την πελατεια.Νομίζω πως κανένα οίκημα στην διδύμου δεν λειτουργεί μετά τις 12 εδώ και χρόνια
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Ξέρετε ποια είναι ανοιχτά μετά τις 12
Για τράβα και πες μας. Απο περιέργεια αμα πας 109 όροφο πες μας ποιες δουλεύουν
NanayaShiki1234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 895
- Πόντοι
- 361
Μόλις γύρισα απο Φωκαίας 27Β. Ήταν ένα 25χρονο (μαξ) ρουμανάκι πολύ μπέιμπι φέις. Πιπίνι. Με αυτήν πέρασα τίμια θα έλεγα αλλά τίποτα το σπουδαίο. Δεν γύρισα τα γύρω-γύρω γιατί 3η βάρδια δεν πιστεύω ότι είχα ελπίδες για κάτι καλύτερο. Συνήθως είναι όλες σουπερ φόλες. Είχε και μία άλλη που ήταν χειρότερη εμφανισιακά γύρω στα 30 θα έλεγα που έκανε και τελιωτικό στο στόμα και είχε ουρά. Απέναντι απο το 27Β ήταν η τζούλια (ήθελα να ήξερα άλλες πουτάνες αυτο το μπουρδέλο δεν έχει? έχω πάει 5-6 φόρες μόνο τζούλια έχω πετύχει ένα μήνα τώρα) η απίστευτη, σούπερ ντούπερ , διαγαλαξιακή φολάρα. Σε απλό πρόγραμμα. Προσοχή στο πουτανάκι γιατί κάνει τρελό σαλονάρισμα και είναι πολύ καλό μωρό (μάλλον το καλύτερο της περιοχής εμφανισιακά) αλλά καλύτερα να πηδάς νεκρή γάτα σε νεκροταφείο παρά την πάρτη της.Ξέρετε ποια είναι ανοιχτά μετά τις 12;
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.515
- Πόντοι
- 1.336
έχει πάρει κανένας τώρα τελευταία την Κωνσταντίνα από Βέργας 7? έχει χάσει κάνα κιλό?
τελευταία φορά που την είχα επισκεφθεί ήταν προ covid.
Thanosm(2)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.012
- Πόντοι
- 1.011
3 Αυγούστου γυρνάει η Χριστίνα η Ελληνοουκρανεζα από Αγγλία. Άγνωστο ακόμα αν γυρίσει στην δουλειά
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.679
- Πόντοι
- 4.546
Η Τζώρτζια στη Διδύμου 7 δουλεύει τ΄απογεύματα;Την έχει δει κάποιος;
Εμένα μου είπε τις προάλλες πως δουλεύει 15:00 - 23:45 πάντως.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.944
- Πόντοι
- 11.096
Και αυτό ισχυει. Απλά προ κορονοιου το τραβουσε και λίγο παραπανω.Εμένα μου είπε τις προάλλες πως δουλεύει 15:00 - 23:45 πάντως.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.944
- Πόντοι
- 11.096
Ρε αδερφέ για να της φανεί αυτηνης ότι αδυνάτισε πρεπει να χάσει τουλάχιστον 50 κιλα! Εφόσον την γουστάρεις τόσο δινε της μόνο πιπες γιατί όσο και να προσπαθησεις να την γαμησεις αερογαμης θα γίνεις. Έτσι κι αλλιώς η κυρία την πιπα της διαφημιζει στο σαλόνι και όχι το γαμήσι της.έχει πάρει κανένας τώρα τελευταία την Κωνσταντίνα από Βέργας 7? έχει χάσει κάνα κιλό?
fluffy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.438
- Πόντοι
- 1.326
Συμφωνώ...Παραμένει ίδια,το τελειωτικό τσιμπούκι της σταθερή αξία..Τώρα, αν μπορέσεις και της το χώσεις,μπράβο σου...?Ρε αδερφέ για να της φανεί αυτηνης ότι αδυνάτισε πρεπει να χάσει τουλάχιστον 50 κιλα! Εφόσον την γουστάρεις τόσο δινε της μόνο πιπες γιατί όσο και να προσπαθησεις να την γαμησεις αερογαμης θα γίνεις. Έτσι κι αλλιώς η κυρία την πιπα της διαφημιζει στο σαλόνι και όχι το γαμήσι της.
mela33
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2016
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.348
- Πόντοι
- 491
Καλημερα
Χθεσινή μικρή βόλτα στην Μεταξένια γειτονιά.
