You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 269
- Πόντοι
- 26
Έλα ρε κομμάτι είσαι και γαμώ τα άτομα,τι της είπες της γκόμενας....Θα ανεβουν τυπε χαλαρωσε,θα γεμισουν τα τσαρδια σημερα.
Εριξα ηδη χ σε γκομενα που θα μου το εδινε μεσω τιντερ μου λεει αυριο θες να βρεθουμε εδω και 10 μερες που την γνωρισα και της λεω αργησες??γιατι μου λεει βρηκες άλλη?οχι της λεω ανοιξαν τα μπουρδελα ακόμα δεν απαντησε χαχαχχα α α
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.885
- Πόντοι
- 47.170
τώρα live
βρέθηκα το ΣΚ μαζί με δύο Ελβετιδες στα χωριά του Πηλίου, σήμερα έφυγαν για Σκόπελο έτσι είπα να δω τι παίζει σήμερα πρώτη μέρα στα μπουρδελακια του Βόλου.
Σε αχαρτογραφητα νερά λοιπόν μιας και δεν έχω ιδέα, συμβουλευτικα το λοιπόν το χαρτη και ξεκίνησα, την επιείκεια σας διότι δε γνωρίζω αν είναι κλειστά από καιρό ή κλειστά προς το παρόν
Ροζου 18 ήταν κλειστά και απέναντι κάνουν έργα σε σπίτι και έχει χαλίκι και άμμο μπροστά από την είσοδο.
Μενανδρου 4 κλειστό ενώ στο 6 κλειστό και κανουν έργα στη ταράτσα.
Σόλωνος 15 κλειστό
Αθανασιου Διάκου 9 ανοιχτή η πόρτα, ανέβηκα τις σκάλες, μια ξανθιά ψηλή γκιλφ τεαβελι μου είπε ότι θα ανοίξουν το απόγευμα.
Μπορελ 1 κλειστά
Χατζηαργυρη 15α κλειστό
Κουταρελια 33 κλειστό έχει γίνει ραφειο ή κάτι τέτοιο
Μωυσεως 3α Βερονικα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2.5-3αρι βυζι, πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε, η τσα τσα είπε θα τα πείτε με τη κοπέλα στο δωμάτιο...
ΥΓ1κάποια στιγμή το απόγευμα που θα έχω επιστρέψει Αθήνα θα ανεβάσω και 4-5 φωτογραφίες
ΥΓ2 ζητώ ταπεινά συγνώμη που η πρώτη ενημέρωση δεν ήταν για Αθήνα... επιφυλασσομαι για το απογευματάκι
ΥΓ3 καλή αρχή
βρέθηκα το ΣΚ μαζί με δύο Ελβετιδες στα χωριά του Πηλίου, σήμερα έφυγαν για Σκόπελο έτσι είπα να δω τι παίζει σήμερα πρώτη μέρα στα μπουρδελακια του Βόλου.
Σε αχαρτογραφητα νερά λοιπόν μιας και δεν έχω ιδέα, συμβουλευτικα το λοιπόν το χαρτη και ξεκίνησα, την επιείκεια σας διότι δε γνωρίζω αν είναι κλειστά από καιρό ή κλειστά προς το παρόν
Ροζου 18 ήταν κλειστά και απέναντι κάνουν έργα σε σπίτι και έχει χαλίκι και άμμο μπροστά από την είσοδο.
Μενανδρου 4 κλειστό ενώ στο 6 κλειστό και κανουν έργα στη ταράτσα.
Σόλωνος 15 κλειστό
Αθανασιου Διάκου 9 ανοιχτή η πόρτα, ανέβηκα τις σκάλες, μια ξανθιά ψηλή γκιλφ τεαβελι μου είπε ότι θα ανοίξουν το απόγευμα.
Μπορελ 1 κλειστά
Χατζηαργυρη 15α κλειστό
Κουταρελια 33 κλειστό έχει γίνει ραφειο ή κάτι τέτοιο
Μωυσεως 3α Βερονικα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2.5-3αρι βυζι, πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε, η τσα τσα είπε θα τα πείτε με τη κοπέλα στο δωμάτιο...
ΥΓ1κάποια στιγμή το απόγευμα που θα έχω επιστρέψει Αθήνα θα ανεβάσω και 4-5 φωτογραφίες
ΥΓ2 ζητώ ταπεινά συγνώμη που η πρώτη ενημέρωση δεν ήταν για Αθήνα... επιφυλασσομαι για το απογευματάκι
ΥΓ3 καλή αρχή
Φίλε μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο της..Τέλος πάντων καλό τσατσοβόλι.
