Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές!
Πρώτη τσάρκα μετά το άνοιγμα των οίκων σήμερα Φυλής.
Από τη 13:00 μέχρι και πριν 5' στην κυριολεξία ΔΕΝ άφησα μπουρδέλο για μπουρδέλο που να ΜΗΝ επισκέφθηκα...
Τα πόδια μου καίνε.. ειλικρινά ΔΕΝ τα αισθάνομαι....
Από κει και πέρα απορώ ειλικρινά με τα μέλη που επισκέφθηκαν εχθές τα τσαρδιά και ΔΕΝ υπέπεσε στην αντίληψή τους παρουσία από τα τελειωμένα στην κυριολεξία πρεζόνια που έχουν κάνει κατάληψη κατά μήκους της Φυλής, Φωκαίας, Διδύμου και σχεδόν σε όλη την ευρύτερη περιοχή...
*Εγώ με τα ίδια μου τα μάτια όσες ώρες βρισκόμουν στην περιοχή είδα 3 φορές τους μπάτσους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε μικροεπεισόδια που δημιούργησαν τα τζάνκια.. στην πρώτη περίπτωση ακριβώς έξω από τον γωνιακό φούρνο που πλέον έχει βάλει οριστικό λουκέτο στο δεξί χέρι όπως κατεβαίνουμε από πλατεία Βικτωρίας τον πεζόδρομο...
Στην δεύτερη περίπτωση έξω από το παλιό βενζινάδικο που βγήκαν μαχαίρια...
Όσον αφορά τις τάνες.. περσινά ξινά σταφύλια....
Καμιά απολύτως διαφοροποίηση των ρόστερ....
Πολλοί οίκοι κλειστοί... αρκετοί τσάρκαραν τριγύρω ελάχιστοι έπαιρναν το ρίσκο να κάψουν το 20€.
Ελάχιστες περιπτώσεις θεωρώ πως άξιζαν το μπλε παράβολο.. προσωπικά κατέθεσα στην Ελένη σε αυτό της Διδύμου & στην Εβελίνα στο Αχαρνών 85 {θα ανεβάσω κριτικές με την πρώτη ευκαιρία} για όσους ενδιαφέρονται.
Εν ολίγοις προσωπικά απογοητεύτηκα τρομερά οφείλω να ομολογήσω...