παιδιά γαμησι κ γλυψιμο από άλλο πλανήτη... Ιωαννίνων 3 Σαμπίνα υπέρτατη καβλα ωτο μιλφονι!να πω ότι μπήκα Νανά από εξηκιου με κακή εμπειρία πάλι καλά ρεφαρα μετά...λέω να κατέβω πάλι για καμιά αλιονα Διδυμου 27 για λίγο μπουκι
Βιώνουμε την μπουρδελιακή παλιγγενεσία.
Τόση πολλή μαλακία που έχω βαρέσει τον τελευταίο χρόνο, δεν την έχω βαρέσει ούτε φαντάρος, όταν φύλαγα τα σύνορα στον Έβρο.
Συναγωνιστή για να μάθεις για την Ντιανα πήγαινε στο Διδύμου 18α η 18β πρωί είναι η τσατσά πολύ καλή η Άννα φίλη της Ντιανας αυτή ξέρει. Θα πήγαινα εγώ αλλά είμαι εκτός Αθηνών. Άμα πάρεις πληροφορίες ενημέρωσε και μενα
Πήγα Ιωαννίνων αλλά είχε κόσμο. Οκ λέω πάω μια βόλτα Διδύμου με την μηχανή... Εντάξε σοκ.. απίστευτο χαλι ο δρόμος...
Τώρα όλοι είναι με το καβλι στα μάτια από την αποχη και δεν βλέπουν μπροστά τους αλλά ο δρόμος είναι σχεδόν άβατο. Αν δεν καθαρίσει από την μουργα τότε τα σπιτάκια τα βλέπω για λουκέτο.
Ρε μάγκες, εκείνη η Βαλέρια που δούλευε στη Φώκαιας και Αχαρνών νομίζω το νούμερο ήταν 27β πάνω στα σκαλάκια ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί πουθενά ή την έκανε για τη μαμά πατρίδα. Τελευταία φορά την πήρα λίγο πριν κλείσουμε.