Ιάσωνος 46 όροφος στο Ρωσοσπιτο ήταν μια νέα παρουσία η Τανια μιλφαρα με γλυκό πρόσωπο σεμνή μαύρα μαλλιά σπαστά έως τους όρους ανοιχτή επιδερμίδα πρόγραμμα τα πάντα όλα εκτός από κωλαράκι είπε όπως μου την παρουσίασε ο συμπαθητικός συμπατριώτης της τσατσος.
Η Τασία ήρθε στο δωμάτιο γδύθηκε ήρεμα και ξεκίνησε μια τίμια πιπα με γλύψιμο στις μπάλες η κοπέλα δέχεται ανερα καθοδήγηση. Η μουναρα της δουλεμένη με ωραια μεγάλα μουνοχειλα, δεν αντέχει πολύ δυνατούς ρυθμούς είναι όμως δεκτική και ζεστη γυναίκα.
Αξίζει σίγουρα η συνεύρεση μαζί της δίνει αξία στο 10ευρω.
Μ.Αλεξανδρου 28 υπόγειο πέρασα είδα την Ελένη βγήκε γυμνή από δωμάτιο πάνω στις τακούνια της βαριεστημένο δεν μου γέμισε το μάτι, πολύς κόσμος έφυγα.
Ιάσωνος 20β νέα κοπέλα Ήρα κοντούλα με ίσιο κάστανο μαλλάκι μελαχρινή φορουσε κορμάκι. Απλό πρόγραμμα είπα να δοκιμάσω. Δεν είναι νέα στην δουλειά γυφτάκι είναι δίχως αξιώσεις την γαμησα πολύ δυνατά στην αρχή κρατήθηκε αλλά στην πορεία άπλωσε το πηγάδι που έχει για μουνι και την γαμησα έως το τέλος. Είναι άκυρη η κοπέλα όπως και αυτό ο οίκος που έχει ανεβάσει την τιμή στο 15ευρο δίχως λόγο και αξία. Μαύρο από εμένα.
Καλη συνέχεια σε όλους.
Χθεσινή μικρή βόλτα στην Μεταξένια γειτονιά.
Ιάσωνος 46 όροφος στο Ρωσοσπιτο ήταν μια νέα παρουσία η Τανια μιλφαρα με γλυκό πρόσωπο σεμνή μαύρα μαλλιά σπαστά έως τους όρους ανοιχτή επιδερμίδα πρόγραμμα τα πάντα όλα εκτός από κωλαράκι είπε όπως μου την παρουσίασε ο συμπαθητικός συμπατριώτης της τσατσος.
Η Τασία ήρθε στο δωμάτιο γδύθηκε ήρεμα και ξεκίνησε μια τίμια πιπα με γλύψιμο στις μπάλες η κοπέλα δέχεται ανερα καθοδήγηση. Η μουναρα της δουλεμένη με ωραια μεγάλα μουνοχειλα, δεν αντέχει πολύ δυνατούς ρυθμούς είναι όμως δεκτική και ζεστη γυναίκα.
Αξίζει σίγουρα η συνεύρεση μαζί της δίνει αξία στο 10ευρω.
Μ.Αλεξανδρου 28 υπόγειο πέρασα είδα την Ελένη βγήκε γυμνή από δωμάτιο πάνω στις τακούνια της βαριεστημένο δεν μου γέμισε το μάτι, πολύς κόσμος έφυγα.
