athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.193
- Πόντοι
- 6.555
μπερδευτηκες επειδη εγραψε μούμια.....μουνιά ηθελε να γραψει....Τι εννοείς ;
μπερδευτηκες επειδη εγραψε μούμια.....μουνιά ηθελε να γραψει....Τι εννοείς ;
Autocorrectμπερδευτηκες επειδη εγραψε μούμια.....μουνιά ηθελε να γραψει....
ΛιοσιωνΦίλε μου σε ποιο δουλεύε στην Λιοσίων η στο Φώκαιας?
το μυστικο δηλαδη ειναι ο παστες? αμα ειναι ετσι να αρχισω απο αυριο τις σοκολατινεςΤετραπλή απογευματινη καταθεση στο Μεταξουργείο....
Τρεμουν τα πόδια μου, παω στο bread factory να φαω καμμια παστα να παρω τα πανω μου.![]()
![]()
Τι ώρα θα πατε / σε ποια βάρδια;Καλησπέρα, αύριο θα πάω φυλής και τριγύρω με τον αδερφό μου τον μικρό που είναι πρωτάρης, θα του το κάνω δώρο. Έχετε να προτείνετε κάποια που θα τον μυήσει για τα καλά και δεν θα βγει φόλα;
Άδεια η Αθήνα, γεμάτα τα δωμάτια της Myra, wtf δλδ. Την είχα δεί μια φορά που δούλευε μαζί με την Εμμυ, ήταν σε δωμάτιο και οι δυο, βγαίνει πρώτα η Myra και μετά η Emmy και λέω τι έγινε, δυο φορές η Emmy βγήκε?Πριν λίγο πέρασα να δω τη Μοίρα.
Αρχοντική μούνα τσολιας και νεαρή.
Δυστυχώς δεν πέρασα γιατί είχε γεμάτα δωμάτια και δύο αναμονής,αλλά μπαίνει στη λίστα.
ΥΓ Για τους νεότερους από 92 μέχρι 2000 περίπου τέτοια μούμια είχε ΟΛΗ η Φυλής,δεν ήξερες ποια να πρωτογαμησεις.
Πιστεύω η Ορόρα στο φ54 είναι ιδανική για πρωτάρηδεςΚαλησπέρα, αύριο θα πάω φυλής και τριγύρω με τον αδερφό μου τον μικρό που είναι πρωτάρης, θα του το κάνω δώρο. Έχετε να προτείνετε κάποια που θα τον μυήσει για τα καλά και δεν θα βγει φόλα;
Ειρήνη φωκαίας 17 όροφος εγγύησηΚαλησπέρα, αύριο θα πάω φυλής και τριγύρω με τον αδερφό μου τον μικρό που είναι πρωτάρης, θα του το κάνω δώρο. Έχετε να προτείνετε κάποια που θα τον μυήσει για τα καλά και δεν θα βγει φόλα;
5-6,αρχη της 2ης βάρδιαςΤι ώρα θα πατε / σε ποια βάρδια;
Πες μας 2 λόγια για το κορίτσι . Αξίζει να το επισκεφτούμε ;Πιστεύω η Ορόρα στο φ54 είναι ιδανική για πρωτάρηδες
είναι Ρουμάνα κοντοπούτανη, γλυκούλα στο πρόσωπο, με μεγάλο βυζί, μαυρισμένη από σολάριουμ, με μεγάλα βυζια. Μέσα στο δωμάτιο καλή εως ένα βαθμό, διαικπαιραιωτική θα την έλεγα.Πες μας 2 λόγια για το κορίτσι . Αξίζει να το επισκεφτούμε ;
«Ωραίος, ωραίος ο Φαίδων. Μπράβο Φαίδων» Τώρα πάει να γαμησει και τις πάστες !!!Τετραπλή απογευματινη καταθεση στο Μεταξουργείο....
Τρεμουν τα πόδια μου, παω στο bread factory να φαω καμμια παστα να παρω τα πανω μου.![]()
![]()
Η Σαμπίνα είναι αυτή ;Έχουμε κανα νέο απο Σαμπίνα? Εχει εξαφανιστεί, υπάρχει κανας αρμόδιος να απαντήσει ?? Ποτε γυρίζει απο διακοπές? Θελουμε να γαμήσουμε τι θα γίνει...
![]()
οχι, η ελενηΗ Σαμπίνα είναι αυτή ;
Α εντάξει ρε.. γιατί νόμιζα ότι είσασταν τίποτα deliverades κ είπα κ εγώ τέτοια τιπς έχειΕιμαστε επιχειρηματιες και εχουμε λεφτα για πεταμα και συλλεγουμε μουνια πασης φυσεως (μεχρι ενα οριο) εξελισσωντας το παλμαρε μας..
Για εμας το μουνι ειναι οξυγονο και ξυπναμε και κοιμομαστε με μουνια!
Καθε μερα γαμαμε και διαφορετικη γυναικα (πουτανες και μη) γιατι εχουμε εθισμο!
Σλατινα για καυλαντα φενεταιοχι, η ελενη