Καταθεση στην Ανδριαννα με την κωλαρα, ( προς Λιοσίων μερια είναι - χωματιανου νομίζω εκτός αν τα μπερδεύω ) έχει τρομερή κωλαρα, Αλβανίδα μου κάνει, μέσα ομως μου φάνηκε απλή, όχι κάτι τρομερό στο γαμησι, απο μαπα για εμένα χάλια, λαδωμένο μαλλί, μεσα δεν κάνει κόλπα για να πεις έρχομαι ξανά, νομίζω έχει κωλαρα και το ξέρει. Άγευστο γαμησι.
Πριν μέρες πήγα και ΣΟΛ δούλευε Φωκαίας, πέρασα χάλια και εκεί , πιπα με προφυλακτικό , ρηχή , μετά στα 4 με το ζόρι. Τι να πω γούστα είναι αυτά , Ισως εγώ να είμαι περίεργος.
Πριν μερες πήγα σαμπινα, είχα μήνες να πάω, με ζάλιζε τον έρωτα γιατί δεν πήγαινα τόσο καιρό, της είπα ότι γκρίνιαζε και δεν καθόταν να τον φάει τις προηγούμενες φορές, όλο άκουγα Γιαιτ δεν την έπαιρναν ως βίζιτα και θελουμε να γαμάνε με 20€ ένα μουνι τέτοιο κλπ, αφού της εξήγησα ότι αν γκρινιάζει δεν θα την γαμαμε, την πήδηξα χωρίς να γκρινιάξει. Ήθελα να χύσω πάνω στο μουνι και την κωλοτρυπιδα ( όχι μέσα ) και μου φώναζα πας καλά αυτό είναι επικίνδυνο κλπ. Ενώ το να πηγαίνει κάθε μέρα με 20 αγνώστους είναι υγειές , τι να πω .
Από εμένα άκυρο στην σαμπινα