Ιάσωνος 20β νέα κοπέλα Ήρα κοντούλα με ίσιο κάστανο μαλλάκι μελαχρινή φορουσε κορμάκι. Απλό πρόγραμμα είπα να δοκιμάσω. Δεν είναι νέα στην δουλειά γυφτάκι είναι δίχως αξιώσεις την γαμησα πολύ δυνατά στην αρχή κρατήθηκε αλλά στην πορεία άπλωσε το πηγάδι που έχει για μουνι και την γαμησα έως το τέλος. Είναι άκυρη η κοπέλα όπως και αυτό ο οίκος που έχει ανεβάσει την τιμή στο 15ευρο δίχως λόγο και αξία. Μαύρο από εμένα.
Καλη συνέχεια σε όλους.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.944
- Πόντοι
- 11.096
Ρε παιδια πηγα χθες και είδα την Καίτη και την Έλενα στο Μετάξι που έχει γίνει όλος ο ντόρος. Ναι όντως πιτσιρικες αλλά η Καίτη είναι +15 κιλά και η Έλενα έχει μετριο προσωπο αλλά ψηλή με καλό κορμάκι. Το μόνο θετικό είναι το νεαρο της ηλικίας των. Επίσης την Έλενα την είδα πολυ κουρασμενη, πηγα 22:30. Δεν περασα μέσα, ουτε σε κανενα στο Μετάξι. Η μόνη που άξιζε ηταν η Μαρία στο Κολωνού 48 που έκανε κι ένας συναγωνιστης προσφατη κριτική. Ωραία γυναίκα, περιποιημενη αλλά σαλοναρισμα χάλια, σα να λέει φυγε! Την ειχα παρει προ κορόνας με μέτριες εντυπώσεις. Επίσης παιζει πολυυυυ γυφτάκι! Τελικά κατάφεραν να μας πανε στα της Φυλής ή κανα call. Δε βαριέσαι... Καλο Σαββατοκυριακο κυριοι!
Fotis k.
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
Μια μελαχρινή δεν είναι αυτή;Ρε αδερφέ για να της φανεί αυτηνης ότι αδυνάτισε πρεπει να χάσει τουλάχιστον 50 κιλα! Εφόσον την γουστάρεις τόσο δινε της μόνο πιπες γιατί όσο και να προσπαθησεις να την γαμησεις αερογαμης θα γίνεις. Έτσι κι αλλιώς η κυρία την πιπα της διαφημιζει στο σαλόνι και όχι το γαμήσι της.
Βαρέων βαρών...
Αυτή όντως πρέπει να χάσει πολλά για να της φανεί...
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.944
- Πόντοι
- 11.096
Είναι μεν γλυκουλα αλλά πρεπει να κόψει τις σοκολατίνες και τα μιλφειγ γιατί σε καμία πενταετια δεν θα υπάρξει γυρισμός, θα μοιασει την Κατερίνα της Βέργας.... και είναι κρίμα!Μια μελαχρινή δεν είναι αυτή;
Βαρέων βαρών...
Αυτή όντως πρέπει να χάσει πολλά για να της φανεί...
Fotis k.
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
Έχω και εγώ να τη δω πολλούς μήνες.Αλλα θυμάμαι τα κυβικά είναι μεγάλα...Υπάρχουν όμως και τέτοια γούσταΕίναι μεν γλυκουλα αλλά πρεπει να κόψει τις σοκολατίνες και τα μιλφειγ γιατί σε καμία πενταετια δεν θα υπάρξει γυρισμός, θα μοιασει την Κατερίνα της Βέργας.... και είναι κρίμα!
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.944
- Πόντοι
- 11.096
Σαφώς!Έχω και εγώ να τη δω πολλούς μήνες.Αλλα θυμάμαι τα κυβικά είναι μεγάλα...Υπάρχουν όμως και τέτοια γούστα
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 41
- Like
- 10.039
- Πόντοι
- 4.510
Καμία καλή μαυρουλα τελευταία που παίζει;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)