Ρε μαγκες έκανα ένα περασμα αστραπή εχθές στα Φιλιππίδου για να παρω την Αννα Κου τώρα που επέστρεψε. Πήγα από το κάτω, περι τις 22:00, και είδα τρία μουνακια. Μια γνωστη φάτσα ωραίο μουνί και πατος, μελαχρινή με αφέλειες μακριά μαλλιά γνωστή φάτσα. Μια χοντρουλα με ταττου πανω απο τα βυζομπαλα μικρής ηλικίας (μπορει να ήταν και η μόνη χοντρή που θα μπορουσα να γαμησω στη ζωή μου γιατι ήταν και πιτσιρικα ήταν και γλυκούλα) και μια αλλη πιτσιρικα ανοιχτο κάστανο μαλλί αξιαγάπητο κορμάκι φατσουλα ήταν δεν ήταν 20 χρονών.
Υπάρχει κάποια άποψη περι αυτών των κοριτσιών;
Πέρα από την πρωτη που ανέφερα με τις αφέλειες που είναι γνωστή φάτσα, αλλά και παλι δεν την έχω παρει και θα ήθελα μια άποψη, οι άλλες δυο τι λένε;
Εντωμεταξύ γινόταν τις πουτανας από κόσμο την ώρα που περασα. Και αρκετούς Αιγυπτίους τουρίστες. Οχι Σύριους. Οχι προσφυγες ή λαθρο γιατί ήταν παρεες καλοντυμένοι καθαροί και κουρεμενοι με χαμόγελο μόνιμο στις φάτσες τους.
Η πρώτη ήταν η Ντιάνα, Ρουμάνα 26 ετών κοντοπουτανο.
Η Δεύτερη που αναφέρεις ίσως να είναι η Καίτη, όντως είχε ωραία νεανική γλυκιά φάτσα, η τσατσά την παρουσίασε σαν 19χρονη...
Επίσης δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί μια Βερόνικα νέα προσθήκη, στο σπίτι της φυλής, το υπερυψωμένο ισόγειο με τις καουμποικες πόρτες με τα πολλά σκαλοπάτια..
Η τσατσά μου είπε πώς είναι καινούργια, μικρή και πολύ καλή.
Είχε φουλ δωμάτια ένα εκ των οποίων διπλό.
Ομολογώ πως ήταν υπερτουμπανο μωράκι, λάτιν, κοντοπουτανο με αψεγάδιαστο σώμα και καταπληκτικο στρογγυλό κώλο..