info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 17.165
- Πόντοι
- 6.856
Συναγωνιστή, τα έχουμε γράψει για την συγκεκριμένη. Από τις τελευταίες ημέρες της, στο Μεταξουργείο, είχε αρχίσει ο κατήφορος. Είχε γίνει μυγιάγγιχτη, η πίπα της ήταν μονότονη, σταμάτησε να γλύφει αρχίδια και ο τρόπος, με τον οποίο προσπαθούσε να ξεπετάει τους πελάτες, ήταν προκλητικός. Βεντούζαρε το στόμα της στην βάλανο του πέους και ουσιαστικά τρόμπαρε, για να χύσεις μία ώρα νωρίτερα. Μου θύμισε ένα αυνανιστήριο, σε σχήμα μίνι ηλεκτρικής σκούπας, το οποίο είχα δει κάποτε σε ένα κατάλογο από sex shop. Δεν είναι τυχαίο, ότι δούλεψε μόνο 4 ημέρες, όταν πήρε προαγωγή σε στούντιο στην Κασσάνδρας. Έπρεπε να της το είχαν πει, ότι στο 50ρικο ο πελάτης έχει απαιτήσεις. Τώρα που δουλεύει στην Φυλής, δεν ξέρω τι ψάρια θα πιάσει.Επίσκεψη πριν από λίγο στην αναμπελ , πρώτη φορά διότι μεταξουργείο είχα ακούσει τε χειρότερε για το δωμάτιο , η κοπέλα στο δωμάτιο φαινόταν πολύ κουρασμένη , τις είπα να ξεκινήσει μια ακαποτη πίπα και παραλίγο να την πάρει ο ύπνος , ξενέρωσα και γώ που μπήκα κι ολας , η κοπέλα είναι ομορφούλα αλλά δεν νομίζω να την επισκεφτώ υπάρχουν και καλύτερες