Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.333
- Πόντοι
- 2.036
2η βάρδια ? Εγώ την Ντάλλια πήρα εκεί.Λατίνα στο Μετάξι στον οίκο ΔΙΠΛΑ από το πορνομώλλ
2η βάρδια ? Εγώ την Ντάλλια πήρα εκεί.Λατίνα στο Μετάξι στον οίκο ΔΙΠΛΑ από το πορνομώλλ
Ο Panoramix είναι ; από εκεί θα βγήκε το xxxRound 2,επέστρεψε και η Κάρινα από Ιάσωνος 46,έρωτες είχαμε και εδώ.
Μου έδωσε την μυστική συνταγή ο drimitrisxx και μάλλον πάω και για τρίτο γύρο.
Στη καλύτερη χώρα του κόσμου ζούμε,ήλιο έχουμε,θάλασσες φοβερές και καλά μουνια στο 10αρικο τι άλλο να ζητήσουμε?
πολύ καλή επιλογή η ΚαρίναRound 2,επέστρεψε και η Κάρινα από Ιάσωνος 46,έρωτες είχαμε και εδώ.
Μου έδωσε την μυστική συνταγή ο drimitrisxx και μάλλον πάω και για τρίτο γύρο.
Στη καλύτερη χώρα του κόσμου ζούμε,ήλιο έχουμε,θάλασσες φοβερές και καλά μουνια στο 10αρικο τι άλλο να ζητήσουμε?
Το θυμομουν ότι το είχες γράψει για αυτό κατέβηκα σήμερα.πολύ καλή επιλογή η Καρίνα
και η υπηρεσία αξιόπιστη...
Ιάσωνος 46 Κατερίνα ξανθιά μιλφ με μακρύ μαλλί, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Αναστασία ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο 2.5αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,συμφωνα με την υπηρεσία η Καρίνα θα λείπει μέχρι 3 Αυγούστου.Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
Συνεχής ενημέρωση από το 2006 μέχρι σήμερα. Καθημερινές ανταποκρίσεις για τα μπουρδέλα της Αθήνας με ενημερώσεις πραγματικού χρόνου. Φωτογραφίες, ενημερώσεις ιερόδουλων, απόψεις και ανταλλαγές πληροφοριών.www.bourdela.com
Γιατί ρε συ, αν είναι η Τζέσικα με τις πιπαρες πρέπει να ενημερώσεις χαχαχαΤο θυμομουν ότι το είχες γράψει για αυτό κατέβηκα σήμερα.
Τώρα είμαι φυλής θα περάσω και από το 59 αλλά δεν θα ενημερώσω.
πρέπει πλέον να το δουλεύει μόνη της πλέον, την έχω δει από 10-11 το πρωί μέχτι 10 βράδυ, κόβει 2πλο βάρδια! Παλιά ήταν Κολωνού 27 υπόγα με την άλλη καύλα Λατίνα που δεν μου ρχεται τώρα όνομα, αλλά εκεί πολλές Λατίνες παραπονιούνται για διάφορα2η βάρδια ? Εγώ την Ντάλλια πήρα εκεί.
Εγώ πάλι με την Βίκη δεν πέρασα καλά..Καλησπέρα. Ωραίος για το δώρο.
Σχετικά με τις κοπέλες δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος καθώς δεν έχω πάρει την πλειοψηφία. Εγώ πέρασα καλά πρόσφατα με την Βίκυ στο φυλής 69 ισόγειο. Είναι μοντελε στυλ, θα αρέσει στον πιτσιρικά.
Ωστόσο, εγώ θα σου πρότεινα πέραν της κοπέλας να σκεφτείς και τα "γύρω γύρω" πράγματα.
Δηλαδή να κάνει απλό πρόγραμμα για να μην βάλεις τον νέο κατευθείαν στα βαθιά και το κυριότερο να πας σε σπιτάκι που είναι καθαρό.
Πχ Φώκαιας 17 πάνω και φυλής 69 ισόγειο είναι οκ.
Επίσης στην Λιοσίων τα στουντελα (με 20ρικο όμως) είναι επίσης καλά.
Αν όντως υπολογίσεις το απλό πρόγραμμα όμως, η Βίκυ που πρότεινα είναι εκτός καθώς κάνει ελεύθερο στοματικό.
Να κάνεις "αναβάθμιση" και να τον πας σε στούντιο δεν παίζει;
Παρασκευεί,Τρίτει,Τετάρτει θα είναι εκεί ?Ξεκινησε κανονικα απο χτες το βραδυ οπου γινονταν λαικο προσκυνημα αναμομη πανο απο μιση ωρα στο δωματιο.καθημερινα 23.00 με 05.00 και Παρασκευει και Σαβατο απο της 19.00 εως της 05.00 τριτουλα ρεπουδακι οπως παντα.
Νερό να μην ξεχάσειςΡε πουσταράδες ! γράφετε και δεν μπορώ να φύγω, δεν μου αρέσει και η πρωινή βάρδια βέβαια αλλά με τόσες "αξιόλογες" κοπέλες, θα πάρω μια μέρα άδεια να πάω να γαμήσω 4 φορές και εγώ, 3 σόβρακα και 4 μπλούζες θα κουβαλάω να αλλάζω από την κωλόζεστη και μία πετσέτα ...
Εκλεψε την Παρασταση απο χτες νυχτερινη βαρδυα η Σαμπινα με κορμαρα ανανεομενη και πολυ ωραια μαυρισμενη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Yeap yeap
Την ίδια ώρα γαμήσαμε τύπε χθές .Γαμιουνται τωρα στη δουλεια Ευα και Λαουρα στο Αγκυρας 9.
Επιλεχθει Ευα αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος ιδιαιτερα.Ειχε μια βιασυνη η συνεδρια κατα την συνουσια τουλαχιστον.Τσιμπουκακι ακαποτο πολυ καλο και διαρκειας.Υγρο,αισθησιακο.Η συνουσια ομως ειχε μια εσανς βιασυνης και κατρουλιλας καθ'οτι οταν την πουτσιαζα στα 4 το ξυλαγκουρο δυνατα με αργες μακριες πουτσιες βγηκε μια κατρουλιλα μια μποχα απο το μουνι της.Την πληρωσε στο ξεμουνιασμα.Μου επιανε και το παπαρι να μην της το χωσω ολοκληρο αλλα δεν της εκανα την χαρη.Ανακουφιστηκε οταν εχυσα..Θα ξαναπαω αλλη μερα ως δευτερη συνεδρια.Θα της κανω το μουνι μπτιζολα.
Εν τω μεταξυ εχει στεγνωσει τελειως σαν γαυρος λιαστος η γρια.Μονο τα μαλλια και οι ρωγες της εχουν μεινει
Βεργας 7 (αν δεν εχει αλλαξει κατι)Σε πιο σπιτι δουλεύει η Σαμπινα;