Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 7.185
Tην Καλησπερα μου Φιλε Διανο......θα σε βοηθησω να μην εχεις τυψεις.....θα κανεις οτι εκανε και ο αλλος Συναγωνιστης....Θα μπεις στο δωματιο και θα πεταξεις τον Παπαρο....ντουρο.....σε καποια στιγμη θα φωναξεις οτι τελειωσε το χαρτι...οτι τρεχει η βρυση....κατι θα βρεις...ο αλλος θα ερθει τρεχοντας να σε εξυπηρετησει...θα σκονταψει και θα στον αρπαξει στον στομα....απλα πραγματα.....ΑΤΥΧΗΜΑ.....
Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
Συνεχής ενημέρωση από το 2006 μέχρι σήμερα. Καθημερινές ανταποκρίσεις για τα μπουρδέλα της Αθήνας με ενημερώσεις πραγματικού χρόνου. Φωτογραφίες, ενημερώσεις ιερόδουλων, απόψεις και ανταλλαγές πληροφοριών.www.bourdela.com
Χαχαχα είσαι μεγάλη γάτα!!
Τι μου θυμήσατε τώρα βρε κωλόπαιδα!
εκεί έπερνα μια πολύ αδύνατη ρωσιδούλα τότε που με γούσταρε, έδωσα τα πρώτα μου γλωσσόφιλα σε ιερόδουλη, και λόγο του κορμιού της κάναμε για πρώτη φορά και αρκετές ακροβατικές στάσεις (καθιστό cowgirl στο κρεββάτι, αγκαλιά, στον αέρα, στάση ΉΤΑ, μόνο πολυέλαιο δεν δοκιμάσαμε).
Ο τύπος με είχε πάρει μάτι 1-2 φορές αλλά μάλλον δεν γούσταρε μιας και την έχω μικρή. Παρόλα αυτά ξ ηγήθηκε καλά μια φορά, έσβησε φωτάκι, έκλεισε πόρτα και μας άφησε καμιά ώρα μόνους μας, μιας και το γούσταρε κι αυτή.
Καλά να ναι κι αυτός όπου κι αν είναι