Kashindros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 418
- Πόντοι
- 290
Παρακαλώ, όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία για την Κατερίνα με τη κωλάρα απο το φ74 αριστερά να τη μοιραστεί.
Poutanofreakoulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Μάγκες άμα δει κανείς αυτό το Ρομουνάκι την Σόνια από την φυλής 84β ας το ανεβάσει . Είχα ρωτήσει τον τσάτσο που έκανε την μακροσκελή παρουσίαση πότε και αν θα έρθει και είχε πει την περιμένουμε μόλις χαλαρώσουν τα πράγματα!
fluffy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.436
- Πόντοι
- 1.326
Ιάσονος 44 όροφο ήταν τελευταία το μωρό, μαζί με τη ξανθιά Σοφία..Μακάρι να επανέλθουν...Καλησπέρα σε όλους μετά από μεγάλη αποχή ας ευχηθώ και γώ καλά γαμησια
Αλλά λόγω φόρτου εργασίας αυτές τις μέρες δεν θα κάνω τσάρκα , εάν όμως πετύχει κάποιος την φωτεινή που δούλευε Κολωνός 27β όροφο και αργότερα Ιάσωνος 46 όροφο πείτε τίποτα ευχαριστώ
Η Σοφία ήταν το πρωί στο πόστο της συνοδοιπόροι, προφανώς απόγευμα θα είναι η Φωτεινή της Νύχτας.. Καλη επάνοδο στις επάλξεις!Ιάσονος 44 όροφο ήταν τελευταία το μωρό, μαζί με τη ξανθιά Σοφία..Μακάρι να επανέλθουν...
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Και για την Ευα με τα γυαλακια και τις βυζαρες επίσης αν υπαρχει κανα νεο συνοδοιπορεΠαρακαλώ, όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία για την Κατερίνα με τη κωλάρα απο το φ74 αριστερά να τη μοιραστεί.
kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 704
- Πόντοι
- 86
Έκανα τσάρκα πρίν λίγο, οι πρεζάκηδες έχουν εξαφανιστεί. Στο 59 κάτω η γνωστή Άννα και η τσατσά μου είπε κάθε μέρα εδώ είσαι, περνά καμία φορά. Τόσους μήνες κλειστά πως ήμουν εγώ κάθε μέρα εκεί; Στο 67 είδα την Ηλέκτρα με άλλα όνομα όμως και μια άλλη με παρτουζα στα 30. Στο 84 Κάτω η Ράνια, στο 86 κάτω η ξανθιά τσατσά που τραβάει μπλούζες έκανα μεταβολή και έφυγα αμέσως, στο 65 πάνω η μπιουτη, Φώκαιας 27 υπόγειο η Άννα κου με μια άλλη που δεν θυμάμαι, στο 27 όροφο η Ντιάνα με λίγα παραπάνω κιλά με μια άλλη Αλβανίδα, στο 27 ισόγειο η Καρολίνα με μια άλλη που δεν θυμάμαι, στο 17 ισόγειο η Πάολα. Στο Χωματιανου η Αντριάνα είχε πολύ κόσμο όλα τα δωμάτια πιασμένα και 5 στο σαλόνι περίμεναν την σειρά τους.
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Οντως αδερφε και γω την περιμενω πώς και πως τη συγκεκριμενηΜάγκες άμα δει κανείς αυτό το Ρομουνάκι την Σόνια από την φυλής 84β ας το ανεβάσει . Είχα ρωτήσει τον τσάτσο που έκανε την μακροσκελή παρουσίαση πότε και αν θα έρθει και είχε πει την περιμένουμε μόλις χαλαρώσουν τα πράγματα!
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 710
- Πόντοι
- 81
Παιδια απο φωκαιας καμια ξεναγηση??
Διαγραμμένο μέλος 41167
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 200
- Like
- 4.379
- Πόντοι
- 13.040
Η αρχή έγινε με Μπιούτι από Φυλής 65.
Ουρά στο ΙΚΑ και στο Διδυμου 27.
Με μασκα και αποστασεις η ουρα;Η αρχή έγινε με Μπιούτι από Φυλής 65.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.866
- Πόντοι
- 10.656
απο κολωνου περασε κανενας; εχουν ανοιξει εκει τα τσαρδια;
Διαγραμμένο μέλος 41167
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 200
- Like
- 4.379
- Πόντοι
- 13.040
Με μάσκες όλοι, σε διάταξη πηγαδιού, γύρω γύρω. Πολλές απουσίες από τα κορίτσια τα γνώριμα.Με μασκα και αποστασεις η ουρα;![]()
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Ο μύστης ζαν ο αγωνιστής έφαγε μπαν πάλι μου είπε να ενημερώσω

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)