pipinokinigos28
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2020
- Κριτικές
- 24
- Like
- 907
- Πόντοι
- 990
Η ΛΙΛΙΑ ειναι καθαρη εκανε μαλιστα αυτην την εβδομαδα Κ εξετασεις πιθανα γιαυτο ηταν κλειστο , το θεμα ειναι πως θα παραμεινει .....Εχω περάσει 2 φορές την προηγούμενη εβδομάδα, περίπου 12.30-12.45 και το Ιασωνος 1Γ ήταν κλειστό, με λουκέτο στην πόρτα. Ελπίζω σήμερα να το πετύχω ανοιχτό.
Αν σκεφθεις οτι απο ΓΩΝΙΑΚΟ ΦΑΝΑΡΙΑ ρωσομαγαζο που ημουν μονιμος πελατης ακομα κ σπιτι πηγαινα κ πιστευα οτι ηταν καθαρες ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ....περισσοτερα σε πμν κ δε ξαναπαταω ....χωροι που δεν αεριζοντε σεντονια συνθετικα για να κραταν τη βρωμα αιρ κοντισιον με φιλτρα που δεν εχουν αλλαξει τα χαρτια να ακουμπανε στον νυπτηρα που κατουρανε και πολλα αλλα αυτα με εκαναν να ειμαι απαξιωτικος κ τελος για αυτο το μαγαζι ..... εκφραζω προσωπικη αποψη ( κ εχω τεκμηρια σε πμν )για ρωτα αν εχουν κανει αυτες εξετασεις θα σου ανταπαντησουν ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ??? δικα σου τα συμπερασματα .
Η ΛΙΛΙΑ λοιπον για εμενα που ειναι πολυ σημαντικο, ειναι προς το παρον καθαρη κ υγειης γιατι με αυτο το προγραμμα ειναι λαχειο ...., κ τιμια η συνευρεση μαζι της για το ακαποτο , ειναι ευγενικια κ πηγαια στους τροπους κλπ ... απο τις ελαχιστες που τιμανε το 5ευρ λιγο σπαστηκια η ΖΗΝΑ κ η ΝΑΝΤΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ αλλα τες παντων ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ Η ΜΟΝΗ .